SIP1995 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 SIP1995, σήμερα, 14:23 Αυτό το κάνω εγώ...προβλέπω: ΑΠΘ, Ναυαρίνου, Ροτόντα και Ικτίνου. Η προκατάληψη σε όλο της το μεγαλείο...Φίλε μου τόσα ξέρεις τόσα λες! Για αυτό άλλωστε πήγαν να με ψιρίσουνε χτες στη Ναυαρίνου....πάλι καλά που ήταν φτιαγμένοι και έφυγαν. Και όχι δεν είναι προκατάληψη, ειδικά τώρα στο ΑΠΘ με το χαζό άσυλο που ψήφισαν τα πράγματα θα είναι χειρότερα.
caveneo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Υπάρχει και το πολυ καλο εργαλείο της IBM το i2. Που βοηθάει πολυ αλλα για πιο σοβαρά εγκλήματα. Όπως εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων, τρομοκρατία και συναφή. 1
I'm_busy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πάνε προς μποτσαρη μεριά ή νεαπολη πλευρά και θα σου πω..το κέντρο μια χαρά ασφαλές ειναι εγώ κάθε μερα σε αυτά τα μέρη αράζω, το οτι έχει πρεζονια δε λεει κάτι.
SIP1995 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πάνε προς μποτσαρη μεριά ή νεαπολη πλευρά και θα σου πω..το κέντρο μια χαρά ασφαλές ειναι εγώ κάθε μερα σε αυτά τα μέρη αράζω, το οτι έχει πρεζονια δε λεει κάτι.Μπότσαρη κοντά μένω, καμία σχέση...εκτός αν εννοείς τα στενά.
I'm_busy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μπότσαρη με Καραμανλή εμενα πριν 2 χρονια και με έκλεψαν 3 φορες...
tolstoy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Θα προσπαθήσουν να ελέγξουν και τον αυθορμητισμό και την έμπνευση στις καλές τέχνες, αν δεν έχουν αρχίσει ήδη. Εκεί θα πέσει το μεγάλο γέλιο. Πάντως όλα για τον έλεγχο των φουκαράδων. Υπουργικά, μαφιόζικα και εγκλήματα μεγάλο εταιρειών θα τα προσπερνάει το πρόγραμμα.
zedsdead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 (...πλέον έχει ευρεία εφαρμογή στις ΗΠΑ.) (...επεξεργάζεται τεράστιους όγκους δεδομένων.) (...προβλέπει μελλοντικά γεγονότα με βάση μοτίβα τα οποία διαπιστώνει να έχουν διαμορφωθεί στο παρελθόν. Στους πελάτες της συγκαταλέγεται η CIA, το FBI, η NSA, το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC), το Σώμα Πεζοναυτών...) Καταλάβατε τώρα; Και οι αλγόριθμοι όλο και θα βελτιώνονται.
Henry3GR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Απορρώ γιατί μερικοί πιστεύουν ότι ζούμε ακόμα στον μεσαίωνα... Η τεχνολογική εξέλιξη δεν σημαίνει πρόοδος και έξοδος από τον "μεσαίωνα".
freegr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Λοιπόν αυτή η είδηση δεν είναι μοναδική και είναι η δεύτερη φορά που ακούμε για αλγόριθμο που ταιριάζει γάντι με την ταινία Minority report αν και θα χρειαστούν μάλλον οι υπηρεσίες και Προγνώστες για να το επιτύχουν..
grayden Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 "[Chicago's] 7th District police report that their use of predictive algorithms helped reduce the number of shootings 39 percent year-over-year in the first 7 months of 2017, with murders dropping by 33 percent. Three other districts didn't witness as dramatic a change, but they still saw 15 to 29 percent reductions in shootings and a corresponding 9 to 18 percent drop in murders." https://www.engadget.com/2017/08/06/chicago-police-see-less-crime-after-predictive-code/
zedsdead Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 "[Chicago's] 7th District police report that their use of predictive algorithms helped reduce the number of shootings 39 percent year-over-year in the first 7 months of 2017, with murders dropping by 33 percent. Three other districts didn't witness as dramatic a change, but they still saw 15 to 29 percent reductions in shootings and a corresponding 9 to 18 percent drop in murders." https://www.engadget.com/2017/08/06/chicago-police-see-less-crime-after-predictive-code/ Δεν χωράει όλη η ζωή σε αριθμούς Γιάννη μου. Σίγουρα έχει ωφέλειες το παλαντύρρρ. Και παρενέργειες. Που θα τραβήξουμε την κόκκινη γραμμή;
grayden Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δεν χωράει όλη η ζωή σε αριθμούς Γιάννη μου. Σίγουρα έχει ωφέλειες το παλαντύρρρ. Και παρενέργειες. Που θα τραβήξουμε την κόκκινη γραμμή; Βασικά τα πάντα χωράνε σε αριθμούς αλλά anyway. Την γραμμή θα την τραβήξουμε εκεί που θα νιώσουμε ότι περάσαμε τα όρια. Το ίδιο κάνουμε πάντα, γιατί ν' αλλάξει κάτι τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα