Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι φταίει πραγματικά

Είχαμε μέχρι πρόσφατα στην δουλειά μια σύνδεση wind με static ip και την οποία είχα ρυθμίσει για να μπαίνουν 3 άτομα στο server στην 3389 και εγώ να μπαίνω στο δικό μου pc από το σπίτι στην 3390. Όλα πηγαίναν μια χαρά και ουδέποτε είχαμε θέμα. Το port forward και η wind δούλευαν μέσω ενός tp-link router

Μέχρι που

Το αφεντικό αποφάσισε να καταργήσει την wind και να κάνει αναβάθμιση σε μια isdn οτε που είχαμε και ήταν στα 2mbps

Πέρα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε από τον ΟΤΕ , έφτιαξα ένα dyndns στο no-ip και το σέταρα πάνω στο καινούργιο router του ΟΤΕ.

Επειδή στην 3389 δεν έμπαινε με την καμία, άλλαξα την πόρτα του server σε 3392 και άφησα στο δικό μου pc την 3390.

5 φορές καταφέρνουμε να μπούμε , 2 δεν καταφέρνουμε να μπούμε . Πριν λίγο με ενημέρωσε ένας συνάδελφος οτι δεν μπορεί να μπει πάλι. Χτες το απόγευμα από αλλο pc της δουλειάς ενω είχα μπει πήγα να ξαναμπώ τοπικά και δεν με άφηνε. Πήγα και έκλεισα το pc μου και όταν το άνοιξα ξανα παρουσίασε το εξής το οποίο το έχει παρουσιάσει μια δυο φορές και ο server στα καλά καθούμενα

Όταν σβήνεις μια κάρτα δικτύου ή οταν βάζεις κάποια νέα πχ μετά σου βγάζει το παράθυρο που λέει επιλέξτε τι είδους θα είναι το νέο δίκτυο πχ οικιακο εργασίας κλπ. Χτες που άνοιξα πάλι το pc Μου το έκανε. Από τότε που βάλαμε το router του οτε το κάνει αυτό

Να φταίει το router? DHCP δίνει πάνω από την 1.138 μιας και όλα τα pc τα έχω με static

Και στο server και στο δικό μου γιατί έχει γινει αυτο το πράγμα? 1 φορά στο δικό μου και άλλες 2-3 στο server

Δημοσ.

Αυτη τη παπαρια που ειχε ο ΟΤΕ και την ειχε βαφτισει "υπηρεσια αυξημενης προστασιας", την εχει ακομα?

Αν ναι, μπορει να φταιει αυτο.

Σχετικο post απο τον poulinos.

Δημοσ.

Αυτη τη παπαρια που ειχε ο ΟΤΕ και την ειχε βαφτισει "υπηρεσια αυξημενης προστασιας", την εχει ακομα?

Αν ναι, μπορει να φταιει αυτο.

Σχετικο post απο τον poulinos.

Θα το δω αυτο με την αυξημένη προστασία αυριο γιατι μπορεί να ειναι και αυτο

Τι εννοείς με τον όρο domain giotis?

Δημοσ.

O Server είναι σε Domain ή σε Workgroup; Για να αλλάζει το προφίλ του Firewall σημαίνει πως αλλάζει και η IP

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν να φταίει το dydns ειδικά αν είναι free. Αυτό είχα πάθει και εγώ με το noip με κάτι DVR και ψαχνόμουν ποσό καιρό τι μπορεί να φταίει.

Πρώτα απ'ολα αγόρασε paid υπηρεσία απο noip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...