Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ήθελα τα φώτα σας,

θελω να δωσω ιντερνετ σε ενα home cinema που εχω με θυρα ethernet.

Επειδή το καλωδιο δεν φτάνει ξερω οτι υπαρχει συσκευη που συνδέεται στη θυρα ethernet του home cinema και στη συνεχεια στο ασυρματο δικτυο του router.

Εχω λοιπον το Turbo-X AP150 που απ'ότι εχω καταλάβει κανει και αυτη τη δουλεια αλλά δεν εχω καταφέρει να το ρυθμίσω. Μπορει καποιος να βοηθήσει;

Αλλιώς τι μου προτεινετε να παρω ωστε να πετυχω αυτο που θελω;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Link.png Site: Εδώ είναι ένας οδηγός εάν ταιριάζει με τη συσκευή αυτή, δε τη ξέρω.

Θέλεις απλά να συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο του router σου και με καλώδιο να δίνει πρόσβαση στο home cinema στο iternet

επειδή κόλλησε το μυαλό μου γιατί να το θέλεις αυτό??

Αλλά και αν δε μπορεί να δώσει ενσύρματα η συσκευή που δε νομίζω.., Link.png Site: αυτή μπορεί σίγουρα να να το κάνει αυτό.  

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ήθελα τα φώτα σας,

θελω να δωσω ιντερνετ σε ενα home cinema που εχω με θυρα ethernet.

Επειδή το καλωδιο δεν φτάνει ξερω οτι υπαρχει συσκευη που συνδέεται στη θυρα ethernet του home cinema και στη συνεχεια στο ασυρματο δικτυο του router.

Εχω λοιπον το Turbo-X AP150 που απ'ότι εχω καταλάβει κανει και αυτη τη δουλεια αλλά δεν εχω καταφέρει να το ρυθμίσω. Μπορει καποιος να βοηθήσει;

Αλλιώς τι μου προτεινετε να παρω ωστε να πετυχω αυτο που θελω;

Αυτό που θες να κάνεις χρειάζεσαι εξοπλισμό που υποστηρίζει CLIENT mode και σε διαβεβαιώ ΔΕΝ το υποστηρίζουν τα περισσότερα access points της αγοράς. Τι εννοώ:

Κλασσικό access point :

adsl router -> καλώδιο ethernet -> Access point (π.χ. αυτό που εχεις) -> wifi αερας -> ασυρματη συνδεση laptop/τηλεοραση/οτι θες

Client. . . 

adsl router ->wifi αερας -> Client poinτ -> καλώδιο ethernet ->ενσυρματη συνδεση με υπολογιστή/τηλεοραση/κλπ

ΔΕΝ ξέρω αν το tuvlo-X εχει δυνατοητα client(ρωτα το support τους), οπως επισης δεν ξέρω αν το tplink 4220 εχει τετοια λειτουργία (το δουλευω σαν κλασσικό powerline ΑΛΛΑ ξέρω σίγουρα απο εμπειρία οτι το κάνουν σιγουρα το TL-WA701ND και το TL-WA801ND (links παρακατω)

Βεβαια υπάρχει και η άλλη λύση. Να αγοράσει ενα ζευγαρι powerline και να "μεταφερεις" internet μεσω πρίζας ωστε να εχεις ενσυρματη συνδεση  στο home cinema.

TL-WA701ND http://www.tp-link.gr/products/details/cat-12_TL-WA701ND.html

TL-WA801ND http://www.tp-link.com/lb/products/details/cat-12_TL-WA801ND.html

Δημοσ.

Θέλεις απλά να συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο του router σου και με καλώδιο να δίνει πρόσβαση στο home cinema στο iternet

επειδή κόλλησε το μυαλό μου γιατί να το θέλεις αυτό??

Ειναι απλο, το router ειναι μακρυα απο το home cinema και δεν μπορω να περασω καλωδιο σε ολο το σπιτι για να το συνδεσω.

Το turbo-x το εχω στο συρταρι και δεν το χρησιμοποιω πλεον οποτε ειπα αν μπορει να ρυθμιστει να γλυτωσω την αγορα του wifi module που θελει το home cinema.

Οπως και να χει ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...