HALF EVIL Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 http://www.skroutz.gr/s/2579240/Roccat-Kone-XTD.html http://www.skroutz.gr/s/5808443/Roccat-Tyon.html Roccat και πάλι roccat . ότι πιο ποιοτικότερο έχω πιάσει στα χέρια μου.
Zaytsev Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Roccat και πάλι roccat . ότι πιο ποιοτικότερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Πόσο καιρό το έχεις; Εμένα στον 1.5 χρόνο, άρχισε να κάνει ζαβά το button. To ίδιο λένε κι αρκετοί εδώ: https://www.amazon.co.uk/Roccat-Optical-Customisation-Gaming-Mouse/product-reviews/B00L8KMM5M/ref=cm_cr_dp_d_hist_1?ie=UTF8&filterByStar=one_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar
Dantε Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μολις παρελαβα το G102. Αρκετα ωραιο φαινεται. Σε σχεση με το microsoft laser που ειχα,λιγο πιο βαρυ,ελαχιστα πιο μικρο. Τα κλικ ειναι πιο θορυβωδη αλλα και πιο σαφη. Η ροδελα παρα πολυ καλη,με αρκετη αντισταση αλλα οχι υπερβολικη. Γενικα για τα χρηματα του με μια πρωτη ματια φαινεται αψογο. Τωρα θα κατεβασω και της logi το προγραμμα να δω τι παιζει. Με το που εβαλα το προγραμμα,εκανε και ενα firmware upgrade(που φτασαμε,να κανουμε και στα ποντικια ) και ο αισθητηρας τωρα υποστηριζει και 8000dpi. Καλη φαση. 1
Manjaro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.maxgaming.com/gaming-mice/scream-one-second-edition-1 finalmouse όνομα και πράμα.
Dantε Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Να ρωτησω σχετικα με της logitech το προγραμμα. Χρειαζεται να το εχω να τρεχει για να κραταει τις ρυθμισεις? Τα settings για τα dpi απο οτι καταλαβα οχι,αλλα για το polling rate,και τον ελεγχο του led πρεπει να τρεχει?
Manjaro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Να ρωτησω σχετικα με της logitech το προγραμμα. Χρειαζεται να το εχω να τρεχει για να κραταει τις ρυθμισεις? Τα settings για τα dpi απο οτι καταλαβα οχι,αλλα για το polling rate,και τον ελεγχο του led πρεπει να τρεχει? δεν είχα το G102.. έχω άλλα G όμως και κρατάνε τις ρυθμίσεις (σε μορφή profile που αλλάζουν με ένα G button )στην ROM του ποντικιού οπότε δεν χρειάζεσαι απαραίτητα το software, απλά το software μπορεί να κάνει edit πάνω σε αυτές και μπορεί να αλλάξει δυναμικά το profile ανάλογα την εφαρμογή/παιχνίδι που ανοίγεις (χωρίς να πατήσεις το G κουμπάκι δηλαδή) επίσης μπορείς να έχεις ένα σορό profile ενώ στο ποντίκι κρατάει μέχρι 4 ή κάτι τέτοιο. 1
Dantε Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μετα και απο μια μερα χρησης να σημειωσω κατι ακομα. Ευτυχως ειναι ψιλοσαγρε και επειδη τα χερια μου ιδρωνουν,δε μου δημιουργειο κακη αισθηση. Μου φαινεται ομως λιγο μικρο,παρολο που εχω σχετικα μικρο χερι. Εαν ξεκουραζω το δαχτυλο,πατιεται καμια φορα το κουμπι. Η λειτουργια με το dpi shift ,πως γινεται? Οπου απο οτι λεει,το κρατας πατημενο,γυρναει σε ενα dpi που εχει ορισει και με το που το αφησεις γυρναει στο κανονικο. Πρεπει να γυρισω σε προφιλ στον υπολογιστη για να το χρησιμοποιησω?
7nisiotis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μετα και απο μια μερα χρησης να σημειωσω κατι ακομα. Ευτυχως ειναι ψιλοσαγρε και επειδη τα χερια μου ιδρωνουν,δε μου δημιουργειο κακη αισθηση. Μου φαινεται ομως λιγο μικρο,παρολο που εχω σχετικα μικρο χερι. Εαν ξεκουραζω το δαχτυλο,πατιεται καμια φορα το κουμπι. Η λειτουργια με το dpi shift ,πως γινεται? Οπου απο οτι λεει,το κρατας πατημενο,γυρναει σε ενα dpi που εχει ορισει και με το που το αφησεις γυρναει στο κανονικο. Πρεπει να γυρισω σε προφιλ στον υπολογιστη για να το χρησιμοποιησω? Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό και γω τα ίδια. Να φανταστώ σου φαίνεται μικρό το ύψος ( πλάτη ποντικιού ), έπρεπε να ήταν κάποια χιλιοστά πιο ψηλό
Dantε Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό και γω τα ίδια. Να φανταστώ σου φαίνεται μικρό το ύψος ( πλάτη ποντικιού ), έπρεπε να ήταν κάποια χιλιοστά πιο ψηλό Ακριβως.Δε μου ακουμπαει στη παλαμη μεσα με αποτελεσμα να νιωθω λες και κραταω ποντικι μινι για λαπτοπ. Θα το συνηθισω μεν,αλλα ειναι ενοχλητικο προς το παρον.
7nisiotis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ακριβως.Δε μου ακουμπαει στη παλαμη μεσα με αποτελεσμα να νιωθω λες και κραταω ποντικι μινι για λαπτοπ. Θα το συνηθισω μεν,αλλα ειναι ενοχλητικο προς το παρον. Και γω το ίδιο. Ειδικά αν έχω μέρες να κάτσω pc το νιώθω κάπως
Zaytsev Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Να ρωτησω σχετικα με της logitech το προγραμμα. Χρειαζεται να το εχω να τρεχει για να κραταει τις ρυθμισεις? Τα settings για τα dpi απο οτι καταλαβα οχι,αλλα για το polling rate,και τον ελεγχο του led πρεπει να τρεχει? Όχι, δε χρειάζονται αυτά που έχουν firmware. Κάποια Roccat, έχουν επιλογή, αν θέλεις να τρέχει ή να το βάλουν στο ποντίκι, αλλά τα υπόλοιπα από όσο γνωρίζω, δε χρειάζεται. Εγώ έχω το G502 και το έβαλα στο PC μετά από format κι είχε όλες τις ρυθμίσεις από πριν.
Dantε Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Και αυτο εχει τελικα επιλογη να τα εχει στο ποντικι η στο pc και οντως τα κραταει στο ποντικι και χωρις το προγραμμα. 1
Dantε Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστυχως με εκνευριζει το θεμα με το μεγεθος στο G102. Αν δε το συνηθισω τις επομενες μερες θα το στειλω και θα παρω ενα bloody T70.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα