Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στα πλαίσια της μαύρης Παρασκευής, είπα να ψάξω για mouse.

Έχω δει αυτό και αυτό. Mousepad έχω αυτό.

Ποιο από τα δύο προτείνετε (χρήση all around, fps κλπ) ? Ή αν έχετε δει κάποιο τρίτο, πείτε μου.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι Razer, meh :wacko: . Πέρα απ' αυτό, δεν με συμφέρει, είμαι επαρχία, οπότε έχω και έξτρα μεταφορικά, και ξεφεύγει νομίζω. Άλλες προτάσεις αν υπάρχουν.

Όσον αφορά τα δύο παραπάνω?

Δημοσ.

@7nisiotis

Έχω μεταφορικά, αλλά και πάλι δεν ξεφεύγει.

Είδα στο amazon.uk, G502 στα ~50, και G402 στα ~32, και σκέφτομαι αν πρέπει να πάω στο πρώτο ή στο δεύτερο. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, και αυτό φαίνεται από το ότι δουλεύω τόσα χρόνια ποντίκια των < 30 ευρώ.

Δημοσ.

Τελικά παρήγγειλα το SS Rival 300 στα 50 ευρώ (Public).

​@nikolas_kriti

Στο πρώτο μήνυμα αυτής της σελίδας έχω link για ένα Corsair με τον καλύτερο sensor (απ' ότι διάβασα) στην αγορά στα 50 ευρώ. Τα αξίζει, απλώς εγώ δεν πήγα σ' αυτό λόγω χρώματος.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά παρήγγειλα το SS Rival 300 στα 50 ευρώ (Public).

​@nikolas_kriti

Στο πρώτο μήνυμα αυτής της σελίδας έχω link για ένα Corsair με τον καλύτερο sensor (απ' ότι διάβασα) στην αγορά στα 50 ευρώ. Τα αξίζει, απλώς εγώ δεν πήγα σ' αυτό λόγω χρώματος.

Κι εγω κοιτόυσα το rival αλλα το 310..!! Αλλα ποιοτικά δεν ξερω τι λεει!

θελω κατι πιο γηινο νομίζω...Θελω να ειναι στο καλούπι του Kinzu..Αυτου του είδους με βολευουν!!

Δημοσ.

για μπατζετ ποντικι θα προτεινα motospeed το v30 και το ν20 . αμα μπορεις παρε το ν20 εχει πολυ καλο σενσορα καλυτερο απο το ν30. ενα σκαλι πανω απο τα βασικα 3320 και ενα σκαλι κατω απο τον κορυφαιο 3310 της πιξαρτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...