drapanakis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Σε android, για χρηση που προανεφερα, (Facebook,πλοηγηση,office)ποσγ μνημη - επεξεργαστη χρειαζομαι ;
dark_projection Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 xiaomi note 4 δες αφου δεν καθοριζεις ποσο για απλη αλλα κ πιο απαιτητικη χρηση θα εισαι ενταξει για πολυ καιρο 1
Tsamjunior Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Σε android, για χρηση που προανεφερα, (Facebook,πλοηγηση,office)ποσγ μνημη - επεξεργαστη χρειαζομαι ; Καλά θα ήταν να έχεις 4gb ram, για να είσαι καλυμμένος και για το μέλλον. Αλλιώς και με 3gb είσαι καλά, τουλάχιστον προς το παρόν άνετα. Δώσε όμως και ένα budget, ή συμπλήρωσε και τη φόρμα στο κατάλληλο θέμα για να σε βοηθήσουν και τα παιδιά στην επιλογή κινητού αν θέλεις. Για επεξεργαστή καλύτερα να μην σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά πιστεύω ότι πάνω κάτω θα καλύπτεσαι με σχετικά τα πάντα για τόσο απλή χρήση, ειδικά αν δεν θες παιχνίδια κτλ. 1
drapanakis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δεν εχω τιμη στο μυαλο μου. Οσο πιο οικονομικα γινεται, αλλα να κανουμε και τη δουλεια μας. Τι εχετε να προτεινετε σε 6+ ιντσες ; Τοσο πολυ μνημη που τη χρειζεται καπιος αν δεν παιζει παιχνιδια ; Αυτα ελεγα Leagoo M8 Cubot Max Dogee x7
dark_projection Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 xiaomi mi max μην κοιτας τυχαρπαστους κινεζους με ποιοτητα της πλακας κ υποστηριξη απο τα lidl με 3 gb ram εισαι οκ εδω δεν εχω προβλημα εγω με 2gb 1
drapanakis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 To Lumia 640 XL μου αρεσε, αξιοπιστο τηλ νομιζω και μεγαλη οθονη.
shine Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 μην κοιτας τυχαρπαστους κινεζους με ποιοτητα της πλακας κ υποστηριξη απο τα lidl άσχετο αλλά μακάρι να είχαν και τα υπόλοιπα καταστήματα την υποστήριξη του lidl. 1
drapanakis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 το Mi MAX κανει 370 ευρω φιλε . Τσιπρα εχουμε.
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αν το βρεις κανενα 50αρικο αξιζει για δευτερη αυσκευη.
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Διοτι λειτουργικο θανατος +καμια υποστηριξη πλεον Ανυπαρκτες εφαρμογες σε σημειο να μην μπορεις να κανεις την δουλεια σου Θελεις κ αλλα; Πιστευω φτανουν αυτα τ βασικα 1
GBorb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Διοτι λειτουργικο θανατος +καμια υποστηριξη πλεον Ανυπαρκτες εφαρμογες σε σημειο να μην μπορεις να κανεις την δουλεια σου Θελεις κ αλλα; Πιστευω φτανουν αυτα τ βασικα Προσωπικη σου γνωμη. Εξαρταται τι χρηση κανεις. Αν απλα το θελεις για φωτο, skype, viber και browsing , ειναι αριστο 2
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Προσωπικη σου γνωμη. Εξαρταται τι χρηση κανεις. Αν απλα το θελεις για φωτο, skype, viber και browsing , ειναι αριστοΕιπα Αν το βρει καλη τιμη αξιζει η αγορα Εχει και ωραια μεγαλη οθονη. Κατα τ αλλα γ τα βασικα ειναι οκ,γ παραπανω δεν ειναι, δεν φταει το κινητο γ αυτο αλλα τ λειτουργικο του. Εννοειται προσωπικη μου γνωμη,τι εκφραζω την γνωμη ολων; δεν ειμαι εκπροσωπος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα