volleyball Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Υπάρχει μια οφειλή που δεν έχει γίνει ακόμα ληξιπρόθεσμη (δεν έχουν περάσει 30 ημέρες από την έκδοσή της ) και θέλω να κάνω φορητότητα, επειδή δεν είμαι σύμφωνος με ένα μέρος της οφειλής. Υπάρχει η δυνατότητα για φορητότητα χωρίς κάποιο πρόστιμο. Υπάρχει περίπτωση να μην εγκρίνει την φορητότητα ο πρώτος πάροχος ; Θα μιλήσω με αυτούς μήπως βγάλω κάποια άκρη και πληρώσω αυτό που πρέπει, αλλά επειδή δεν βλέπω να γίνεται κάτι, θέλω να κάνω φορητότητα.
makfil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δεν θα εγκρίνει τη φορητότητα ο πάροχος-δότης λόγω οφειλής.
Georgepo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 αφου το λεει οτι δεν ειναι ληξιπροθεσμη μην λετε οτι σας κατεβει μια χαρα θα πραγματοποιηθει η φορητοτητα
makfil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Χωρίς σχόλια ... Ο συνδρομητής μπορεί να μεταφέρει τον αριθμό του σε διαφορετικό δίκτυο όσο συχνά θέλει, χωρίς κάποιον περιορισμό. Επίσης, ο συνδρομητής έχει δικαίωμα φορητότητας αριθμού ακόμη και αν συνδέεται με τον πάροχο με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Ωστόσο, το δικαίωμα αυτό δεν περιορίζει στο ελάχιστο τις υποχρεώσεις του συνδρομητή που απορρέουν από τη σύμβασή του με τον πάροχο που εγκαταλείπει (πάροχο Δότη), όπως για παράδειγμα η υποχρέωση καταβολής τελών αποσύνδεσης πριν την λήξη του συμβολαίου.
Georgepo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 '' μου αρεσει που εκανες ενα απλο copy paste για να πεταξεις το...... διχως σχολια'' τι σχεση εχει αυτο που λες εσυ???? ''διχως σχολια'' ....με την ερωτηση του παιδιου αρχικα? η αρχικη σου απαντηση στο ερωτημα του παιδιου ειναι ακυρη και εξηγω! με αυτο που λεω εγω .....δηλαδη οτι οποιοσδηποτε παροχος δεν μπορει να αποτρεψει εναν συνδρομητη αφου δεν εχει ληξιπροθεσμη οφειλη στον τωρινο παροχο πχ να ζητησει φορητοτητα σε οποιον θελεινα μεταβει ??????? !!!!!! δεν ειναι αυτος αποτρεπτικος παραγοντας κατα τον ρυθμιστη διαχειριστη δυκτιου! οφειλη θα εχει γιατι μεχρι να μεταβει στο επομενο δυκτιο ο τελευταιος λογαριασμος θα τρεχει! αρκει να μην ειναι ληξιπροθεσμη!!!! τωρα στο αν '' θα πληρωσει καποιος προστιμο'' αν σπασει το συμβολαιο που δεν εχει ληξει στον τωρινο παροχο και ζητησει να φυγει ειναι κατι αλλο και..... εξηγω! .....τον περνουν πισω πριν εγκρινουν την φορητοτητα στον τωρινο παροχο μλις ζητηθει η γραμμη απο τον καινουργιο! εχει να κανει με την διαδικασια '' σε περνουν και ρωτανε ειναι αληθες το αιτημα? και μετα το επομενο βημα .....λενε βασικα ειναι ο μονος αποτρεπτικος παραγοντας και με αυτον μπορουν να τον γυρισουν πισω με την φοβερα'' δηλαδη οτι θα αναγκαστει να πληρωσει αφου φυγει στον τελυταιον του λογαριασμο και προστιμο επειδη εσπασε το συμβολαιο να παει αλλου ειναι το οποιο φυσικα ειναι , κατι διαφορετικο! αρα ανετα μπορει να ζητησει να φυγει ''φορητοτητα εφοσον δεν εχει ληξηπροθεσμο'' αν θα πληρωσει προστιμο η οχι εχει να κανει με το αν εχει ληξει το συμβολαιο του! το οποιος και ειναι υποχρεομενος αφου του ερθει να το πληρωσει μαζι με τον εξοφλητικο λογαριασμο του προηγουμενου παροχου! ελπιζω να σε καλυψα !
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Σαφως και μπορείς, αλλα πρεπει να βιαστείς 1
mezger Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Στις 3/8/2017 στις 4:19 ΜΜ, volleyball είπε Καλησπέρα. Υπάρχει μια οφειλή που δεν έχει γίνει ακόμα ληξιπρόθεσμη (δεν έχουν περάσει 30 ημέρες από την έκδοσή της ) και θέλω να κάνω φορητότητα, επειδή δεν είμαι σύμφωνος με ένα μέρος της οφειλής. Υπάρχει η δυνατότητα για φορητότητα χωρίς κάποιο πρόστιμο. Υπάρχει περίπτωση να μην εγκρίνει την φορητότητα ο πρώτος πάροχος ; Θα μιλήσω με αυτούς μήπως βγάλω κάποια άκρη και πληρώσω αυτό που πρέπει, αλλά επειδή δεν βλέπω να γίνεται κάτι, θέλω να κάνω φορητότητα. Εδώ και πολύ καιρό δεν μπορεί πάροχος να αρνηθεί φορητότητα λόγω οφειλής (ληξιπρόθεσμης και μη). Κάνεις ότι θες με τον αριθμό σου, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με το χρέος. http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/Number/#q18 Αναφορά σε κείμενο 19. Μπορεί ο πάροχος-δότης να αρνηθεί τη φορητότητα του αριθμού μου και υπό ποιες προϋποθέσεις; Είναι πολύ σημαντικό τα στοιχεία του συνδρομητή στην αίτηση φορητότητας να είναι σωστά και πλήρη έτσι ώστε κατά τον έλεγχο των στοιχείων που κάνει ο πάροχος-δότης να υπάρχει συμφωνία με τα ήδη καταχωρημένα στοιχεία του συνδρομητή. Ο πάροχος-δότης δύναται να απορρίψει την αίτηση φορητότητας ενός αριθμού μόνο: - Εάν ο Α.Φ.Μ. ή ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, ή Διαβατηρίου της αίτησης είναι διαφορετικός σε σχέση με τα αντίστοιχα στοιχεία που έχει ο πάροχος-δότης στην κατοχή του. - Εάν ο αριθμός (ή οι αριθμοί) για τον οποίο υποβάλλεται η αίτηση είναι μη ενεργός - Εάν ο αριθμός (ή οι αριθμοί) για τον οποίο υποβάλλεται η αίτηση ανήκει σε άλλον συνδρομητή.
marmagia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Γίνεται κανονικά. Εγώ έκανα φορητότητα στο σταθερό + vdsl ενώ ο λογαριασμός που εκκρεμεί τώρα λήγει 15/8. Εγκρίθηκε κανονικά και την Παρασκευή που μας πέρασε συνδέθηκα στο δίκτυο της forthnet
volleyball Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Έχει κάποιος τηλέφωνα από εξωτερικούς συνεργάτες των εταιρειών για να μάθω τιμές προσφορών ; Επειδή πήρα για παράδειγμα στο 8005003333 που έχει μέσα η σελίδα της wind τους είπα για φορητότητα από άλλη εταιρεία και μου είπαν 23.10€ τελική τιμή + τέλη φορητότητας (το κλασικό πρόγραμμα adsl 24, απεριόριστα σταθερά, 5 ώρες κινητά), που για adsl δεν είναι κάτι καλό, από τη στιγμή που έχω ακούσει τιμές μέχρι και 16€ για το ίδιο πρόγραμμα.Οπότε αν κάποιος έχει τέτοια τηλέφωνα από όποια εταιρεία και αν είναι ας το γράψει εδώ ή ας στείλει pm, αν δεν επιτρέπεται να γραφτεί εδώ ο αριθμός. Ευχαριστώ.
marmagia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Εγώ είδα έναν από τους αριθμούς που είχα μπλοκάρει στο παρελθόν και τους τηλεφώνησα για νόβα και μου έδωσαν 100% τιμη καταλόγου (προσφορά που γδυτής έχει δηλαδή στην σελίδα) όσο και αν το παζάρεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα