glazos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 ναι μπήκα 2 σεπτεμβρίου και απο τότε βοηθούσα κόσμο στο hardware section και στις κάρτες γραφικών μια βδομάδα τώρα με 100 μηνύματα μόνο για να έρθει η ώρα και η στιγμή να απαντήσω εδώ για να πάρω μεροκάματο... απλά είδα το OP έπαθα πλάκα που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι (μετά σκέφτηκα πως αν δεν υπήρχαν δεν θαμασταν σε κρίση) και έγραψα την άποψη μου. Αφού βρήκες και την αιτία της κρίσης.... Αν μπήκες για να βοηθήσεις θα είχες και το ανάλογο ύφος στο συγκεκριμένο thread και δεν θα προκαλούσες 1
benign Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 "Και λοιπόν έκανες το λογαριασμό σου για να μπεις να κάνεις το flame σου ή να πάρεις το "μεροκάματο" σου από αυτούς που θίγονται από το συγκεκριμένο θέμα και ζήτησαν να κατεβεί???????? " θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος .... Εχει κανει και αλλου flame και χαρακτηρισμους,οταν καποιος δεν συμφωνει με τις αποψεις του,παρολο οτι εχει μηδαμινη προσφορα λογω μικρης παρουσιας στο φορουμ,σε συγκριση με αλλους που ειναι περαν της δεκαετιας. Και γενικα εχουμε τωρα τελευταια πολυ ''νεο'' κοσμο με προσβλητικη,τραμπουκικη συμπεριφορα. Καντε report οσοι δεν βαριεστε. Καθενας μπορει να πει την γνωμη μου αλλα οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι και οι ειρωνιες απαγορευονται απο τους κανονισμους του ινσομνια. 2
Manjaro Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού βρήκες και την αιτία της κρίσης.... Αν μπήκες για να βοηθήσεις θα είχες και το ανάλογο ύφος στο συγκεκριμένο thread και δεν θα προκαλούσες Δεν προκάλεσα κανένα απλά λέω τα πράματα με το όνομα τους! Δηλαδή σοβαρά τώρα είσαι και εσύ ένας απο αυτούς που δεν έχει ιδέα πως γίνεται το RMA και πιστεύει ότι το πλαίσιο θα έπρεπε να φέρει τεχνικό απο το πολυτεχνείο να κάνει εξετάσεις με ατομικά μικροσκόπια σκάνερ ηλεκτρονίων κτλ για να βρεί το πρόβλημα της κάρτας ενός και μόνο πελάτη απο το απλά να την στείλουν πίσω και να πάρουν καινούργια σε λίγες μέρες;;; με τρολλάρετε;; ή μπας και είστε ανήλικα παιδιά; εντάξει τότε.. εσύ προφανώς και ξύνεσαι για flame αλλά δεν με ενδιαφέρει (επίσης με την ιδια "λογική" που χρησιμοποιείς μπορώ να σου πω ότι έχεις σκρουτζομάγαζο και απλά υποστηρίζεις το flaming του ανταγωνισμού και ας μην έχει βάση!) Εχει κανει και αλλου flame και χαρακτηρισμους,οταν καποιος δεν συμφωνει με τις αποψεις του,παρολο οτι εχει μηδαμινη προσφορα λογω μικρης παρουσιας στο φορουμ,σε συγκριση με αλλους που ειναι περαν της δεκαετιας. Και γενικα εχουμε τωρα τελευταια πολυ ''νεο'' κοσμο με προσβλητικη,τραμπουκικη συμπεριφορα. Καντε report οσοι δεν βαριεστε. Καθενας μπορει να πει την γνωμη μου αλλα οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι και οι ειρωνιες απαγορευονται απο τους κανονισμους του ινσομνια. ρε φίλε την παλεύεις δείξε που έχω κάνει flame ΕΣΥ έχεις κάνει μάλιστα falme σε εμένα λέγοντας με ανίδεο και ψώνιο επειδή πρότεινα σε ένα φίλο να πάρει καλά ακουστικά αντι τα σαρκούν του 20εύρου (btw συνέχεια sharkoon σμπρώχνεις τι γίνεται; ) κατάλαβα glazos benign και σια μια συνομοταξία τρολλιάς παίζετε και μαζί wow μάλλον τεσπα καλή διασκέδαση αποχωρώ.. 1
Whitefanged Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει κανει και αλλου flame και χαρακτηρισμους,οταν καποιος δεν συμφωνει με τις αποψεις του,παρολο οτι εχει μηδαμινη προσφορα λογω μικρης παρουσιας στο φορουμ,σε συγκριση με αλλους που ειναι περαν της δεκαετιας. Και γενικα εχουμε τωρα τελευταια πολυ ''νεο'' κοσμο με προσβλητικη,τραμπουκικη συμπεριφορα. Καντε report οσοι δεν βαριεστε. Καθενας μπορει να πει την γνωμη μου αλλα οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι και οι ειρωνιες απαγορευονται απο τους κανονισμους του ινσομνια. Η φάση είναι η αυτοπαρασημοφόρηση. Έγραψα 102 μυνήματα και βοήθησα! @Manjaro Φίλε έχεις κάποιες γνώσεις, φαίνεται άλλωστε, φτιάξε λίγο το ύφος ''δε πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι'' και γουΪ γουϊλ ολ γκετ αλόνγκ τζαστ φάιν Επίσης τουλάχιστον ένας τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ για να μαζεύομαι είναι να μην αποδίδω χαρακτηρισμούς που δεν θα τους στήριζα δια ζώσης. 2
glazos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 αποχωρώ.. Στάσου μύγδαλα !!! Αν έχεις να πεις κάτι με καλό τρόπο και όρεξη να εξηγήσεις την άποψη σου χωρίς να προκαλείς δεν θα χρειάζεται να αποχωρείς η άποψη σου μπορεί να ειναι διαφορετική μπορεί και να ειναι ίδια με την δική μας αλλά με τον τρόπο που την εκφράζεις και την υποστηρίζεις ΔΕΝ θέλει κανένας να την πάρει υπόψιν... 2
Sakiz105 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα μαγαζί στην περιοχή μου τσεκάρει και επισκευάζει κάρτες γραφικών πάντως (ελάχιστο 30αρι για έλεγχο, αλλά αν έχεις καμια 1080ti που σου χαλάσει μολις βγει απτην εγγύηση πιστεύω το κοιτάς σαν λύση). Οπότε πιστεύω ότι ένα plaisio για να ξεχωρίσει τον εαυτό του από τις μαγαζαποθήκες θα έπρεπε να μπορεί να τις κοιτάει το ίδιο, έστω και μόνο αθήνα οπότε να περιμένεις 7 μέρες όχι 30. 2
benign Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 ρε φίλε την παλεύεις δείξε που έχω κάνει flame ΕΣΥ έχεις κάνει μάλιστα falme σε εμένα λέγοντας με ανίδεο και ψώνιο επειδή πρότεινα σε ένα φίλο να πάρει καλά ακουστικά αντι τα σαρκούν του 20εύρου (btw συνέχεια sharkoon σμπρώχνεις τι γίνεται; ) κατάλαβα glazos benign και σια μια συνομοταξία τρολλιάς παίζετε και μαζί wow μάλλον τεσπα καλή διασκέδαση αποχωρώ.. Ναι ειχε ενας ανθρωπος ζητησει ακουστικα των 35 ευρω χρησιμοποιωντας την φραση ''ταβανι τα 35 ευρω'' και εσυ του ελεγες για ακουστικα υπερδιπλασιας αξιας.Οποιος θελει,ας παει να διαβασει το σχετικο νημα στην κατηγορια hardware γενικα. Και δεν ειχα πει κανενα ανιδεο η ψωνιο ,ουτε εγραψα ''manjaro'' εγραψα αυτολεξει : Εγω θα σου προτεινα στο budget που διαθετεις τα Sharkoon που ανεφερε ο Half Evil,γιατι απο 2 γνωστους μου βγηκαν καλα.Δεν χρειαζεται να παρεις ακριβα στην εποχη μας για να ειναι καλα,.ειναι παραμυθια αυτα απο και για αφελεις. Και εδω ειναι το νημα : http://www.insomnia.gr/topic/653765-%CF%88%CE%B1%CF%87%CE%BD%CF%89-vfm-headset-%CF%83%CF%84%CE%B1-30-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/ 1
mecp2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 και πάλι ρωτάω εγω σε ποιο απο τα λεγόμενα μου ζήτησα επισκευή απο Πλαίσιο?αν μου πεις θα παραδεχτώ ότι είμαι ηλίθιος.μου είπαν ότι ούτε την κουμπωσαν να δουν αν δουλεύει.ότι δεν τους αφήνει η msi.και απλώς την έστειλαν σαν απλή μεταφορική.θα μπορούσαν να κάνουν απλό έλεγχο και να ενοιμερωσουν σε πρώτο στάδιο την msi.τι δεν θέλεις να καταλάβεις?και πάλι απορώ με κάποιους καυστικός αν θα έκαναν αυτούς τους χαρακτηρισμούς face to face...
Whitefanged Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 offtopic αδερφέ benign είδα πρόσφατα σε unboxing το m/b σου, πρέπει να 'ναι με απόσταση το πλουσιότερο b350 https://www.youtube.com/watch?v=ncTqr4uTjcE από συμβατότητα με μνήμες και oc πως είναι?
Manjaro Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ειχε ενας ανθρωπος ζητησει ακουστικα των 35 ευρω χρησιμοποιωντας την φραση ''ταβανι τα 35 ευρω'' και εσυ του ελεγες για ακουστικα υπερδιπλασιας αξιας.Οποιος θελει,ας παει να διαβασει το σχετικο νημα στην κατηγορια hardware γενικα. γνωστοποιώντας του το ότι στα λεφτά αυτά δεν θα βρει ποιοτικά ακουστικά. Και επίσης γνωρίζοντας τον χώρο και ξέροντας ότι βασικό σετ ξεκινάει απο 150 ευρώ (audiotechnica) και τα μεσέας τάξης φτάνουν και τα 600 ευρώ του πρότεινα όντως φθηνές λύσεις για ακουστικά που θα είναι συγκρίσιμα με αυτά των 150-200 ευρώ αλλά ήταν σε τιμές ~70 ευρώ... και επίσης είναι αυτός λόγος για να με πεις ανίδεο και ψώνιο; Ειδικά όταν μάλιστα ούτε σε εσένα αλλά ούτε σε κανέναν άλλον που πρότεινε φτηνιάρικα ακουστικά δεν εναντιώθηκα ούτε λεκτικά ούτε με επιχειρήματα και απλώς είπα την δική μου άποψη. και έρχεσαι τώρα εσύ (ντεμέκ δρυός πεσούσης, την στιγμή που μου την μπαίνει ένα άλλος που προσβλήθηκε για λογαριασμό τρίτου ) να μας πεις ότι κάνω και flame ενώ είσαι εσύ ο ίδιος ο flamer;;;;;;!! και ναι όποιος θέλει πάει στο νήμα και όποιος ξέρει απο ήχο δεν γίνεται να μην συμφωνήσει.
benign Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 και πάλι απορώ με κάποιους καυστικός αν θα έκαναν αυτούς τους χαρακτηρισμούς face to face... Υπαρχουν ατομα οπως ο Manjaro που προφανως δεν μπορουν να ελεγξουν τα νευρα τους. Και εγω και αλλα μελη ,μπορει ποτε ,ποτε να χασουμε την ψυχραιμια μας,αλλα οχι να ψαχνομαστε σε καθε νημα.Ας φροντισει να ειναι ψυχραιμος,γνωσεις εχει και εχει κανει μερικα καλα posts που ετυχε να εχω διαβασει. 1
billsamoy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Υδρόψυξη H110i GTX με "3 χρόνια εγγύηση Πλαίσιο". Η αντλία βγάζει θόρυβο σαν να ακούς ηλεκτρική σκούπα. Την ηχογραφώ και τραβάω βίντεο, και ξεκινάω διαδικασία RMA απευθείας στην Corsair πριν την πάω στο Πλαίσιο γιατί ήμουν σχεδόν βέβαιος για το τι θα μου πουν. Την πάω, την στέλνουν "στα κεντρικά για έλεγχο" και μετά από 3 εργάσιμες με καλούν για να μου που ότι "δεν ακούγεται καθόλου". Τους ξανά δείχνω το βίντεο και παίζω ξανά το ηχητικό και την κρατάνε πάλι στο κατάστημα για έλεγχο, γιατί δεν θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Περνάνε 3 μέρες, παίρνω εγώ τηλέφωνο, και μου λένε "έλα να την πάρεις δεν έχει κανένα πρόβλημα". Πάω στο κατάστημα και ο τεχνικός μου απαντά "την βάλαμε σε δωμάτιο με απόλυτη ησυχία και δεν ακουγόταν απολύτως τίποτα". Στο μεταξύ η Corsair έχει ήδη δεχθεί την αλλαγή της και μου στέλνει τα στοιχεία για να την ταχυδρομήσω Ολλανδία με δικά μου έξοδα. Φέρνω την υδρόψυξη σπίτι με αμφιβολίες μήπως είμαι τρελός και ακούω πράγματα που δεν υπάρχουν. Ανοίγω το κουτί και διαπιστώνω ότι έλειπε μια βίδα από το mounting kit!!! Τους παίρνω τηλ για να τους το πω, με καλούν αργότερα την ίδια μέρα και μου λένε ότι θα φέρουν άλλες βίδες την επομένη. Πάω, τα παίρνω, τη βάζω ξανά στο σύστημα και η ηλεκτρική σκούπα πήρε και πάλι μπρος. Την πακέταρα, την έστειλα Ολλανδία, την έλαβαν ήδη, και μέσα στη βδομάδα περιμένω την καινούρια. Ηθικό δίδαγμα: αν δεν γράφει πάνω TurboX ή αν δεν βγάζει σπίθες και καπνούς, τότε καμία συσκευή δεν έχει κανένα πρόβλημα για το Πλαίσιο. Ούτε καν συνδετήρες από εκεί πια. 3
Whitefanged Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 και πάλι ρωτάω εγω σε ποιο απο τα λεγόμενα μου ζήτησα επισκευή απο Πλαίσιο?αν μου πεις θα παραδεχτώ ότι είμαι ηλίθιος.μου είπαν ότι ούτε την κουμπωσαν να δουν αν δουλεύει.ότι δεν τους αφήνει η msi.και απλώς την έστειλαν σαν απλή μεταφορική.θα μπορούσαν να κάνουν απλό έλεγχο και να ενοιμερωσουν σε πρώτο στάδιο την msi.τι δεν θέλεις να καταλάβεις? Δεν χρειάζεται, είσαι μια χαρά νοματέος, παραπλανήθηκες από ένα κόλπο marketing. Eσύ την πάτησες εκεί, ένας φίλος μου αγόρασε μαγνητικό εξοικονομητή καυσίμων κι εγώ παντρεύτηκα. Όλοι κάπου την πατάμε. και πάλι απορώ με κάποιους καυστικός αν θα έκαναν αυτούς τους χαρακτηρισμούς face to face... Εγώ άμα βρίσω κάποιον, μπέσα είμαι ready να τις παίξω κιόλας, σαν ανώριμος 15χρόνος. Για αυτό προσπαθώ να μαζεύω τα κουλά μου. Απ'την άλλη επειδή έχω γνωρίσει μερικά παλικάρια από εδώ μέσα, είναι μερικοί που κάποιοι θα μετανιώναν αν τους έβλεπαν από κοντά (πχ τον glazos) Επίσης κάνω και την κοινωνική παρατήρηση ότι όσοι είναι παλικάρια δεν βρίζουν και δεν προκαλούν ποτέ εδώ μέσα (πχ o glazos) 1
benign Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 offtopic αδερφέ benign είδα πρόσφατα σε unboxing το m/b σου, πρέπει να 'ναι με απόσταση το πλουσιότερο b350 https://www.youtube.com/watch?v=ncTqr4uTjcE από συμβατότητα με μνήμες και oc πως είναι? Ειναι μια χαρα ,αλλα αργoυν να ανεβασουν στον server τους τα τελευταια bios .Μετα το τελευταιο, οι μνημες δουλευουν σε 2993 Mhz με απλες ρυθμισεις. Γενικα οι Biostar ειναι rock solid αλλα οχι τοσο ευκολες για overclock, αλλα ουτως η αλλως για τις εφαρμογες που με ενδιαφερουν σε windows και linux,δεν χρειαζομαι overclock. Ειναι καπως περιεργα γραμμενο το bios τους. 1
glazos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Τα παιδιά στο πλαισιο δεν παίζονται.... χτίζουν συστήματα με 2 χρόνια εγγύηση και το hardware μπορεί να εχει παραπάνω χρόνια παρόλα αυτά ΔΕΝ θα δεχτούν να τιμήσουν την εγγύηση της εταιρίας του hardware μετά τα 2 χρόνια και δεν αναφέρομαι στα prebuild .... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα