Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτόν τον αλγόριθμό ενσωματωμένο.

Ωωχχχ....ωχχχ....καθήστε, κάτι πιάνω. Ωωωωωχ. Ωχχχ, σύντομα θα συντελεστεί έγκλημα στον Δεδροπόταμο...

Αλλά καθήστε, έχω και μεγαλύτερη εμβέλεια. Ωωωχ,,ωωωωωχ,ωχχχχχχ. σύντομα θα συντελεστεί έγκλημα στο Μενίδι...

• Like 4
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απορρώ γιατί μερικοί πιστεύουν ότι ζούμε ακόμα στον μεσαίωνα...

Γιατί πολλοί αναγκαζόμαστε ανεξαρτήτως τεχνολογίας να δουλεύουμε με ωράρια μεσαίωνα.

• Like 2
Δημοσ.
Στην Ελλαδα θα ηταν πολύ χρησιμο εργαλείο για την Ελληνικη αστυνομία: 

"Έτσι, οι αρχές θα χρησιμοποιούν αυτές τις προβλέψεις, για να επιλέξουν τις περιοχές που ΔΕΝ χρειάζονται αστυνομική παρουσία."

(Νομιζω οτι το εχουν ήδη ξεκινησει πιλοτικα απο τα Εξαρχεια)

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί πολλοί αναγκαζόμαστε ανεξαρτήτως τεχνολογίας να δουλεύουμε με ωράρια μεσαίωνα.

Αν διατηρείται αυτή η αντιμετώπιση/στάση και έξω απο εδώ, δεν μου κάνει μεγάλη εντύπωση.

Δημοσ.

1984 για ακόμα μια φορά, δυστυχώς κανένα σύστημα μέχρι σήμερα φτιαγμένο από τον άνθρωπο δεν είναι corruption-free και bias-free. Όσο καλά και "αριστοκρατικά" θα λειτουργήσει, άλλο τόσο κάποιοι θα το εκμεταλλευτούνε για κατασκοπία, και δόλο.

Δημοσ.

Άρα τις χολυγουντιανές ταινίες που έχουν βασίσει το σενάριο τους σε τέτοια θεματολογία μήπως δεν πρέπει πια να τις εντάσσουν στην καταγορία: "επιστημονικής φαντασίας"?

Γενικότερα πάντως είναι αρκετές εταιρείες που ασχολούνται με τέτοια θέματα.

Δημοσ.

όπως ηδη ειπε ενας φιλος παραπανω, 100% minority report αλλα εγω θα συμπληρώσω και λιγο watch dogs...

χαχαχα :P

Δημοσ.

SIP1995, σήμερα, 14:23

Αυτό το κάνω εγώ...προβλέπω: ΑΠΘ, Ναυαρίνου, Ροτόντα και Ικτίνου.

Η προκατάληψη σε όλο της το μεγαλείο...Φίλε μου τόσα ξέρεις τόσα λες!

Δημοσ.

Στην Ελλάδα δε χρειάζεται...όλοι ξέρουμε που τελουνται εγκληματικες δραστηριότητες και απλά κοιτάμε όταν γίνεται, για το κουτσομπολιο και μόνο...και η αστυνομία ξέρει αλλά οι εντολές έρχονται από άνωθεν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...