Damachi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα κρασαρει η κινα με το 50 % των miners υπαρχει ελπίδα ....... 1
spy94 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μα με τέτοια αύξηση στις τιμές υπερκαλύπτουν τα όποια rma.Ασε που τις amd κυνηγάν συνήθως στο mining αλλά και oι nvidia δεν ανέβηκαν και λίγο.Η μόνη διαφορά είναι οτι τουλάχιστον nvidia κάρτες υπάρχουν Οι κατασκευαστές πάντα θα θέλουν να μην καλύπτουν εγγυήσεις,όπως ειπώθηκε το κέρδος τους νοιάζει.
mcrae13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ερώτηση γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια: έχει ανέβει το MSRP ? γιατί βλέπω οτι λέτε πως κονομάνε οι κατασκευαστές από αύξηση τιμών. Εγώ είχα την εντύπωση πως κονομάνε οι retailers και όλοι οι ενδιάμεσοι μέχρι την λιανική πώληση γιατί πήραν χαμπάρι και αυξάνουν τιμές σαν τρελοί. 2
Whitefanged Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 εεε στην πορεία δεν θα 'χει αύξησει τις τιμές και το εργοστάσιο? 1
Sakiz105 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 εεε στην πορεία δεν θα 'χει αύξησει τις τιμές και το εργοστάσιο? nope. Οι AIB partners τα κονομάνε. Η amd τους πυρήνες στην ίδια, μην πω και χαμηλότερα, τιμή τους δίνει. Σκέψου αυτό. Η amd έπρεπε να δώσει bonus στους shareholders λόγο εσόδων αλλά η μετοχή της πέφτει κατακόρυφα και θα συνεχίσει όσο δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Σκέψου έχεις έναν φούρνο ο οποίος εδώ και 20 χρόνια ζει από την γειτονιά και τον πιστό σου καταναλωτή που προτειμά εσένα αντί για το μεγάλο σούπερ μάρκετ. Ξαφνικά, ανοίγει εκεί κοντά μια ταβέρνα που αγοράζει το ψωμί σου για σκοπό το κέρδος, οπότε αγοράζει κάθε μέρα το 90% του στοκ σου. Εσύ μην έχωντας την δυνατότητα (η δεν θες) να αυξήσεις την παραγωγή σου, ο πιστός σου πελάτης επί 4 μήνες δεν βρίσκει το προιόν που έπαιρνε καθημερινά και μένει απογοητευμένος ξανά και ξανά. Αποτελέσματα : Ο πελάτης αλλάζει φούρνο (nvidia) και χάνεις μακροπρόθεσμα κέρδη ( μετοχή) Η ταβέρνα επειδή τα έχει βγάλει χοντρά θα πουλήσει ότι απόθεμα ψωμιού έχει πριν κάνει ανακαίνιση (miners γεμίζουν την αγορά με κάρτες, οπότε πάλι το προιον σου δεν φεύγει από τα ράφια και δεν έχεις κέρδος + θα αγοράσουν όλοι nvidia επειδή είναι καλύτερη αγορά για gaming + θα δώσουν άπειρες κάρτες σε rma) 3
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 εεε στην πορεία δεν θα 'χει αύξησει τις τιμές και το εργοστάσιο? Η AMD προσπαθεί στην παρούσα φάση να βελτιστοποιησει την παραγωγή ώστε να μειώσει το κόστος. Αυτό θα σημάνει αύξηση του gross margin (περίπου 30%), που είναι περίπου μισό απο Nvidia/Intel.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ ξέρω ότι λέγαμε τον Απρίλη/Μάιο που αρχίσαμε να βλέπουμε τις συνέπειες, ότι περιμέντε σε 3-4 μήνες θα έχει ξεφουσκώσει το θέμα. Γιατί όντως σύμφωνα με παλαιότερα στοιχεία περί φούσκας πρόκειται που σκάει μάλιστα σχετικά σύντομα. Αμ δε. Καλά κρατεί και δεν βλέπω φως σύντομα. Το ίδιο και με την "εξαιρετική ζήτηση για NAND στα mobile", έχει 1 χρόνο τώρα που οι τιμές όλο και ανεβαίνουν... Ούτε εκεί βλέπω φως, δυστυχώς για πολλούς μήνες ακόμα... Αν έχει κάποιος κάποια πιο εμπεριστατωμένη γνώση παρακαλείται να τη μοιραστεί μαζί μας 1
Zaknafein Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Η ζήτηση στο κομμάτι του mining θα μειωθεί από δω και πέρα, ο συνδυασμός δυσκολίας-κλεισίματος ανταλλακτηρίων στην Κίνα θα μειώσει αρκετά τον 'ενεργό πληθυσμό' του mining, έστω και σταδιακά οπότε μάλλον φαίνεται λίγο φως πλέον Μην περιμένεις να πέσουν οι τιμές... αύριο, αλλά λογικά θα διορθώσει και αυτή η αγορά λίγο.
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί σε γείωσα? Για πλάκα το είπα (Ήθελα να το ελαφρύνω, νιώθω άβολα όταν κάποιος λέει καλά λόγια για μένα). Δεν χαίρονται απλά, είναι ξετρελαμενες. Πουλάνε EOL κάρτες σχεδόν διπλή τιμη σε όλους ανεξαιρέτως χωρίς να ανταγωνιζεται η μια την άλλη. Χεστηκαν για τα RMA. Κοίτα τα κέρδη τους. Ο τρόπος σκέψης σου μου θυμίζει Ελληνικές "επενδύσεις" βλέπε ΟΤΕ, ΟΠΑΠ ΔΕΗ κτλπ. Όλα καλά όμως ο καθένας όπως του αρέσει
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ο τρόπος σκέψης σου μου θυμίζει Ελληνικές "επενδύσεις" βλέπε ΟΤΕ, ΟΠΑΠ ΔΕΗ κτλπ. Όλα καλά όμως ο καθένας όπως του αρέσει Δικός τους τρόπος σκέψης είναι, όχι δικός μου. Ρίξε μια ματιά στο market capitalization τους και δες αν αποδίδει. Corporations είναι, όχι το Χαμόγελο του Παιδιού.
liverpoolman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Όλα στημμενα είναι από το mining μέχρι τις τιμές των καρτών γραφικών... Έχει φτύσει η κάρτα μου και δεν ξέρω τι να πάρω. Και οι αυταπάτες που έχετε κάποιοι ότι σε λίγους μήνες να περιμένουμε που θα βγει η καινουρια, δεν υπάρχουν ... Αυτές είναι που θα είναι υπερκοστολογημενες και αν έχουν ξεστοκαριστει, που θα έχουν οι ήδη υπαρχουσες, τότε να δούμε τι θα έχει μείνει να πάρει κανεις... Τις πανάκριβες βόλτες και τις βενγκας και όλες πάνω 350... 2
Lecter D Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Εν το μεταξύ έστω ότι παραμείνουν οι τιμές. Διαλέγεις κάρτα, πατάς εξέλιξη τιμής και βλέπεις ότι πριν 4 μήνες ήταν 150ε φθηνότερα ξέρω γω, ε από ψυχολογικό και μόνο δεν γίνεται να την αγοράσεις ενώ ξέρεις ότι έχεις φάει τέτοιο καπέλο. 4
Saggitaro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εν το μεταξύ έστω ότι παραμείνουν οι τιμές. Διαλέγεις κάρτα, πατάς εξέλιξη τιμής και βλέπεις ότι πριν 4 μήνες ήταν 150ε φθηνότερα ξέρω γω, ε από ψυχολογικό και μόνο δεν γίνεται να την αγοράσεις ενώ ξέρεις ότι έχεις φάει τέτοιο καπέλο. Εδω σε ενα βράδυ η 1060 πήρε ενα 50αρικο πάνω τι μου λές για μήνες πιο πρίν; οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει τελείως. Και δεν είναι μόνο το ψυχολογικό είναι και το άντε και γα... που λές,γιατί κοστολογείς ανάλογα με τις υπάρχουσες τιμές κι οχι ανάλογα με τα υλικά και την τεχνολογία κατασκευής;δηλαδή σου κόστισε 120€ να φτιάξεις κάτι το έβαλες 180€ τότε και τώρα επειδή οι τιμές πήραν άυξηση το βάζεις 250€,ε οχι ρε φιλαράκι αυτό είναι καθαρή αισχροκέρδια.. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2017 από Saggitaro 1
zakailiou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/9694893/Gigabyte-GeForce-GTX1060-3GB-GV-N1060WF2OC-3GD.html Μια χαρά είναι η τιμή για τα δεδομένα της αγοράς ... 1
Saggitaro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/9694893/Gigabyte-GeForce-GTX1060-3GB-GV-N1060WF2OC-3GD.html Μια χαρά είναι η τιμή για τα δεδομένα της αγοράς ... Κάρτα γραφικών Gigabyte να μου λείπει αδερφέ,και μάλιστα με πλαστικό Backplate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα