asdfaster Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Έκλεισε η δεν έκλεισε η lg hellas? αποφασίστε. Το site μια χαρά είναι.
loukoumakos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Επισημα ελλαδα πως να ερθει?Αφου εκλεισε η LG hellas!Ευρωπη θα ερθει παντως.Εγω εχω g6 και μετα λογικα g7.τα V ειναι καπως ακριβα για μενα Ναι ξερω. Να ερθει οπως ηρθε και το G6. To v20 δεν ηρθε ποτε! Μονο απο εξωτερικο μπορουσες να το παρεις. Και γω στη ιδια κατηγορια παιζω με σενα. Εχω το G6 αλλα θα παρω το v30 οταν βγει. Πουλωντας το G6 και τσονταροντας και 2 κατοσταριακα υπολογιζω. Ισως και παραπανω. Αλλα θα αξιζει. Ποια LGhellas έχει κλείσει ρε παιδιά τη λέτε ?? μια χαρά ανοιχτεί είναι μην γράφεται ότι νάνε.... το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι σταμάτησε να εισάγει κινητά !! κατά τα αλλά συνεχίζει και υπάρχει και καλύπτει με εγγ ολα τα κινητά με EW(european warranty)
nectons Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 μετά το πολύ πετυχημένο G2 όλο προβλήματα με τα LG παιδιά. προβλήματα με πλακέτες με λογισμικό με κατασκευαστικά προβλήματα από τα ποιο φθηνά μοντέλα ως τα ποιο ακριβά. Το άσχημο είναι ότι τα προβλήματα φαίνονται μακρόχρονα και όχι αμέσως. Η μεγαλύτερη φύρα με προβληματικά τηλέφωνα εντός και εκτός εγγύησης στην αρβατο ήταν τα lg τα τελευταία 4 χρόνια. Ελπίζω αυτό να αλλάξει με τα G6/V30... οθόνη όμορφη τεχνολογία μπροστά ίσως ομορφότερο από S8 αλλά... αυτονομία? μνήμη ραμ? ποιότητα κατασκευής? μην τρίζει με το παραμικρό, μην σπάει από τα 10 εκατοστά πέσιμο, μην υπερθερμενεται με το παραμικρό (έχει τρελή ιστορία με την υπερθέρμανση η LG) μην τρώει κολλήματα με το βαρύ (φαντάζομαι) ui της lg, και να βγάζει τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι η μπαταρία του με τέτοια κάμερα τέτοια οθόνη και τέτοιο επεξεργαστή δεν θα υπάρχει άνθρωπος που δεν θα παίζει μαζί του όλη μέρα!!!! χλωμό το βλέπω και με πικρία το λέω αλλά φοβάμαι πως δεν και μια από τα ίδια... ΜΑΚΑΡΙ να είμαι λάθος!
music_lover Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Με το LG V10 πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ίσως ήρθε η ώρα να το αλλάξω με το V30,είδωμεν.
anergos13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ποια LGhellas έχει κλείσει ρε παιδιά τη λέτε ?? μια χαρά ανοιχτεί είναι μην γράφεται ότι νάνε.... το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι σταμάτησε να εισάγει κινητά !! κατά τα αλλά συνεχίζει και υπάρχει και καλύπτει με εγγ ολα τα κινητά με EW(european warranty) το mobile κομματι το χειριζεται πλεον η Ιταλικη Θυγατρικη... ''Όσον αφορά το θέμα με τη διανομή των smartphones της LG, την οποία για την Ελλάδα έχει αναλάβει η ιταλική θυγατρική,''
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Φιλε nectons αυτα τα υπερθερμανσης με τον 835 θα ειχαν και αλλες συσκευες οχι μονο τα lg προβλημα ειχε ο 810 οσα μοντελα της τον φοραγαν. Επισης εγω εχω παρει lg g2 lg g3 lg g4 lg v10 lg g flex2 και κανενα δεν μου εβγαλε τιποτα ολα τα κράτησα πανω απο χρονο και το τζι2 ακομα το εχω σερβις δεν πηγα ποτε παρα μονο για μπαταρια (ποια αρβατο η προκορντια ειναι η μαμα σερβις.
thelos257 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Πιστευω πως θα ναι παρα πολυ ωραιο το POLED της LG παρα πολυ καλη κινυση κατα μερος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα