Προς το περιεχόμενο

Nikon coolpix s33


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να αγοράσω για τις διακοπές μια underwater camera για εντελώς ερασιτεχνική χρήση. Με μια μάτια στο Σκρουτζ βλέπω καλές αξιολογήσεις. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο με budget 90euros. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρε μια action cam απλη και φθηνη. Για underwater ειδικα θα εχει καλυτερη αποδοση γιατι εχει πιο φωτεινο φακο. Εχει συνηθως και πιο αξιοπιστη αδιαβροχοποιηση με την θηκη της.

 

Στα 60-90€ παιζουν οι κλασικες επιλογες (απο οσες βρισκεις Ελλαδα ετοιμοπαραδοτες):

 

Eken h9

Eken h9r

Ele explorer

Ele explorer S

Thieye i60+

SJCAM SJ4000

TurboX Act-100

 

Και δεκαδες αλλες φυσικα κινεζιες επισης

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και με ρώτησε φίλος για αγορά από Ελλάδα, ψάχνει action cam για τις διακοπές του μέχρι 100 ευρώ. Πήρε τηλεόραση 4k σήμερα οπότε θα ήθελε να έχει καλά fps σε 4k ώστε να τα δει εκεί, αλλά αν λόγω του μικρού budget δεν είναι καμία πρόταση καλή για τα fps στο 4k δεν έγινε τίποτα.

 

Μέχρι ώρας στο skroutz του κέντρισαν το ενδιαφέρον ele explorer, eken h9 (η διαφορά με την ele h9ποιά είναι) και xiaomi yi.

 

Τέλος, όλες παρέχουν στην αρχική συσκευασία αδιάβροχη θήκη και ακόμα, μπορεί κάποιοες από αυτές να είναι ιμιτασιόν οπότε να προσέχει;

 

Edit: Από όσο έψαξα λίγο, ξεχνάμε το 4k σε αυτά τα χρήματα, είτε επειδή δεν υποστηρίζουν αρκετές (πχ xiaomi yi) είτε επειδή τα fps είναι πολύ χαμηλά (eken, ele).

 

Η διαφορά αν κατάλαβα καλά της h9r με της απλής είναι το έξτρα βραχιόλη χειρισμού και η ele explorer η σκέτη και όχι η S, νομίζω για τα γούστα μου τραβάει καλύτερα.

 

Ανεβαίνοντας στα 110 αξίζει αυτή; http://www.electroholic.gr/gr/fotografia-video/action-cameras/camgoc00003/action-binteokamera-goclever-dvr-extreme-pro-4k  (25 fps πάλι αρκετά χαμηλά έτσι;;

Επεξ/σία από stratigos24
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καμια τους δεν τραβαει real 4k. Πρεπει να πας σε κοστη πανω απο 200€ για κατι τετοιο εστω στα 25fps.

 

Η xiaomi yi ειναι καλη αλλα δεν εχει οθονη απο πισω οποτε για να ξερεις τι τραβας και για οποιαδηποτε ρυθμιση χρειαζεσαι οπωσδηποτε το κινητο σου για να την ελεγχεις. Εαν σε βολευει τοτε ειναι καλυτερη επιλογη.

 

Ολες εχουν παρομοια αποδοση. Μικρες οι διαφορες οπως τις ειδα. Δεν θα εδινα τα παραπανω για την Pro παντως. Υπολογισε και ενα επιπλεον κοστος για 1-2 μπαταριες επιπλεον και φορτιστη. Γυρω στα 15€ απο amazon.

 

Το μενου τους ειναι δυσχρηστο αναγκαστικα λογω σχεδιασμου. Σε παραπανω κατηγορια τιμης θα βρεις και πισω οθονες touch screen που κανουν πιο ευκολη την χρηση των μενου καθως και καποιες με δυνατοτητα χρησης εξωτερικου μικροφωνου.

 

Ο ηχος τους με την χρηση της αδιαβροχης θηκης ειναι κακος εως μετριος αλλα ειναι αναμενομενο.

 

GoPro Hero+LCD ειναι μια ποιοτικη επιλογη εαν θελεις οθονη και touch screen και η GoPro Session επισης εαν μπορεις να κανεις χωρις οθονη. Αλλα μιλαμε για αλλη κατηγορια χρηματων. 150-200€

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...