voltmod Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Η Samsung ανακοίνωσε μία νέα συσκευή, που θα κυκλοφορήσει από τα καταστήματα της China Mobile στην αγορά της Κίνας και έχει την ονομασία G-9298 ή “Leadership 8”. Το νέο flip phone της Samsung που αντικαθιστά το W2017, βασίζεται στο SoC της Qualcomm, Snapdragon 821 και διαθέτει κύρια κάμερα 12 Megapixels με σύστημα φακών με διάφραγμα f/1.7 και εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels με διάφραγμα f/1.9. Η συσκευή διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, υποστηρίζει Samsung Pay και ασύρματη φόρτιση (fast-wireless charging) και διαθέτει δύο οθόνες AMOLED ανάλυσης 1080 x 1920 pixels με διαγώνιο 4,2 ιντσών. Η συσκευή εξοπλίζεται με ένα παραμετροποιήσιμο hotkey, υποστηρίζει λειτουργία Always-on στην εξωτερική οθόνη και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2300mAh. Όπως αναφέραμε, η συσκευή θα κυκλοφορήσει από τον πάροχο China Mobile στην Κίνα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πληροφόρηση για το αν υπάρχουν προθέσεις από τη Νοτιοκορεάτικη εταιρεία για να το κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές. Site: GSMArena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hiphoper13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Transformer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Για καποιο περιεργο λογο μου αρεσει 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Για καποιο περιεργο λογο μου αρεσει Kι εμένα... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UnlockedEvolution Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ωραίο θα ήταν για μια αλλαγή από τα συνηθισμένα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolo1991 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Εμπρός πίσω!! Τα έχουν πει και τα σίριαλ αυτά! Θα βγουν ξανα μικρά κινητά, θα γινουν της μοδας και μετα θα ξαναβγάλουν τα τέμπλετ ως κάτι νέο και θα αρχισουν βγαίνουν ξανά πιο μεγάλα κινητά. Κάτι σαν τα παντελόνια καμπάνα ενα πράγμα. Μοδα ειναι και γυρίζει. Καθε 5 χρόνια σου πασάρουν το παλιό ως νέο και (συνήθως) το δεχεσαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Φυσικά θα κυκλοφορήσει στην Κίνα και στο ινσομνια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Και ουτε καν qwerty ..... θα εχει καλη αποτυχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Με qwerty θα μου άρεσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemo23 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αναμένουμε το καινούργιο Matrix... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisSerres Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 δεν μπορώ τον μεντεσέ στα κινητά ρε φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 δεν μπορώ τον μεντεσέ στα κινητά ρε φίλε! Σου έχω λύση 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μου αρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Λογικα η Σαμσουνγκ εχει καποιο module που ο αισθητηρας δαχτυλικων αποτυπωματων ειναι ενσωματωμενος με την καμερα, δεν εξηγειται αλλιως αυτη η εμμονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Για καποιο περιεργο λογο μου αρεσει + απο μενα (τον λογο ακομα τον ψαχνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα