Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 3 χρονια το mi3 μου τα εφτυσε και ψαχνομαι για νεο κινητο. Το κινητο το εχω για υπολογιστη τσεπης, surfing, διαβασμα κλπ. Παιχνιδια δεν παιζω ποτέ και φωτογραφίες βγάζω μια φορά τον μήνα και αν. Άρα θέλω κάτι ταχύτατο με μηδέν lagging ακόμα και μετά από 2 χρόνια που να βγάζει τη μέρα χωρίς φόρτιση με βαριά χρηση (4 ώρες οθόνη).

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300€, παραπάνω μόνο για κάτι εξαιρετικό
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): chrome, medscape, acrobat reader
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5.7
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Καλά αλλά όχι απαραίτητα
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Καλό αλλά δεν καίγομαι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι, αλλά οκ και χωρίς
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και τα 2
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Και τα 2

Έχοντας γεμίσει οικογένεια και φίλους με xiaomi, νομίζω δε θα θελα ξανά κάτι αντίστοιχο. Γοητευτικότατα μεν αλλά με πολλές και ξενερωτικές παιδικές ασθένειες, ενώ εγώ θέλω κάτι να το στήσω και να μην ξαναασχοληθώ για κανένα bug του για 3 χρόνια που θα το κρατήσω. 

Από ό,τι βλέπω στην τιμή αυτή προτείνεται πολύ honor8. Συμπαθέστατο και ωραίο και το σκέφτομαι σοβαρά. Κάτι άλλο σαν εναλλακτική όμως; Ίσως με μεγαλύτερη οθόνη;

Δημοσ.

περίμενέ να πάει στα 300€ το mi6 και χτυπά το αλλιώς mi5 δεν έχουν bugs ξέχνα τα παλιά

Δημοσ.

Αφού θες να αλλάξεις και θες χωρίς bug δες αυτό και θα με θυμηθείς https://www.honorbuy.com/959-leeco-le-pro-3-32gb-smartphone-gold.html?source=webgains_de&siteid=160367

Μην περιμένεις καλές φωτογραφίες(τουλάχιστον για νύχτα)

Δημοσ.

Αφού θες να αλλάξεις και θες χωρίς bug δες αυτό και θα με θυμηθείς https://www.honorbuy.com/959-leeco-le-pro-3-32gb-smartphone-gold.html?source=webgains_de&siteid=160367

Μην περιμένεις καλές φωτογραφίες(τουλάχιστον για νύχτα)

Αυτής της συσκευής το λογισμικό, δεν έχει "παιδικές" ασθένειες;
Δημοσ.

Αυτής της συσκευής το λογισμικό, δεν έχει "παιδικές" ασθένειες;

Όλα έχουν ακόμα και η ναυαρχίδες.

Αλλά μέχρι στιγμής που έχω το max δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά.

Miui δεν είναι κακά τα ψέματα αλλά μέχρι στιγμής αρκετά καλά ρολάρει.

Το αρνητικό στο δικό μου είναι η μπαταρία....

Δημοσ.

Όλα έχουν ακόμα και η ναυαρχίδες.

Αλλά μέχρι στιγμής που έχω το max δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά.

Miui δεν είναι κακά τα ψέματα αλλά μέχρι στιγμής αρκετά καλά ρολάρει.

Το αρνητικό στο δικό μου είναι η μπαταρία....

Τι να σου πω, εγώ σε moto z play, moto z και τωρα σε s7 edge, δεν έχω δει καμία παιδική ασθένεια. Όλα πάνε όπως θα έπρεπε... Οι Κινέζοι θέλουν δουλειά ακόμα. Και στο λέει κάποιος που έχουν περάσει πολλά xiaomi και meizu απ'τα χέρια του. Ακόμα κι η κοπέλα μου έχει το mi max με την τελευταία ρομ απ' την ελληνική κοινότητα και δεν έχει σταματήσει να της βγάζει διάφορα χαζοπροβληματα, για παράδειγμα τώρα χρειάζεται επανεκκίνηση κάθε τρεις και λίγο για να αρχίσουν να δουλεύουν οι ήχοι...
Δημοσ.

Τι να σου πω, εγώ σε moto z play, moto z και τωρα σε s7 edge, δεν έχω δει καμία παιδική ασθένεια. Όλα πάνε όπως θα έπρεπε... Οι Κινέζοι θέλουν δουλειά ακόμα. Και στο λέει κάποιος που έχουν περάσει πολλά xiaomi και meizu απ'τα χέρια του. Ακόμα κι η κοπέλα μου έχει το mi max με την τελευταία ρομ απ' την ελληνική κοινότητα και δεν έχει σταματήσει να της βγάζει διάφορα χαζοπροβληματα, για παράδειγμα τώρα χρειάζεται επανεκκίνηση κάθε τρεις και λίγο για να αρχίσουν να δουλεύουν οι ήχοι...

Ότι θέλουν δουλειά αυτό είναι σίγουρο.

Αλλά και γω μέχρι στιγμής αυτά που έχουν περάσει από τα χέρια μου δεν έχω τέτοια προβλήματα, τουλάχιστον με επανεκκίνηση που λες .

Κάτι ψιλό κολημματακια,λίγο θερμοκρασία (καλοκαίρι) εε κατι τέτοια υπάρχουν.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...