drapanakis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αξιζει ακομα, η καταργουνται τα windows και θα υπαρχουν προβληματα συντομα στις λειτουργιες τους ;
AlienTechGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Για ποιο λόγο σκέφτεσαι την αγορά συσκευής με Windows Mobile;
κουξκουκ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Είδη υπάρχουν προβλήματα δεν υπάρχει λόγος να πας εκεί και αν σου αρέσουν τόσο πολύ αγόρασε έναν luncher και τα φέρνεις στα μέτρα σου σαν windows ,είχα και δεν το λέω από έξω να ξέρεις
Stogianz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Το λογισμικό είναι πιο νεκρό και απο χαρακτήρα που παίζει ο Σον Μπιν μακριά! 3
StormGr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εδω και 2 χρονια εχω lumia 730. Toν πρωτο χρονο ολα καλα και ωραια. Τον τελευταιο χρονο ομως πιο σπαστικα πεθαινεις. Ηδη κοιταω για την αλλαγη σε android. Οποτε μακρια και αγαπημενοι
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δεν αξιζει πλεον... Πηγαινε γ android οπως σ λενε. Εχουν και μεγαλα κενα σε εφαρμογες τα windows 1
vargas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Για κανένα λόγο. Αγόρασα πέρσι ένα 950 το οποίο κράτησα μόλις 2 μήνες. Η λειτουργία του έμοιαζε πιο πολύ με feature Phone έτσι όπως είναι γραμμένες οι εφαρμογές. 1
BlueBlade Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μην μπεις καν στον κόπο φίλτατε, Απίστευτα Fail το λειτουργικό, ή για να το θέσω καλύτερα απίστευτα Fail η υποστήριξη από την MS Θυμάμαι όταν είχα ένα Lumia πριν 2-3 χρόνια ήταν γεμάτο στα μικροπροβλήματα και το σημαντικότερο το App store του δεν είχε τίποτα, όλες οι βασικές εφαρμογές έκαναν μήνες - χρόνια να βγούν στα Lumia. 1
Tsamjunior Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ανάλογα με τη χρήση που θες. Αν και σε γενικές γραμμές η απάντηση είναι πως οχι δεν αξίζει. Κάτοχος HTC 8s windows phone για 4 χρόνια και το άλλαξα μόλις πρόσφατα. Έχω μεγάλη αδυναμία στο λογισμικό του, απίστευτα γρήγορο και απροβλημάτιστο ακόμα και 4 χρόνια μετά, δούλευε όπως την πρώτη μέρα. Ωστόσο, η έλλειψη υποστήριξης (και ενδεχομένως και το μελλοντικό κόψιμο της παραγωγής τους?) το έφεραν σε τραγικό σημείο. Επειδή δεν έπαιρνε την αναβάθμιση 8.1, μου έκοψαν το messenger, μου έκοψαν το viber και πριν κανα μηνα μου ήρθε μήνυμα ότι σταματάει και το whatsapp στο τέλος του χρόνου. Προσοχή: όχι ότι σταματάνε την υποστήριξη και δεν θα βγάζουν Update, αλλά ότι αποσύρουν την εφαρμογή από τα WP8. Πολύ καλό λογισμικό, αλλά τρομερή έλλειψη υποστήριξης. Δεν θα βρεις ούτε εφαρμογές ούτε τίποτα, πέρα από τα απολύτως βασικά (και αυτά για πόσο ακόμα άραγε?). Επίσης, τελευταίο μειονέκτημα ότι ακόμα και οι εφαρμογές που θα βρείς είναι πιο κακογραμμένες και πρόχειρες από τις αντίστοιχες android εκδόσεις, οπότε και με πολύ λιγότερες λειτουργίες. Π.χ. καμία σχέση τα messenger,whatsapp,viber όσο τα χρησιμοποιούσα στο WP, καμία σχέση τώρα που πήγα σε android. 1
drapanakis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ευχαριστω κυριοι. Η χρηση που κανω ειναι πλοηγηση στο διαδυκτιο, Facebook,emails,και μια εφαρμογη office στο κινητο. Επειδη ειναι πολυ λιτη η χρηση γιαυτο το σκεφτομουν .
AlienTechGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Η εφαρμογή του Facebook είναι παντελώς μάπα, στα Windows Mobile. Πες μας ένα budget να σου βρούμε κάποιο σοβαρό Android κινητό, να κάνεις την δουλειά σου σαν άνθρωπος.
κουξκουκ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ευχαριστω κυριοι. Η χρηση που κανω ειναι πλοηγηση στο διαδυκτιο, Facebook,emails,και μια εφαρμογη office στο κινητο. Επειδη ειναι πολυ λιτη η χρηση γιαυτο το σκεφτομουν . και εγώ έτσι το είχα στο μυαλό μου το προηγούμενο καλοκαίρι δεν δούλεψε και ειχα την τότε mid-range επιλογή της Microsoft κακές ως άθλιες εφαρμογές αργο στο σημείο να είναι κουραστικό στα καλά τού το οικοσύστημα που στα δικά μου τουλάχιστον μάτια ήταν φοβερό και η εφαρμογή MSN για τις ειδήσειςΑν και φοβερό το ui ποτέ δεν δούλεψε σωστά τα πλακάκια κολλούσαν σε ειδοποιήσεις και άλλα πολλά
dark_projection Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) κατοχος lumia κ android κινητου ταυτοχρονα τα windows phone αξιζαν πολυ μεχρι τα 8.1,με το που πηραν 10ρια η κατρακυλα δεν εχει σταματημο ,ακομα κ σημερα μοιαζει περισσοτερο με release candidate λειτουργικο κ πολλες εφαρμογες ειναι λες κ βλεπεις feature phone ,τελος δε οι περισσοτερες γνωστες εφαρμογες εγκατελειψαν/εγκαταλειπουν την πλατφορμα η υπαρχουν μονο ως υποκαταστατα η δεν υπαρχουν καθολου η εχουν να αναβαθμιστουν απο τον καιρο του Νωε οι κοινοτητες χρηστων ηταν κ ειναι σε αρνηση του στυλ ο κοσμος το χει τουμπανο κ εμεις κρυφο καμαρι ,αν παραπονεθεις θα σε βγαλουν τρελο γιατι τα δικα τους παιζουν τελεια αλλα ταυτοχρονα θα ποσταρουν ενα καρο προβληματα ,οι περισσοτεροι δε εχουν κ ενα android αλλα δεν το μολογανε που να τους περασεις απο ιερα εξεταση η ms δεν το ανακοινωνει επισημα αλλα οτι κανει συνηγορει στο οτι εχει ξεγραψει την πλατφορμα κ θα παει σε κατι αλλο που κ η ιδια δεν ξερει, μαλλον εχει αφησει μια χουφτα προγραμματιστες να μαθαινουν κωδικα κ να κυκλοφορουν updates που δεν ξερεις τι φτιαχνουν κ τι χαλανε καθε φορα αν βρεις καποιο καλο μοντελο με τουλαχιστον 1gb ram, κουτα κ κατω απο 60€ σκοτωμενο ισως κ να αξιζει αν κανεις υπερβολικα απλη χρηση ,διαφορετικα δες καποιο φτηνο αξιοπρεπες android κ θα εισαι πολυ καλυτερα σε ολα Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2017 από dark_projection 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα