Xzidique Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 -Troll mode off- Καλά ρε παιδιά κατά καιρούς πέφτουν στα χέρια μου GPUs από Ati/AMD και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Laptop Compaq με Ati mobility Radeon rv200 δουλεύει ακόμα (2001), Radeon 4850 ακόμα δουλεύει ποτέ δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα, Hp Envy με Radeon 5850 ακόμα δουλεύει και παίζει και τα παιχνιδάκια της, Asus Radeon 5770 ακόμα δουλεύει, Hp Pavilion με Radeon 6750 δουλεύει χωρίς πρόβλημα, Macbook Pro με Radeon 6750 αν και ζεστένεται δεν έχει πρόβλημα (ούτε στο bootcamp), Sapphire Radeon R9 270X με Overclock Από το 2013 σε AMD FX 8320 παίζει τα πάντα σε 1080p και όλα στο High. Για πείτε μου τώρα ρε παιδιά πως γίνεται μερικοί εδώ πέρα κάθε φορά που προσπαθούν να δουλέψουν με Radeon τρώνε τέτοιες φόλες...Εγώ πείρα όλες τις καλές κάρτες και οι υπόλοιποι πείραν τα @ρχίδι@ μου....sorry κιόλας γιατί αν εξαιρέσω την Asus 5770 που ήταν ελαττωματική από την πρώτη στιγμή και μου την άλλαξαν κατευθείαν με μια ίδια δεν είχα την παραμικρή άσχημη εμπειρία με την μάρκα. (Συμπεριλαμβάνω και το Software/support/drivers κλπ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisfero Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 ωραία τα λες. καλό hardware, καλά νούμερα στα benchmarks καλή η θεωρία... από σταθερότητα κατανάλωση θερμοκρασίες και το σημαντικότερο συμβατότητα και ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ σε drivers εκεί θα κάνουν ποτέ τίποτε? Βάσιμες οι ανησυχείες σου, και όντως, συχνά η AMD κάνει κακή αρχή όσο αφορά το λογισμικό όσο καλή κι αν είναι η ποιότητα του chip. Το καλό είναι, και το λέω ως χρήστης AMD hardware, πως πάντα υπάρχει μια βελτίωση με τον καιρό και η υποστίρηξη δεν θεωρώ πως λείπει. Εαν η ιστορία επαναληφθεί η Vega σε 5 χρόνια από τώρα θα είναι μια τρομερή value for money μεταχειρισμένη κάρτα και πιθανότατα θα έχει ξεπεράσει την αντίστοιχη nVidia με τα χρόνια και τα updates. Σε cpu έχω χρησιμοποιήσει AM3+ FX και τώρα FM2+ Athlon όπου απροβλημάτιστα έτρεχαν, έπαιζα και με OC, δεν είχα ποτέ θέμα, όμως δεν έχουν παλιώσει πολύ ούτε τους πήρα πολύ φρέσκους, άρα δεν μπορώ να κρίνω κατάλληλα. Οι Radeon 4850 και 6770 που πήρα μεταχειρισμένες μπορώ να εγγυηθώ πως θα προσφέρουν σταθερότητα και αξιοπιστία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelegr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Agony φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αλλά για φτωχαδάκι σε κόβω αν δεν σου φτάνει μια 1080ti και παίζεις εξομιοτες σε 3 οθόνες[/size].Απλά πρέπει να καταλάβεις ότι όταν μιλάμε πρέπει να βάζεις γνώμονα τον μέσο όρο καταναλωτή και τσέπης.Για μένα που έχω μία οθόνη φανταστική στα 400 ευρώ που είχα πάρει με 2560χ1080 ultrawide μου είναι ιδανική η vega 56 και η VEGA 64 υπεραρκετη.γιατι μέχρι τώρα να πάρω 1080 η 1080ti ούτε για ανέκδοτο.Πήρα μία RX 480 στα 200 απο προσφορα και ειμαι κουμπαρούδι και με το freesync ειμαι σε άλλη διάσταση απο 40 fps και πάνω τα πάντα πολύ ομαλά.Πάντα NVIDIA ήμουν και μετά απο την 970 που είχα έκανα την μετάβαση και δεν το μετανιώνω ειδικά για την τσέπη μου.... Το να αλλάξεις την gtx 970 με rx r480 απλά με προσπερνάει με το στόμα ανοιχτό φίλε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelegr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 -Troll mode off- Καλά ρε παιδιά κατά καιρούς πέφτουν στα χέρια μου GPUs από Ati/AMD και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Laptop Compaq με Ati mobility Radeon rv200 δουλεύει ακόμα (2001), Radeon 4850 ακόμα δουλεύει ποτέ δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα, Hp Envy με Radeon 5850 ακόμα δουλεύει και παίζει και τα παιχνιδάκια της, Asus Radeon 5770 ακόμα δουλεύει, Hp Pavilion με Radeon 6750 δουλεύει χωρίς πρόβλημα, Macbook Pro με Radeon 6750 αν και ζεστένεται δεν έχει πρόβλημα (ούτε στο bootcamp), Sapphire Radeon R9 270X με Overclock Από το 2013 σε AMD FX 8320 παίζει τα πάντα σε 1080p και όλα στο High. Για πείτε μου τώρα ρε παιδιά πως γίνεται μερικοί εδώ πέρα κάθε φορά που προσπαθούν να δουλέψουν με Radeon τρώνε τέτοιες φόλες...Εγώ πείρα όλες τις καλές κάρτες και οι υπόλοιποι πείραν τα @ρχίδι@ μου....sorry κιόλας γιατί αν εξαιρέσω την Asus 5770 που ήταν ελαττωματική από την πρώτη στιγμή και μου την άλλαξαν κατευθείαν με μια ίδια δεν είχα την παραμικρή άσχημη εμπειρία με την μάρκα. (Συμπεριλαμβάνω και το Software/support/drivers κλπ) Rx 460 drivers πρόβλημα που χρειάστηκαν 8 μήνες να το διορθώσει η AMD τι πρόβλημα ακριβως;ping spikes σε ολοκαίνουριο 1151 mini itx wifi σύστημα και να ψάχνω το κόσμο να δω που είναι το προβλημα στο σύστημα επισεις προβλήματα με dual setups monitors που μέχρι και σήμερα δεν έχουν διορθωθει...καληνύχτα amd αν δεν μπορείς να λειτουργήσεις σωστά ούτε τα τυπικα βασικά ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avikenas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Το να αλλάξεις την gtx 970 με rx r480 απλά με προσπερνάει με το στόμα ανοιχτό φίλε.. Εχεις δίκιο έπρεπε να μείνω με τα 3,5 γιγα της 970 και να σκάσω άλλα 150 ευρώ παραπάνω για να πάρω οθονη με gsync. Απλά δοκιμάστε AMD τον τελευταιο χρόνο απο hardware και software drivers και μετά τα ξαναλεμε.Μην είστε κολημένοι όπως ήμουν και εγώ κάποτε.Αν μου δοθεί καλύτερο πακέτο εμπειρίας στο gaming απο την nvidia αμέσως να αλλάξω ξανά. ΒΡΕ απο που να ξεκινησω 9600 gt 9800 gtx 470 560 660ti σε sli 770 970 για να μην παώ πιο παλιά. και πάντα μα πάντα έπρεπε να κηνηγάω το 60+ fps σαν μαλάκας διότι διαφορετικά μου βγαίνανε τα σκοτια μετα απο μερικές ώρες gaming. Είναι η δεν ειναι αλήθεια ρε φίλε μου?Ασε το άλλο κάθε χρόνο έπρεπε να ανεβαίνω και 100 ευρώ παραπάνω για το νέο αντιστοιχο μοντέλο της nvidia. Με 350 970 Με 500 980 Με 500 1070 Με 850 1080 Με 350 1060 που είναι ελάχιστα καλύτερη απο 970 δηλαδή εντάξει σκίβω και πάρτε με ολοι μαζί... Υ.Γ FREESYNC και τα μυαλά στα κάγκελα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nectons Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Εχεις δίκιο έπρεπε να μείνω με τα 3,5 γιγα της 970 και να σκάσω άλλα 150 ευρώ παραπάνω για να πάρω οθονη με gsync. Απλά δοκιμάστε AMD τον τελευταιο χρόνο απο hardware και software drivers και μετά τα ξαναλεμε.Μην είστε κολημένοι όπως ήμουν και εγώ κάποτε.Αν μου δοθεί καλύτερο πακέτο εμπειρίας στο gaming απο την nvidia αμέσως να αλλάξω ξανά. ΒΡΕ απο που να ξεκινησω 9600 gt 9800 gtx 470 560 660ti σε sli 770 970 για να μην παώ πιο παλιά. και πάντα μα πάντα έπρεπε να κηνηγάω το 60+ fps σαν μαλάκας διότι διαφορετικά μου βγαίνανε τα σκοτια μετα απο μερικές ώρες gaming. Είναι η δεν ειναι αλήθεια ρε φίλε μου?Ασε το άλλο κάθε χρόνο έπρεπε να ανεβαίνω και 100 ευρώ παραπάνω για το νέο αντιστοιχο μοντέλο της nvidia. Με 350 970 Με 500 980 Με 500 1070 Με 850 1080 Με 350 1060 που είναι ελάχιστα καλύτερη απο 970 δηλαδή εντάξει σκίβω και πάρτε με ολοι μαζί... Υ.Γ FREESYNC και τα μυαλά στα κάγκελα. Δίχως λόγο επιμένεις φίλε μου ... Οι κάρτες και οι επεξεργαστές της amd έχουν άπειρα προβλήματα. Με κυριότερα συμβατότητας, σταθερότητας, κατανάλωσης και θερμοκρασίας. Αν δεν διορθώσει τους οδηγούς της θα είναι πάντα μια φθηνή κάρτα για benchmarks και άσχετους και όχι για απαιτητικούς gamers. Όπως είπα ποιο πάνω θα την δοκιμάσω και αυτήν αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι μια από τα ίδια. Φίλος με ενημέρωσε ότι με τηλεόραση 4κ hdr lg έχει πρόβλημα μαυριζει η εικόνα ανά τακτά διαστήματα. Έκανε φορμάτ από το μηδέν και το πρόβλημα παραμένει. Καταλαβαίνεις τώρα ότι κάτι τόσο απλό δεν μπορούν να λύσουν πόσο μάλλον με παιχνίδια όπου προορίζεται τωρινά η μελλοντικά. Μπα. Ίσως προσπεράσω αυτή τη σειρά. Με χίλιες πατέντες τουλάχιστον η προηγούμενη γενιά είχαμε λύσει τέτοια προβλήματα. Να αγοράζει κανείς μια κάρτα και να περιμένει αν και πότε θα αξιωθεί η amd να διορθώσει τα άπειρα προβλήματα που μερικές φορές έλυναν κάποια προβλήματα και δημιουργούσαν άλλα? Ανέκδοτο πραγματικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelegr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avikenas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δίχως λόγο επιμένεις φίλε μου ... Οι κάρτες και οι επεξεργαστές της amd έχουν άπειρα προβλήματα. Με κυριότερα συμβατότητας, σταθερότητας, κατανάλωσης και θερμοκρασίας. Αν δεν διορθώσει τους οδηγούς της θα είναι πάντα μια φθηνή κάρτα για benchmarks και άσχετους και όχι για απαιτητικούς gamers. Όπως είπα ποιο πάνω θα την δοκιμάσω και αυτήν αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι μια από τα ίδια. Φίλος με ενημέρωσε ότι με τηλεόραση 4κ hdr lg έχει πρόβλημα μαυριζει η εικόνα ανά τακτά διαστήματα. Έκανε φορμάτ από το μηδέν και το πρόβλημα παραμένει. Καταλαβαίνεις τώρα ότι κάτι τόσο απλό δεν μπορούν να λύσουν πόσο μάλλον με παιχνίδια όπου προορίζεται τωρινά η μελλοντικά. Μπα. Ίσως προσπεράσω αυτή τη σειρά. Με χίλιες πατέντες τουλάχιστον η προηγούμενη γενιά είχαμε λύσει τέτοια προβλήματα. Να αγοράζει κανείς μια κάρτα και να περιμένει αν και πότε θα αξιωθεί η amd να διορθώσει τα άπειρα προβλήματα που μερικές φορές έλυναν κάποια προβλήματα και δημιουργούσαν άλλα? Ανέκδοτο πραγματικά. Φίλε μου αναφέρεσαι σε CPU και GPU που δεν εχεις πιάσει ακόμα στα χέρια σου ούτε εσύ ούτε εγώ.Θα συμφωνησω μαζί σου για το παρελθόν αλλά όχι για το τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nectons Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Φίλε μου αναφέρεσαι σε CPU και GPU που δεν εχεις πιάσει ακόμα στα χέρια σου ούτε εσύ ούτε εγώ.Θα συμφωνησω μαζί σου για το παρελθόν αλλά όχι για το τώρα. Από την μια γιατί να αλλάξει τακτική μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο. Συμπληρώνω το πρόβλημα που έχει φίλος με συγχρονισμό σε refresh rate με την 4κ τηλεόρασή του όπως έγραψα παραπάνω. Από την άλλη... ΜΑΚΑΡΙ να βγω λάθος. Αν μη τι άλλο όσο υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός τόσο επωφελούμαστε εμείς οι καταναλωτές. θα δείξει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα