Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα η δευτερη οθονη του δεν με βοηθησε καθολου εμενα. Ειχα το ν10 για καποιο φεγγαρι. Βεβαια δεν εχω ουτε facebook ουτε τπτ τετοιο για να ειμαι μονιμως στα notifications. Αλλα μου ειχε αρεσει πολυ σαν concept που αφου δεν ηταν LED οθονη να ειχε μια μικροτερη always-on για ωρα κτλ.

Και δεν σου διεκοπτε και το game οταν σε παιρνουν τηλ.

Φωτεινοτητα θελω να εχει καλη γιατι με το G6 δεν ειμαι ευχαριστημενος στον ηλιο. Το ZF3 ηταν λαμπαδα πχ.

Το 6'' δεν μου λεει τιποτα απο την αλλη γιατι οι διαστασεις της συσκευης ειναι πανω κατω σαν το G6.

Μακαρι η τιμη του να ειναι στα 500 και κατω, αλλιως με βλεπω να κινουμαι προς 1+5 και προτειμω LG πολυ περισσοτερο.

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν είναι μακρόστενο;Είναι σχεδόν όσο μακρόστενο είναι το s8.Δεν είναι 16:9...

Δεν του φαίνετε, στο s8 έκανε μπαμ

Δημοσ.

Δεν του φαίνετε, στο s8 έκανε μπαμ

Είναι όμως 6" σε 18:9 (2:1 δηλαδή) αναλογία. Επομένως θα είναι και αυτό μακρόστενο.

Προσωπικά εγώ είμαι απείρως ψημένος για το G6 και προφανώς και για το V30 εάν η LG ακολουθήσει και σε αυτό την ίδια λογική. Βέβαια, το "μεγάλο" μου πρόβλημα με το G6 είναι ότι φοράει τον 821 και όχι τον 835 και θεωρώ ήταν λάθος αυτό της LG.

Edit: Βασικά το σχόλιο για τις διαστάσεις δεν είναι απόλυτα ακριβές διότι δεν υπολόγισα και την κυρτότητα της οθόνης. Μπορεί να έχεις 6" σε 2:1 αλλά η μια να είναι πολύ πιο κυρτή επομένως και πιο στενή

Δημοσ.
Είναι όμως 6" σε 18:9 (2:1 δηλαδή) αναλογία. Επομένως θα είναι και αυτό μακρόστενο.

Προσωπικά εγώ είμαι απείρως ψημένος για το G6 και προφανώς και για το V30 εάν η LG ακολουθήσει και σε αυτό την ίδια λογική. Βέβαια, το "μεγάλο" μου πρόβλημα με το G6 είναι ότι φοράει τον 821 και όχι τον 835 και θεωρώ ήταν λάθος αυτό της LG.

Φιλε κανενα θεμα ο 821.Παρτο οπως εισαι.Στην τιμη του δεν εχει αντιπαλο.Τελειο build η οθονη τα σπαει και bonus σε σχεση με μεγαλο κομματι του ανταγωνισμου το ραδιοφωνο(βεβαια αυτο ισως ενδιαφερει εμενα και αλλα 2-3 ατομα χαχα)

Δημοσ.

Φιλε κανενα θεμα ο 821.Παρτο οπως εισαι.Στην τιμη του δεν εχει αντιπαλο.Τελειο build η οθονη τα σπαει και bonus σε σχεση με μεγαλο κομματι του ανταγωνισμου το ραδιοφωνο(βεβαια αυτο ισως ενδιαφερει εμενα και αλλα 2-3 ατομα χαχα)

Προφανώς δεν έχει αντίπαλο. Εντάξει για το build συμφωνώ προφανώς μιας και το έχω δει σε φυσικό κατάστημα. Για μένα το πολύ μεγάλο του ατού είναι ο ευρυγώνιος φακός στην 2η κάμερα. Δινει έξτρα χρηστικότητα που δε δίνει το ζουμ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που δεν αναφέρεται στο άρθρο και έχει μεγάλη σημασία είναι ότι η OLED οθόνη της LG θα χρησιμοποιεί advanced encapsulation για να εξαλείψει το πολύ γνωστό φαινόμενο του burn-in που παρουσιάζουν όλες οι OLED σήμερα.

http://www.androidpolice.com/2017/08/02/lgs-upcoming-v30-will-sport-189-6-0-1440p-plastic-oled-display-curved-edges-minimal-bezels/

Η Samsung χρειάζεται έναν ανταγωνιστή στον τομέα των OLED και λογικά θα δούμε ανάλογες κινήσεις και από αυτήν.

Δημοσ.

Προφανώς δεν έχει αντίπαλο. Εντάξει για το build συμφωνώ προφανώς μιας και το έχω δει σε φυσικό κατάστημα. Για μένα το πολύ μεγάλο του ατού είναι ο ευρυγώνιος φακός στην 2η κάμερα. Δινει έξτρα χρηστικότητα που δε δίνει το ζουμ.

Συμφωνω.Η ευρυγωνεια ειναι πολυ ωραια.προσωπικα την χρησιμοποιω καθε μερα.Νομιζω η σαμμυ εκανε βλακεια που επελεξε ζουμ.μπηκε σε μια λογικη πιστευω εβαλες 2 οπτικο μηλο?εγω θα βαλω τρια.

• Like 1
Δημοσ.

μόνο εγώ δνε μπόρεσα να χονέψω τις στρογγυλεμένες γωνίες της οθόνης? Το'βαλαν στο g6, το βάζουν και στο v30, ΕΛΕΟΣ!

• Like 2
Δημοσ.
Τι εννοείς δεν είναι μακρόστενο;Είναι σχεδόν όσο μακρόστενο είναι το s8.Δεν είναι 16:9...
Απλα το s8 δεν εχει καθολου bezels στις μεγαλες πλευρες και πρακτικα ειναι πιο στενομακρο. Συν του οτι το s8 δεν ειναι ακριβως 18:9. Μαλλον πιο πολυ για 19:9 που το κανει ακομα περισσοτερο σοκοφρετα maxi :)
Δημοσ.

Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει το v30.

Μέχρι τότε όμως LG G2 μέχρι να πέσει ο Λεβαδειακός

το χει ο πατερας μου.κινηταρα ειναι ακομη.αν βγαζανε ενα reedition ιδιο και απαραλλαχτο με ας πουμε 808 snapdragon και ισως 3 γιγα ραμ θα εσπερνε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...