Zaytsev Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 ...και πως γνωρίζουν στους servers με τι ποντίκι παίζει ο καθένας;;;;;; Ακομα και να μην τα εχεις βαλει,παλι εχεις θεμα? Αν χρησιμοποιήσεις το software, σε κάποιους servers φαίνεται. Σε άλλους, "αναγνωρίζουν" μόνο το pattern των macros που χρησιμοποιεί και το καταλαβαίνουν έτσι. Μη φανταστείς ότι πέφτει πέλεκυς, αλλά είναι κρίμα να παίξεις στον έναν server που θα το αναγνωρίσει και να φας ban άδικα. Αν βάλεις το software για να ρυθμίσεις dpi/buttons και μετά δεν το χρησιμοποιήσεις ξανά (disable startup), τότε δεν έχεις θέμα.
black66.gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Αν χρησιμοποιήσεις το software, σε κάποιους servers φαίνεται. Σε άλλους, "αναγνωρίζουν" μόνο το pattern των macros που χρησιμοποιεί και το καταλαβαίνουν έτσι. Μη φανταστείς ότι πέφτει πέλεκυς, αλλά είναι κρίμα να παίξεις στον έναν server που θα το αναγνωρίσει και να φας ban άδικα. Αν βάλεις το software για να ρυθμίσεις dpi/buttons και μετά δεν το χρησιμοποιήσεις ξανά (disable startup), τότε δεν έχεις θέμα. Καλά. Μάλλον αυτή είναι η δικαιολογία κάποιων "badmins" για να μπανάρουν κάποιους ανεπιθύμητους στον server. Αν μπορούσε να ανιχνευθεί το software των macros στα ποντίκια και στα πληκτρολόγια, η ΕΑ αλλά και άλλες εταιρείες θα είχαν ξεσκαρτάρει ήδη πολύ κόσμο εδώ και χρόνια.
Zaytsev Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Καλά. Μάλλον αυτή είναι η δικαιολογία κάποιων "badmins" για να μπανάρουν κάποιους ανεπιθύμητους στον server. Αν μπορούσε να ανιχνευθεί το software των macros στα ποντίκια και στα πληκτρολόγια, η ΕΑ αλλά και άλλες εταιρείες θα είχαν ξεσκαρτάρει ήδη πολύ κόσμο εδώ και χρόνια. Εδώ στέλνουμε videos με καθαρό cheat και δεν τους banάρουν, το software των mouse θα πιάσουν, που το πιάνουν ελάχιστοι και πολύ καλοί admins ; Εγώ απλά το είπα, γιατί μία στις 1000 να τύχει, θα είναι αμαρτία. Από εκεί και πέρα, ας αποφασίσει μόνος του. Άλλωστε εγώ το πρότεινα εξαρχής το ποντίκι. 1
Dantε Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μαλλον αυτο θα τσιμπήσω. Δε βλεπω κατι αλλο προς το παρον σε αυτα τα λεφτα. Μου αρεσει κιολας.
black66.gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εδώ στέλνουμε videos με καθαρό cheat και δεν τους banάρουν, το software των mouse θα πιάσουν, που το πιάνουν ελάχιστοι και πολύ καλοί admins ; Εγώ απλά το είπα, γιατί μία στις 1000 να τύχει, θα είναι αμαρτία. Από εκεί και πέρα, ας αποφασίσει μόνος του. Άλλωστε εγώ το πρότεινα εξαρχής το ποντίκι. Δεν διαφωνούμε σε κάτι. Απλά λέω πως τεχνικά είναι αδύνατο να ανιχνευθεί το software του macro. Μόνο εμπειρικά μπορεί να το καταλάβει κάποιος. Πάντως αν θέλει να σε μπανάρει κάποιος badmin και να μην έχεις macros,κάποια τέτοια δικαιολογία θα βρει.
tzizzz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 αυτο http://www.skroutz.gr/s/3823499/Sharkoon-FireGlider-Optical.html
7nisiotis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μαλλον αυτο θα τσιμπήσω. Δε βλεπω κατι αλλο προς το παρον σε αυτα τα λεφτα. Μου αρεσει κιολας. Δες και το Logitech G102 ( ebay ) Στα λεφτά του είναι το απόλυτο vfm 25 ευρώ
Dantε Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δες και το Logitech G102 ( ebay ) Στα λεφτά του είναι το απόλυτο vfm 25 ευρώ Ενδιαφερον φαίνεται και αυτο. αυτο λοιπον η το Τ70;Βεβαια το Τ70 το βρισκω απο εδω και πλεον με το τελωνειο και τις καθυστερησεις στα ελτα ,θα το προτιμουσα,αλλα φυσικά εαν αξιζει το κοπο για το 102, τοτε θα το προτιμησω. 1
Dantε Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Το Τ70 το ειχε ενα μαγαζι στο σκρουτζ στα 23Ε αλλα οταν εμπαινες στο μαγαζι το ειχε στα 26Ε. Ε εριξα ενα report και το βγαλανε ΥΓ.Δε το βγαλανε τελικα,απλα εβαλαν τη σωστη τιμη ΥΓ2.Παραγγειλα τελικα το 102 σε ασπρο στα 26,5Ε. Ειδα κανα δυο review,καλα πραγματα λενε,δε θελω κατι παραπανω. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2017 από Dantε
black66.gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ενδιαφερον φαίνεται και αυτο. αυτο λοιπον η το Τ70; Βεβαια το Τ70 το βρισκω απο εδω και πλεον με το τελωνειο και τις καθυστερησεις στα ελτα ,θα το προτιμουσα,αλλα φυσικά εαν αξιζει το κοπο για το 102, τοτε θα το προτιμησω. Από ebay Γερμανίας στα 35 ευρώ τελική με τα μεταφορικά και παράδοση από 17 ως 21 Αυγούστου. Και σε λευκό.
Dantε Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Από ebay Γερμανίας στα 35 ευρώ τελική με τα μεταφορικά και παράδοση από 17 ως 21 Αυγούστου. Ναι το ειδα,αλλα προτιμησα απο Κορεα γιατι ετσι και αλλιως εκτος αθηνας ειμαι(και θα αργησω ακομα να γυρισω),οποτε δε το βιαζομαι. Βγηκε και ενα 10αρικο παρακατω σχεδον. Τωρα αν ειμαι γκαντεμης και περασει τελωνειο 1
7nisiotis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Από ebay Γερμανίας στα 35 ευρώ τελική με τα μεταφορικά και παράδοση από 17 ως 21 Αυγούστου. Και σε λευκό.Από αυτόν ειχα πάρει και το δικό μουΚυκλοφορεί και σε IC έκδοση ( internet cafe / χωρίς συσκευασία ) αλλά καλύτερα την retail. Αυτήν πήρα και γω, κουτατο, 34 ευρώ το είχα πάρει. Άριστο για τα λεφτά του, ίδιο σε όλα με το G pro πέρα του πιο οικονομικού αισθητήρα ( ο οποίος αν και άγνωστος αποδίδει τίμια ) και των πιο φθηνών omron switches.
Dantε Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Από αυτόν ειχα πάρει και το δικό μου Κυκλοφορεί και σε IC έκδοση ( internet cafe / χωρίς συσκευασία ) αλλά καλύτερα την retail. Αυτήν πήρα και γω, κουτατο, 34 ευρώ το είχα πάρει. Άριστο για τα λεφτά του, ίδιο σε όλα με το G pro πέρα του πιο οικονομικού αισθητήρα ( ο οποίος αν και άγνωστος αποδίδει τίμια ) και των πιο φθηνών omron switches. Δε λεει αν ειναι η retail εκδοση αυτο που παραγγειλα,να πω την αληθεια. Δε με καιει κιολας δηλαδη. ΥΓ.Καπου ειδα να βαζουν στη πολη κουτια για vdsl
7nisiotis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δε λεει αν ειναι η retail εκδοση αυτο που παραγγειλα,να πω την αληθεια. Δε με καιει κιολας δηλαδη. ΥΓ.Καπου ειδα να βαζουν στη πολη κουτια για vdsl Στη πόλη ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα