Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζω κυριως first person shooter και καποια τριτου προσωπου απο κει και περα ραλακια αλλα αυτα τα παιζω με το παντ οποτε δε μας αφορα

θα ηθελα ενα καλο ποντικι λοιπον για αυτα τα παιχνιδια

ιδιαιτερο ταβανι δεν υπαρχει προτεινετε ελευθερα με γνομωνα την εμπειρια χρησης

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προτείνω το Logitech G502. Στιβαρό,με πολύ καλό σενσορα και ρυθμιζόμενο βάρος (σχετικά βαρύ και μεγάλο). Τα εξτρα κουμπιά που έχει μπορούν να σε βοηθήσουν σε περίπτωση που τα χρησιμοποιείς,παρόλα αυτά δεν εμποδίζουν.

Κάτοχος του 8 μήνες περίπου με χρήση σε FPS (κυρίως Cs:Go) και MOBA.

• Like 2
Δημοσ.

το μόνο που με χαλάει εμένα σε αυτό το mouse ενώ συνολικά είναι καταπληκτικό είναι ότι είναι μικρό για το χέρι μου και η ροδέλα. είναι πολύ ευαίσθητη και σε πολλά παιχνίδια άλλαζε όπλα μόνο του, αλλά και σε site κάνει σκρολ μόνο του.

Δημοσ.

Έχει διακόπτη που αλλάζει την κύλιση της ροδέλας από συνεχόμενη σε βαθμιαία.

Στη συνεχόμενη λειτουργία είναι όντως πολύ ευαίσθητη. 

Δημοσ.

Το G502 είναι πολύ καλό, αλλά κι εμένα με χαλάει η ροδέλα. Στο ελεύθερο είναι πολύ ευαίσθητη, ενώ στο click-by-click, κάνει έντονο θόρυβο. Ήθελα κάτι πιό soft.

Κοίτα και τα Bloody T70, Zowie EC1A, Corsair M65 Pro, Roccat Kone Pure (owl-eye), αν και το τελευταίο, φαίνεται πως δεν έχει τόσο καλή κατασκευή και τα παίζει μετά από ένα χρόνο.

Για εμένα, μακρυά από Razer & Steelseries.

• Like 1
Δημοσ.

Η ροδέλα,όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιά,έχει 2 Modes. Στο ένα είναι πολύ χαλαρή και ναι κουνιέται υπερβολικά εύκολα,παρόλα αυτά στο 2o Mode δεν μπορείς να την γυρίσεις καταλάθος.

Πίστεψέ με μόνο μικρό δεν είναι το ποντίκι :P καλό θα ήταν να πας σε κάποιο κατάστημα και να πιάσεις 2-3 στο χέρι σου να δεις πως σου κάθονται καθώς αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. 

Δημοσ.

Φτωχό σε πλήκτρα είναι το M65 μπροστά στο G502.

Ήμουν στο ίδιο δίλημμα με σένα κι επειδή έχω corsair keyboard και mousepad το σκέφτηκα παραπάνω για το m65.

Μου άρεσε να είναι set και να έχω το ίδιο software αλλά είναι πληρέστερο σε πλήκτρα και features το g502.

Αν δεν κάνω λάθος είναι στα ίδια χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ο προϋπολογισμος σου ειναι 40-60 ευρω, ψαξε το Logitech G402. Εχει πολυ καλο σενσορα και δεν θα συναντησεις καποιου ειδους επιταχυνση καθως το σερνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνω και εγω ενα για αναλογη χρηση αλλα εχω ταβανι τα 30 αντε 40Ε αν τα αξιζει.

Εδω και σχεδον 10 χρονια ειμαι με ενα lase 6000 οποτε οπως καταλαβαινετε οι απαιτησεις δεν ειναι υψηλες  :P

Το μονο που ζηταω να εχει τουλαχιστον 2 εξτρα κουμπια(που καθε σοβαρο gaming εχει) και να ειναι ποιοτικο μιας και τα κραταω αρκετα χρονια.

Απο οσα αναφερθηκαν παραπανω,βλεπω το Τ70 να ειναι στο μπατζετ μου.

Δημοσ.

Απο οσα αναφερθηκαν παραπανω,βλεπω το Τ70 να ειναι στο μπατζετ μου.

Πριν πάρεις το Τ70, κάνε μια έρευνα στους servers που παίζεις, σε μερικούς είναι banned.

Ο λόγος: Μπορείς να αγοράσεις εξτρά software από την Bloody που παίρνει customizations για πολλά παιχνίδια, όπως, zero recoil, macros, κλπ.

Δημοσ.

Πριν πάρεις το Τ70, κάνε μια έρευνα στους servers που παίζεις, σε μερικούς είναι banned.

Ο λόγος: Μπορείς να αγοράσεις εξτρά software από την Bloody που παίρνει customizations για πολλά παιχνίδια, όπως, zero recoil, macros, κλπ.

...και πως γνωρίζουν στους servers με τι ποντίκι παίζει ο καθένας;;;;;;

Δημοσ.

Ακομα και να μην τα εχεις βαλει,παλι εχεις θεμα?

Δε καιγομαι και στο online fps να σου πω την αληθεια.Σπανια csgo,l4d.Πλεον πιο πολυ war thunder και λιγακι wildlands παιζω.

Περιορισμενος χρονος, και την αλλαγη τη κοιταω γιατι τα ψιλοεπαιξε η ροδελα στο microsoft και απο τη χρηση τα πλαστικα του εχουν φαγωθει  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...