Προς το περιεχόμενο

nokia 640 XL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε android, για χρηση που προανεφερα, (Facebook,πλοηγηση,office)ποσγ μνημη - επεξεργαστη χρειαζομαι ;

Καλά θα ήταν να έχεις 4gb ram, για να είσαι καλυμμένος και για το μέλλον. Αλλιώς και με 3gb είσαι καλά, τουλάχιστον προς το παρόν άνετα. Δώσε όμως και ένα budget, ή συμπλήρωσε και τη φόρμα στο κατάλληλο θέμα για να σε βοηθήσουν και τα παιδιά στην επιλογή κινητού αν θέλεις.

Για επεξεργαστή καλύτερα να μην σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά πιστεύω ότι πάνω κάτω θα καλύπτεσαι με σχετικά τα πάντα για τόσο απλή χρήση, ειδικά αν δεν θες παιχνίδια κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω τιμη στο μυαλο μου. Οσο πιο οικονομικα γινεται, αλλα να κανουμε και τη δουλεια μας. Τι εχετε να προτεινετε σε 6+ ιντσες ;

Τοσο πολυ μνημη που τη χρειζεται καπιος αν δεν παιζει παιχνιδια ;

Αυτα ελεγα Leagoo M8

Cubot Max

Dogee x7

Δημοσ.

xiaomi mi max

μην κοιτας τυχαρπαστους κινεζους με ποιοτητα της πλακας κ υποστηριξη απο τα lidl

με 3 gb ram εισαι οκ 

εδω δεν εχω προβλημα εγω με 2gb

• Like 1
Δημοσ.

μην κοιτας τυχαρπαστους κινεζους με ποιοτητα της πλακας κ υποστηριξη απο τα lidl

άσχετο αλλά μακάρι να είχαν και τα υπόλοιπα καταστήματα την υποστήριξη του lidl.

• Like 1
Δημοσ.

Διοτι

λειτουργικο θανατος +καμια υποστηριξη πλεον

Ανυπαρκτες εφαρμογες σε σημειο να μην μπορεις να κανεις την δουλεια σου

Θελεις κ αλλα;

Πιστευω φτανουν αυτα τ βασικα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Διοτι

λειτουργικο θανατος +καμια υποστηριξη πλεον

Ανυπαρκτες εφαρμογες σε σημειο να μην μπορεις να κανεις την δουλεια σου

Θελεις κ αλλα;

Πιστευω φτανουν αυτα τ βασικα ;)

Προσωπικη σου γνωμη. Εξαρταται τι χρηση κανεις. Αν απλα το θελεις για φωτο, skype, viber και browsing , ειναι αριστο

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικη σου γνωμη. Εξαρταται τι χρηση κανεις. Αν απλα το θελεις για φωτο, skype, viber και browsing , ειναι αριστο

Ειπα

Αν το βρει καλη τιμη αξιζει η αγορα

Εχει και ωραια μεγαλη οθονη.

Κατα τ αλλα γ τα βασικα ειναι οκ,γ παραπανω δεν ειναι, δεν φταει το κινητο γ αυτο αλλα τ λειτουργικο του.

Εννοειται προσωπικη μου γνωμη,τι εκφραζω την γνωμη ολων; :P :) δεν ειμαι εκπροσωπος :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...