mohic4n Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 2021 Γελάω.Αύριο δεν ξέρω τι θα γίνει και αυτοί μιλούν για 3 χρόνια μετά.. Εμ, ετσι ειναι αυτα... Αλλοι κοιτανε που θα πρεπει να φτασουν μετα απο 5 και 10 χρονια και αλλοι κοιτανε τι θα φανε αυριο... Να μου πεις φταις εσυ για την καταντια της Ελλαδας, οχι δεν... αλλα, μη γινεσαι μερος του προβληματος, προσπαθησε να γινεις μερος της λυσης. Εσυ και ολοι μας !! Οσο για τη Huawei μπραβο της και παλι μπραβο της, να συνεχισει ετσι !! 1
JohnyFire Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 αμε μολις πατησει το φραγμα των 2000... αρε γελια...
VasiliSung Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Οι αναλυτές είναι αυτοί που μας έχουν φτάσει την παγκόσμια οικονομία εδώ που έχει φτάσει (στο χάος). Δυστυχώς για αυτούς τα νούμερα είναι μόνο το 1% για την σωστή πρόβλεψη. Και αυτό το 1% δεν είναι εύκολο να το πετύχεις.
giwrgostapidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Εμ, ετσι ειναι αυτα... Αλλοι κοιτανε που θα πρεπει να φτασουν μετα απο 5 και 10 χρονια και αλλοι κοιτανε τι θα φανε αυριο... Να μου πεις φταις εσυ για την καταντια της Ελλαδας, οχι δεν... αλλα, μη γινεσαι μερος του προβληματος, προσπαθησε να γινεις μερος της λυσης. Εσυ και ολοι μας !! Οσο για τη Huawei μπραβο της και παλι μπραβο της, να συνεχισει ετσι !! Καλυτερα να κοιτας τι θα φας αυριο παρα να μεινεις νηστικoς γιατι σε 10 χρονια μπορει να γινεις huawei
ChimairaX Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καλύτερα μιας ώρας σκλαβιά και φυλακή, παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή. - Λάζαρος
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ναι ενταξει αλλα δε μπορουν να κανουν κατι για την ακτινοβολια οπως η σαμ και ελτζι που ειναι πρωτοπορες; Τα μηλοφωνα ετσι και αλλιως απο το πρωτο μέχρι το σημερινο ψημουν αυγα, μετα ακολουθει και η huawei. 1
BILL5 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Την Sony Που δίνει πρώτη μετά την Google τις αναβάθμισεις λογισμικού θα την ξεπεράσει ? Η huawei.
Vasilisxd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ναι ενταξει αλλα δε μπορουν να κανουν κατι για την ακτινοβολια οπως η σαμ και ελτζι που ειναι πρωτοπορες; Τα μηλοφωνα ετσι και αλλιως απο το πρωτο μέχρι το σημερινο ψημουν αυγα, μετα ακολουθει και η huawei. Στο S8 όμως είναι στα ίδια επίπεδα στο Sar σώματος με το iPhone 7 !
grfurby Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Οταν σε βομβαρδιζουν ολο το 24 ωρο 1-2 κεραιες κινητης και 5-6 δικτυα wi fi το κινητο ειναι το προβλημα?
Speargeo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δε ξέρω νομίζω ο,τι η Xiaomi Θα τα πάει καλύτερα γιατί επεκτείνεται με καταστήματα σε όλη την Ευρώπη έχει πολύ ισχυρά τηλέφωνα και πολύ καλές τιμες!
Neg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Σιγά την αύξηση, επίσης μιλάμε για αναλύσεις πριν την κυκλοφορία του Note 8 και του iPhone 8. Περίμενε να βγουν αυτά τα δύο να δεις που θα πάνε οι μετοχές της Samsung και της Apple μαζί με τις πωλήσεις. 1
Mantequilla Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ναι σίγουρα, είμαστε ετοιμοι να αφήσουμε το app store και το itunes store που έχουμε δώσει 2-3 χιλιάρικα για να πάμε έτσι απλά στο Huawei.
cp5120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αυτός ο Woody* Oh, διευθυντής της Strategy Analytics πρέπει να έχει κάποια μαγική σφαίρα για να μπορεί να βλέπει τόσο μακριά στο μέλλον. Εμένα η χαρτορίχτρα μου πρόβλεψε ότι το 2071 δεν θα υπάρχει η Samsung και η Apple. Κι αν κάπιος από σας είναι ζωτανός τότε, μπορεί να την ...αμφισβητήσει και να ζητήσει πίσω τα λεφτά του. * Woody όπως στο Toy Story?
dali13gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αυτός ο Woody* Oh, διευθυντής της Strategy Analytics πρέπει να έχει κάποια μαγική σφαίρα για να μπορεί να βλέπει τόσο μακριά στο μέλλον. Εμένα η χαρτορίχτρα μου πρόβλεψε ότι το 2071 δεν θα υπάρχει η Samsung και η Apple. Κι αν κάπιος από σας είναι ζωτανός τότε, μπορεί να την ...αμφισβητήσει και να ζητήσει πίσω τα λεφτά του. * Woody όπως στο Toy Story? Έλα ντε, τι να ξέρουν κι αυτοί οι μαθηματικοί και οι αναλογιστές. Και οι εταιρείες πρέπει να διώξουν όλο το οικονομικό τμήμα τους που πέφτει +-1% έξω στις προβλέψεις του κάθε χρόνο.
sm4rt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Η αληθεια ειναι πως κ γω δε καταλαβαινω, πως μπορει να προβλεψει οτι δε θα βγει ενα αλλο κινητο που θα παρει τρελο μεριδιο αγορας ή η ιδια η apple δε θα βγαλει ενα mid range που θα τρεξει να το παρει οποιος ονειρευοταν iphone και δε μπορουσε οικονομικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα