DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καλημέρα σας, Έχει δοκιμάσει κανείς την καινούργια υπηρεσία της vodafone που γίνονται επισκευές σε κινητά μέσα σε κάποια καταστήματα της?
jimisvog Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Στην ομάδα Internet αναφέρεσαι; Που αναλαμβάνει backup και διάφορους μικροελέγχους;
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Όχι μιλάω για την νέα υπηρεσία που έχει ανοίξει εδώ και κανα 2-3 βδομάδες που κάνει επισκευές σε usb, οθονες κλπ
isay Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Όχι μιλάω για την νέα υπηρεσία που έχει ανοίξει εδώ και κανα 2-3 βδομάδες που κάνει επισκευές σε usb, οθονες κλπ Μαλλον μιλάς για το http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12789 ΔΕΝ την εχω δοκιμάσει την υπηρεσία, αλλά με τις γνώσεις που εχω απο εταιρείες και service "μαντευω" οτι οι μικροεπισκευές/έλεγχοι γινονται εντός του μαγαζιου απο κάποιο τεχνικο που ανα κάποιες μερες ειναι σε αλλο υποκατάστημα οι πιο απαιτητικές επισκευες στέλνονται σε κεντρικά service όπου εχουν στοκ ανταλλακτικών, εξοπλισμου και καταλληλης εμπειρίας για σοβαρές επισκευες. Με τα δικά μου κριτήρια η αλλαγή usb ή οθόνης ειναι απαιτητική επισκευη και αποκλειεται να την κάνουν τοπικα. Με λιγα λογια δε πιστευω οτι εκπαιδευσαν και εξοπλισαν κάθε μαγαζι ώστε να καλύπτει σοβαρες επισκευες. Δε συμφέρει. Πιο πολύ κράχτη το βλέπω. Οσον αφορά την ποιότητα του αποτελέσματος ΔΕΝ το ξέρω. Σαν υπηρεσία δεν ειναι κάτι καινοτόμο ή καινουργιο. Αλλες εταιρείες το εχουν χρόνια. Επισης προσωπικά ειμαι μιας αλλης φιλοσοφίας. Μια σοβαρη επισκευή ΔΕΝ θελω να γινεται από κάποιο τεχνικό της ιδιας εταιρείας αλλά απο τον επισημο αντιπρόσωπο. Με λιγα λογια εχω τσακωθεί με κοτσώβλογο γιατί επέμενα επισκευή τηλεορασης lg να πάει απευθείας στην lg hellas και οχι στα χέρια του τεχνικου total support. Παιρνουν 1-2 ηλεκτρονικους και τους βάζουν να φτιάχνουν από κινητά, μεχρι τοστιέρες και πλυντήρια. ΔΕΝ θελω. Με δυο λογια ... κράτα μικρό καλαθι και σιγουρα ειναι χρήσιμο για μικροπραγματα
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Καλά γενικότερα είμαστε επιφυλακτικοί αυτές τις εποχές . Παρά αυτά έκανα μια επίσκεψη για πληρωμή λογαριασμού και είδα από μέσα στο service φαίνεται να υπάρχει αρκετός εξοπλισμός και από ότι ψιλορωτησα έχει επισκευές σε usb sim reader digitizer lcd και άλλα που δεν θυμάμαι. Θα δείξει αλλά νομίζω ότι είσαι αυστηρός για μια αρχή. Και όχι τπτ άλλο είναι διαφορετική εταιρεία αυτή όχι vodafone απλά κάποια συνεργασία παίζει. Τεσπά θεωρώ ότι αξιζει μια επίσκεψη αν είσαι πιο σχετικός να δεις κάποιον χώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα