deligkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Σε τροχιά κατάκτησης της πρώτης θέσης στην παγκόσμια αγορά των smartphone βρίσκεται η Huawei, με τα τελευταία στοιχεία να δείχνουν πως στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί θα καταφέρει να ξεπεράσει την Apple και τη Samsung. Έτσι, σύμφωνα με την εταιρεία Strategy Analytics, η Huawei κυκλοφόρησε περίπου 38,4 εκατ. τεμάχια στο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο, παρουσιάζοντας άνοδο 20%. Συγκριτικά, η Apple εμφάνιζε αύξηση 2%, πουλώντας 41 εκατομμύρια iPhone. Στο ίδιο τρίμηνο το μερίδιο της κινεζικής εταιρείας διαμορφώθηκε στο 10,7%, με συνέπεια να βρίσκεται πλέον σε “απόσταση αναπνοής” από την Apple, η οποία απέσπασε το 11,4%. Η Samsung συνέχισε να έχει τα πρωτεία, με μερίδιο 22,1%. Σύμφωνα με τον Woody Oh, διευθυντή της Strategy Analytics, η Huawei πλησιάζει γρήγορα τις Apple και Apple, οι οποίες στα επόμενα τρίμηνα θα βλέπουν να μειώνεται ολοένα περισσότερο η διαφορά τους από την κινεζική εταιρεία. Ο λόγος είναι πως με μοντέλα όπως το P10 και το Mate 9, έχει εξαιρετικά επιδόσεις στην Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική. Site: Μacrumors
Alani13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Και καλά θα κάνει!!! Αρκεί να μην βγάζει 10 κλώνους κινητός και να εστιάσει σε 4-6 καλά μοντέλα για μένα.
coffeex Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 H μόνη διαφορά είναι ότι η Apple πουλάει μόνο ακριβά τηλέφωνα. Για την Samsung χτυπάει καμπανάκι μιας και βγάζει ένα σωρό μοντέλα για όλα τα βαλάντια. Σαν είδηση πάντως ακούγεται λογική και μπράβο στην Huawei. 1
Heybro Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μπράβο της αξίζει H μόνη διαφορά είναι ότι η Apple πουλάει μόνο ακριβά τηλέφωνα. Για την Samsung χτυπάει καμπανάκι μιας και βγάζει ένα σωρό μοντέλα για όλα τα βαλάντια. Σαν είδηση πάντως ακούγεται λογική και μπράβο στην Huawei. Τα τελευταία 2 χρόνια πάντως και η samsung βγάζει εξαιρετικά κινητά στις χαμηλές κατηγορίες τιμών. Σειρά A J C όλες είναι άψογες και σε ποιότητα και σε χαρακτηριστικά. 2
grfurby Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Exει να πεσει πολυ κλαμα στην Αμερικη τα επομενα χρονια οτι και να κανει ο Τραμπ
giwrgostapidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Με τοση ακτινοβολια που βγαζουν τα κινητα της δεν παει να φτασει και στο -1 απο μενα μακρια. 2
niksor Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Aν κοστολογεί τα κινήτα της πιο πολύ και απο την σαμι (εκεί το πάει) μπαα 2
nikifot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μπράβο της αξίζει Τα τελευταία 2 χρόνια πάντως και η samsung βγάζει εξαιρετικά κινητά στις χαμηλές κατηγορίες τιμών. Σειρά A J C όλες είναι άψογες και σε ποιότητα και σε χαρακτηριστικά. Για την J δεν θα το έλεγα..από εμπειρίες φίλων μου τουλάχιστον.
Nikolo1991 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Οι πωλησεις της γινονται στην Κίνα κυριως. Στις υπολοιπες χωρες δε νομιζω να πιστευουν οτι θα ξεπεράσει τους τιτάνες.
salmp7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Με τοση ακτινοβολια που βγαζουν τα κινητα της δεν παει να φτασει και στο -1 απο μενα μακρια. Δεν έχεις άδικο αλλά οι περισσότεροι καταναλωτές δεν ενδιαφέρονται. Εμένα προσωπικά μόνο με iphone που είναι στο θεό οι τιμές του SAR με έπιαναν πονοκέφαλοι 1
giwrgostapidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δεν έχεις άδικο αλλά οι περισσότεροι καταναλωτές δεν ενδιαφέρονται. Εμένα προσωπικά μόνο με iphone που είναι στο θεό οι τιμές του SAR με έπιαναν πονοκέφαλοι Και για εμενα οριακα ειναι το lg g4 να φανταστεις αλλα εκανα μια υποχωρηση τοτε λογο τιμης. Κακως δεν ενδιαφερονται αλλα εδω δεν ενδιαφερονται για αλλα πραγματα για την υγεια τους θα ενδιαφερθουν θα μου πεις;.
Heybro Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Για την J δεν θα το έλεγα..από εμπειρίες φίλων μου τουλάχιστον. Για τις τιμές τους είναι τίμια. Πριν 1 μηνα άνοιξα καινούργιο J3 στα 102 ευρώ το σεταρα δεν έκανε κιχ. Ποιοτική amoled οθόνη καλή ποιότητα υλικού. Σε σχέση με τις παλιότερες σειρές που έβγαζε αυτές οι 2 είναι κλασεις ανώτερες. Και σε καλές τιμές. Το ίδιο κάνει και η Huawei. Καμία δεν μπορεί να κοντράρει τη Xiaomi στο vfm αλλά προσπαθούν. 1
Hlapatsas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 2021 Γελάω.Αύριο δεν ξέρω τι θα γίνει και αυτοί μιλούν για 3 χρόνια μετά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα