Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το είχε διευκρινήσει ότι είχε πληρώσει τα import fees στο amazon για αυτό και τα bold B) .

Βέβαια ο φίλος τελικά δεν έβγαλε άκρη όπως μας λέει.

Κι εσύ τώρα προσθέτεις ότι μπορεί να γίνει μαλακία.

Πραγματικά δεν έχω κανένα λόγο να σας αμφισβητήσω.

Εγώ έχω κάνει 4-5 αγορές όλες κι όλες το τελευταίο έτος, μικροποσά, κάτω από 100 ευρώ δεν είχα κανένα θέμα.

Πέρσι έστησα όλοκληρο μαγαζί, πραγματικά χιλιάδες ευρώ Imports, σπασμένα σε μικρά orders λόγω cc

πολλά από αυτά κι από amazon.com

(χαλιά, φωτιστικά, ηλεκτρονικά είδη, μαχαίρια :-( μερικά από τα είδη που αγοράστηκαν από amazon.com)

σε όσα orders με συμβούλευε ο τελωνης μου ότι με συμφέρει να μου το κάνει εκείνος (χαλιά πχ)

δεν κατέβαλα import fees στο amazon, σε άλλα order τα προπλήρωσα, είτε έτσι είτε αλλιώς κανένα πρόβλημα.

Μπορεί να είμαι υπερτυχερός B).

Ε πες ότι έχεις τελώνη φίλο ;)

Αυτοί είναι η μάστιγα δυστυχώς.

Σε φίλο πάντως έτυχε όχι σε εμένα προσωπικά, πληρωμένα τα τελωνεία όλα ζητούσαν 100€+ για να αφήσουν το δέμα.

Πήρε 2-3 μέρες μέχρι να βγάλει άκρη αλλά δεν τους έδωσε φράγκο.

Τα κάνουν και αν πιάσουν έπιασαν.

Όσο για το Amazon που αναφέρεις δεν έχεις καθόλου άδικο, το έκαναν μάλιστα για να περιορίσουν τις επιστροφές κτλπ από τελωνεία. Δυστυχώς η "γρήγοροι" βασιλεύουν στην χώρα μας.

• Like 2
  • Απαντ. 655
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

E ναι με τελώνη φίλο αλλάζουν όλα ;-) Πάντως αν στο μέλλον κάποιος διαβάσει το θέμα και το κάνει χωρίς τελώνη και πιάσει, ας αφήσει σχόλιο να αρχίσουμε να κοιτάμε την Αμερική ξανά ;-)

Δημοσ.

Δεν αγοραζω απο Αμερικη παρα μονο βιβλια, οπου εκει δεν πληρωσα τιποτε εξτρα ,ουτε σεντ. Οτι ελεγε η τιμη στο αμαζον. Παντως με μια επιφυλαξη,μια παλια υπαλληλος στο ΕΛΤΑ μου ειχε ειπε οτι οποιοδηποτε δεμα ειναι σε βαρος μεχρι 2 κιλα η μικροτερο,δεν πληρωνει τελωνειο, απο οπου και να ειναι και απο την Αλασκα,ας πουμε.

Αυτο μου συνεβει εμενα οταν πριν μερικα χρονια μεσω ebay μου εστειλε ενας Αμερικανος 2-3 επεξεργαστες σε κουτι,και δεν μου ειπε κανεις τιποτε για επιπλεον εξοδα.

Για να το επεκτεινουμε λιγο,αν εχεις φιλο στην Βρεττανια και σου αγορασει κατι απο εκει σε μικροτερη τιμη και στο στειλει σαν προσωπικο ειδος,δεν το ανοιγουν. Αυτο πριν απο το Brexit τωρα δεν ξερω,αλλα γενικα οτι ερχεται απο Αγγλια υποτιθεται οτι εχει γινει ελεγχος εκει,αρα δεν υπαρχει λογος να στο ανοιξουν και εδω.

Δημοσ.

Για να το επεκτεινουμε λιγο,αν εχεις φιλο στην Βρεττανια και σου αγορασει κατι απο εκει σε μικροτερη τιμη και στο στειλει σαν προσωπικο ειδος,δεν το ανοιγουν. Αυτο πριν απο το Brexit τωρα δεν ξερω,αλλα γενικα οτι ερχεται απο Αγγλια υποτιθεται οτι εχει γινει ελεγχος εκει,αρα δεν υπαρχει λογος να στο ανοιξουν και εδω.

Δεν έχει σημασία αν είναι προσωπικό είδος ή εμπόρευμα, μέχρι να φύγει (αν φύγει εντελώς) η Αγγλία από την Ε.Ε, ότι αγοράζεις είναι ελεύθερο τελωνείου. Μόνη εξαίρεση είναι τα είδη που υπάγονται σε δασμούς/ειδικό καθεστώς παρότι έχουν ενδοκοινοτική προέλευση, πχ αυτοκίνητα :P

Εκτός αν εννοούσες να αγοράσει ο Άγγλος από US και να το προωθήσει Ελλάδα, όπου και πάλι δεν υπάρχει θέμα αφού είναι εντός Ε.Ε ο αποστολέας.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν αγοραζω απο Αμερικη παρα μονο βιβλια, οπου εκει δεν πληρωσα τιποτε εξτρα ,ουτε σεντ. Οτι ελεγε η τιμη στο αμαζον. Παντως με μια επιφυλαξη,μια παλια υπαλληλος στο ΕΛΤΑ μου ειχε ειπε οτι οποιοδηποτε δεμα ειναι σε βαρος μεχρι 2 κιλα η μικροτερο,δεν πληρωνει τελωνειο, απο οπου και να ειναι και απο την Αλασκα,ας πουμε.

Αυτο μου συνεβει εμενα οταν πριν μερικα χρονια μεσω ebay μου εστειλε ενας Αμερικανος 2-3 επεξεργαστες σε κουτι,και δεν μου ειπε κανεις τιποτε για επιπλεον εξοδα.

Μια χαρά τα ανοίγουνε. Ειχα στείλει (μικρό) πακέτο στον εαυτό μου απο US, το τελωνείο το άνοιξε, έψαξε MSRP HD2 Accelerated και με ξέσκισε σε δασμους παρότι ήταν δικό μου και μεταχειρισμενο.
Δημοσ.

Το όλο θέμα είναι τραγικό πάντως,αν και η AMD λογω υψηλού Computing κυριαρχεί στα Mining Rigs να βλέπεις κάρτες με Chipset Nvidia σαφώς κατώτερες για Mining και τελευταία επιλογή σαν κάρτα για Miner να πωλείται μεταχειρισμένη χωρίς εγγύηση 200€+,και το καλύτερο;όλοι έχουν την καλύτερη υλοποίηση και δεν μπορούν να πέσουν ούτε 1€ παρακάτω γιατι το θεωρούν ευκαιρία...

Δημοσ.

Το θεμα ειναι και η ερωτηση παει στους πιο εμπειρους και ψαχμενους...αξιζει η αγορα μιας καρτας των 200 με 220ευρο αυτη την εποχη;προβλεπετε να πεσουν οι τιμες στους επομενους μηνες;η δεν αξιζει εμεις που ψαχνομαστε να περιμενουμε τοσο;πολλες ερωτησεις αλλα πολλες και οι αποριες!

Δημοσ.

Το θεμα ειναι και η ερωτηση παει στους πιο εμπειρους και ψαχμενους...αξιζει η αγορα μιας καρτας των 200 με 220ευρο αυτη την εποχη;προβλεπετε να πεσουν οι τιμες στους επομενους μηνες;η δεν αξιζει εμεις που ψαχνομαστε να περιμενουμε τοσο;πολλες ερωτησεις αλλα πολλες και οι αποριες!

Το θέμα και η απορία επι του θέματος δεν είναι αν και πότε θα πέσουν αλλά για ποιό λόγο όποτε γίνεται κάτι της μόδας (βλ.Mining) ξαφνικά ανεβαίνει η τιμή ακόμα και μιας GT 730,αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Περίμενα τώρα που χειμωνιάζει να βρώ μια καλή καρτούλα για παιχνίδι (όπως μια GTX 970) και ξαφνικά οι τιμές είναι όλες πάνω απο 200€ όλοι υποστηρίζουν οτι έχουν την καλύτερη υλοποίηση και δεν μπορούν να πέσουν ούτε 1€ και χαρακτηριστικά βλέπεις αγγελίες 220€ και μετά απο μια εβδομάδα 200€ τελική τιμή......

• Moderators
Δημοσ.

Όλα έχουν ακριβύνει. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι τιμές των DRAM. Θες να πάρεις RAM και κοστίζει όσο η 6πύρηνη CPU σου...

Τώρα θα αρχίσουν να ανεβάζουν κι άλλο τις GPU επειδή ακριβαίνουν οι τιμές και των VRAM :P

Δημοσ.

Έτσι είναι, όταν βλέπεις σχεδόν σε κάθε τι 

"Ωχ, Κόψιμο"

Στάλθηκε από το IPHONE 7+ που πήρα με 3 μηνιάτικα   

τοτε θα σου πει η samsung "από κάπου πρέπει να βγάλω I HAVE KIDS TO FEED"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως παρατηρώντας τις τιμές των 1050ti & 1060 , ούτε μετοχές ή συνάλλαγμα !!!!!!

Επίσης να προσθέσω ότι στις αγγελίες έχουν ξεφύγει. Πουλάνε/ζητάνε περισσότερο απο τις τιμές καταστημάτων του skroutz.....

Επεξ/σία από jobous
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντως παρατηρώντας τις τιμές των 1050ti & 1060 , ούτε μετοχές ή συνάλλαγμα !!!!!!

Επίσης να προσθέσω ότι στις αγγελίες έχουν ξεφύγει. Πουλάνε/ζητάνε περισσότερο απο τις τιμές καταστημάτων του skroutz.....

Μπήκα σήμερα κι έπαθα έμφραγμα,η 1060 απο 245€ ξαφνικά πήγε 295€ στο σκρούτζ,δηλαδή ήμαρτον 50€ πανω σε μια μέρα...

Δημοσ.

Μιά χαρά είσαι εδώ ( όχι ότι είναι σωστή η τιμολόγηση αλλά καλύτερα +30 παρά + 80 )

https://www.skroutz.gr/s/9682977/Gainward-GeForce-GTX1060-3GB-3798.html

https://www.skroutz.gr/s/9694893/Gigabyte-GeForce-GTX1060-3GB-GV-N1060WF2OC-3GD.html

Δεν αξίζει η διαφορά ... των 80 euro  :shock: για την 6gb για να κερδίσεις 1-2 frames 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...