crom251 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Θελω να κοψω καποια video... Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το VirtualDub και το Avidemux. Το Avidemux μου κρασαρει συνεχως οταν παω να κοψω το βιντεο. Το VirtualDub μου βγαζει μηνυμα ''couldn't locate decompressor for format H264''. Λογικα δεν μπορει να κοψει το συγκεκριμενο format που ειναι το αρχειο. Καποιο αλλο προγραμμα αντιστοιχο? Απλο στην χρηση οπως τα 2 παραπανω και να μην αλλαζει την ποιοτητα ή το μεγεθος του βιντεο...
overpower Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Adobe premiere. Για την χρηση που θες να κανεις ειναι αρκετα ευκολο. Μπορεις να δεις και καποιο tutorial για export settings/import video κτλ.
MiP Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Επίσης https://www.wondershare.net/ad/video-editor-win/filmora-dco.html?gclid=CjwKCAjwk4vMBRAgEiwA4ftLszGWQgOT0oBv6oEEDbwwWN_QNeJtGHkDXXVFPACmRtPj0nkFCFuzsRoCRfkQAvD_BwE Πολύ καλό και απλό
micos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Adobe premiere... Ουάου. Πολύ overkill ρε συ δεν είναι το premiere για ένα απλό κόψιμο-ράψιμο; Άσε που ότι και να κάνεις θα έχει απώλειες λόγω του ότι κάνει re-encoding στο βίντεο. Θελω να κοψω καποια video... Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το VirtualDub και το Avidemux. Το Avidemux μου κρασαρει συνεχως οταν παω να κοψω το βιντεο. Το VirtualDub μου βγαζει μηνυμα ''couldn't locate decompressor for format H264''. Λογικα δεν μπορει να κοψει το συγκεκριμενο format που ειναι το αρχειο. Καποιο αλλο προγραμμα αντιστοιχο? Απλο στην χρηση οπως τα 2 παραπανω και να μην αλλαζει την ποιοτητα ή το μεγεθος του βιντεο... Δοκίμασες να το απεγκαταστήσεις και να το ξαναβάλεις από την αρχή; Ποια έκδοση χρησιμοποιείς, την 32 ή την 64bit; Δοκίμασε την 32 αν έχεις πρόβλημα με την 64. Όσο για το virtualdub, δε δουλεύει με mp4 h264 αρχεία, μόνο με avi divx/xvid. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα