7nisiotis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δύσκολη απόφαση ... πιστεύω ότι όποιο και να πάρεις ευχαριστημένος θα μείνεις ... Επειδή δεν έχω δει το software του XM300 καλό θα ήταν να το κοιτάξεις λίγο στο youtube πρίν το αγοράσεις https://www.youtube.com/watch?v=1Fauy1ycbPU Ίσως ο καλύτερος reviewer στο tube Από τον ίδιο δες και το 402 Δεν ξέρω αν έχει προλάβει να ανεβάσει και για το νέο Sensei 310 ... ψάξε λίγο Θα συμφωνήσω για τον RocketJumpNinja. Φοβερός. Τον παρακολουθώ από πέρυσι 1
Zaytsev Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω πόσο πάει για Ελλάδα, αλλά δες το:Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse - Optical 6,000 DPI, 16.8M Colour LED Customizing Wired Gaming Mouse https://www.amazon.co.uk/dp/B01MYQ4HJD/ref=cm_sw_r_cp_api_Hf0YzbNE9P7G7
7nisiotis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Logitech G203 : η Ευρωπαϊκή έκδοση του G102. Λογω άλλου region αντι για 102 το είπαν 203. [ το οποίο βρίσκεις 20-30 ευρώ απο ebay ] ( Ασιατική έκδοση του Logitech G pro με φθηνότερα switches της Omron -10M- και mercury optical sensor, καλώδιο non braided κατά τα άλλα εξωτερικά είναι ενα G pro )
Gana Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, αμφιδεξιο fps (καθοτι ζερβοκουταλας) ειμαι αναμεσα Steelseries Sensei 310 Zowie FK το zowie δεν το βρισκω πλεον ελλαδα, (παλια τα ειχε το eshop) καμμια αλλη προταση?
ADHD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Θα συμφωνήσω για τον RocketJumpNinja. Φοβερός. Τον παρακολουθώ από πέρυσι Εχει γινει αθλιος, λεει συνεχως για "feel" δεν κραζει πλεον ουτε shapes ουτε χαλια buttons οπως παλια (προφανως λογο sponsors) και γενικα δεν εχει ιδεα να τεσταρει sensors απλα τραβαει μια γραμμη στο quake live και κανει μερικα rocket jumps (lol?), τεσταρει button latency με το ..humanbenchmark και αλλα πολλα cringeworthy. Εχει φαει απειρο κραξιμο στο ocn και οχι αδικα, ουτε ενα mousetester plot τιποτα μονο μας λεει πως νιωθει με καπως "αοριστα" πραγματα πλεον ξερεις του στυλ "ναι οκ ειναι λιγο βαρυ για εμενα αλλα ειναι παρα πολυ καλο" κτλπ. Εκανε stream μια φορα και ελεγε οτι ο sensor του φαινεται προβληματικος, του ειπα να κατεβασει mousetester και να δειξει μερικα plots γιατι εκει θα φανει αμεσως αν υπαρχει προβλημα με το tracking, το εκανε και ο τυπος δεν μπορουσε να ακολουθησει basic instructions που του εδινα πως να κανει σωστα το test και τι εκανε για αυτο?? Το παρατησε και απλα αλλαξε mousepad και λεει "οκ τωρα φαινεται καλυτερο"... Ενταξει ωραιος τυπος σου δινει μια γενικη εικονα αλλα μεχρι εκει.. Οσο για το τι mouse να παρετε, οποιο σας βολευει στο χερι, ολοι οι modern sensors κατι παραπανω απο καλοι ειναι. 1
7nisiotis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Σε αυτό που λες, μιας και εχω να τον παρακολουθήσω από πέρυσι ( που έψαχνα mouse ) έχει "χαλάσει" είναι η αλήθεια. Είδα λίγο πριν μέρες στα γρήγορα ένα/δύο τελευταία βιντεάκια του και φαίνονται πιο πρόχειρα σε σχέση με τα πιο παλιά. Τώρα τελευταία που "κάθησα" pc μετά από καιρό ( λόγω καλοκαιριού και υποχρεώσεων δεν προλάβαινα ) δε με βολεύει και πολύ το G102 ( ξε-συνηθισε το χέρι ; ), θα δω αν βρω τίποτα στο BlackFriday εκεί γύρω στα 35-μαξ40 ευρώ. 1
Dantε Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μια απο τα ιδια. Ενω το εχω ψιλοσυνηθισει για αυτο και το εχω ακομα,100% δε μου καθεται καλα. Αν πετυχω κατι ,θα το τσιμπησω.Ριξε συρμα 1
Dantε Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Το G402 στα 35Ε λετε αξιζει? Παιζει σε αγγλικο αμαζον και στο ebay.
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Το G402 στα 35Ε λετε αξιζει? Παιζει σε αγγλικο αμαζον και στο ebay. 40 το είχα πάρει εγώ απο σκρουτζομάγαζο πάντως πριν κάτι μήνες.
Dantε Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 40 το είχα πάρει εγώ απο σκρουτζομάγαζο πάντως πριν κάτι μήνες. Πως σου φαινεται σα ποντικι? Για να δω μηπως παιξει καμια προσφορα και το τσιμπησω 35αρι απο εδω.
Arkoudelos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν ο προϋπολογισμος σου ειναι 40-60 ευρω, ψαξε το Logitech G402. Εχει πολυ καλο σενσορα και δεν θα συναντησεις καποιου ειδους επιταχυνση καθως το σερνεις. Σωστός ο φίλος! Είχα G402 πριν πάω στο G502 και ήτανε αρκετά καλό. Όμως σε σχέση με το 502 ήτανε η μέρα με τη νύχτα. Θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή μάζεψε λίγα λεφτά παραπάνω και να πας στο G502 αν σκέφτεσαι για Logitech. Αν δε δοκιμάσεις στο χέρι σου πάντως τα ποντίκια θα είναι κορώνα γράμματα η υπόθεση ειδικά αν πας σε ένα ακριβό ποντίκι θα είναι κρίμα να ξηλωθείς και να πάρεις κάτι που δε σου αρέσει. Τσέκαρε σε τι μαγαζιά μπορείς να τα δοκιμάσεις π.χ. η Media Markt έχει (στου Ρέντη το κατάστημα τουλάχιστον) Logitech ποντίκια για να τα δοκιμάσεις. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2017 από Arkoudelos 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Πως σου φαινεται σα ποντικι? Για να δω μηπως παιξει καμια προσφορα και το τσιμπησω 35αρι απο εδω. Θα το ξανά έπαιρνα χαλαρά στα 40.
Sakiz105 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Εμένα μου φένεται περίεργο το 402 στο χέρι πάντως
7nisiotis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Εδώ είμαστε. Επιτέλους αναβάθμισαν και τον αισθητήρα ( pwm3360 ) + new mousefeets + overall improvements http://zowie.benq.com/en/product/mouse/ec/ec2-b.html @Dante 1
Dantε Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Εδώ είμαστε. Επιτέλους αναβάθμισαν και τον αισθητήρα ( pwm3360 ) + new mousefeets + overall improvements http://zowie.benq.com/en/product/mouse/ec/ec2-b.html @Dante Σιγουρα?Δε μου πολυγεμιζει το ματι.Σα microsoft optical ειναι Και που το βρισκουμε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα