~Palpatin~ Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 52 λεπτά πριν, STORM1978 είπε Όταν πέσει αυτή στα προτεινόμενα, έφυγε η 580 και δεν αλλάζω για 2-3 χρόνια... https://www.homelike.gr/eksoplismos-grafeiou/ypologistes/kartes-grafikon/sapphire-radeon-rx-vega-64-8gb-hbm2-2xhdmi-2xdp.html Και να πέσει δεν αξίζει storm δυστυχώς. Δεν σου λέω μόνο για επιδόσεις, είναι πλέον αργά για την συγκεκριμένη ακόμη και όλα να ήταν ρόδινα που δεν είναι. 2
Πέτρος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε Και να πέσει δεν αξίζει storm δυστυχώς. Δεν σου λέω μόνο για επιδόσεις, είναι πλέον αργά για την συγκεκριμένη ακόμη και όλα να ήταν ρόδινα που δεν είναι. Δεν βοηθάς, όμως. Είμαστε αρκετοί που περιμένουμε να αλλάξουμε κάρτα, ειδικά προς AMD μεριά. Τα νεότερα πάνε προς 19, όπως φαίνεται? Τί 19? Γενάρη-Φλεβάρη, για να έχεις διαθεσιμότητα και τιμές μέχρι Μάη-Ιούνη (1 χρόνος από τώρα)? Ή Ιούνη-Ιούλη, για να πιάσουμε πάλι Νοέμβρη-Δεκέμβρη, κι αν? Το θέμα (μας), αυτή τη στιγμή είναι οι παράλογες τιμές, πιστεύω. Αν εγώ πάρω μια 56ρα ή 64ρα, θα είμαι 2Χ+ πάνω σε επιδόσεις από την τωρινή μου (κι ο Storm, τα ιδια περίπου), αφήνοντας στην άκρη θέματα CPU κλπ. Για τη "δουλειά" μου, είναι μια χαρά, και θα είναι μια χαρά. Ακόμα και 4Χ να είναι οι όποιες Navi ή αντίστοιχες πράσινες (που δεν πρόκειται), τί να τις κάνω στα 1000+? 2
nikos5800 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 μια χαρα αξιζει μια vega απλα το μοναδικο του αρνητικο δεν ειναι οι επιδοσεις του αλλα οι παραλογες σε απαιτησεις ρευμα που θελει σε σχεση με τις επιδοσεις του
~Palpatin~ Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Δεν βοηθάς, όμως. Είμαστε αρκετοί που περιμένουμε να αλλάξουμε κάρτα, ειδικά προς AMD μεριά. Τα νεότερα πάνε προς 19, όπως φαίνεται? Τί 19? Γενάρη-Φλεβάρη, για να έχεις διαθεσιμότητα και τιμές μέχρι Μάη-Ιούνη (1 χρόνος από τώρα)? Ή Ιούνη-Ιούλη, για να πιάσουμε πάλι Νοέμβρη-Δεκέμβρη, κι αν? Το θέμα (μας), αυτή τη στιγμή είναι οι παράλογες τιμές, πιστεύω. Αν εγώ πάρω μια 56ρα ή 64ρα, θα είμαι 2Χ+ πάνω σε επιδόσεις από την τωρινή μου (κι ο Storm, τα ιδια περίπου), αφήνοντας στην άκρη θέματα CPU κλπ. Για τη "δουλειά" μου, είναι μια χαρά, και θα είναι μια χαρά. Ακόμα και 4Χ να είναι οι όποιες Navi ή αντίστοιχες πράσινες (που δεν πρόκειται), τί να τις κάνω στα 1000+? Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και να πέσει ( που δεν το βλέπω) θα πέσουν και οι πράσινες. Εάν βάλω στο ίδιο καλάθι και τις δύο και βγάλω την προσωπική μου προτίμηση εκτός η πράσινη είναι δελεαστική πρόταση δυστυχώς. 55 λεπτά πριν, nikos5800 είπε μια χαρα αξιζει μια vega απλα το μοναδικο του αρνητικο δεν ειναι οι επιδοσεις του αλλα οι παραλογες σε απαιτησεις ρευμα που θελει σε σχεση με τις επιδοσεις του Από όσο έχουμε δει από τους κατόχους τους εδώ στο φόρουμ αντιδρούν καλύτερα με undervolt και η κατανάλωση είναι μια χαρά. Η απόδοση τους όμως (και είναι η γνώμη μου χωρίς ίχνος flame) είναι κάτω του αναμενόμενου. 4
Πέτρος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και να πέσει ( που δεν το βλέπω) θα πέσουν και οι πράσινες. Εάν βάλω στο ίδιο καλάθι και τις δύο και βγάλω την προσωπική μου προτίμηση εκτός η πράσινη είναι δελεαστική πρόταση δυστυχώς. Από όσο έχουμε δει από τους κατόχους τους εδώ στο φόρουμ αντιδρούν καλύτερα με undervolt και η κατανάλωση είναι μια χαρά. Η απόδοση τους όμως (και είναι η γνώμη μου χωρίς ίχνος flame) είναι κάτω του αναμενόμενου. Ναι, σίγουρα. Για εμένα όμως, που έχω FS monitor, σχετικά της προκοπής, είναι σε μεγάλο βαθμό "μονόδρομος". Αν πέσει το 56ρι σε επίπεδα κυκλοφορίας stock για τις custom (όπως "θα έπρεπε" ύστερα από τόσο καιρό), μια χαρά θα το προτιμήσω έναντι μιας 1070Ti (και υπό συνθήκες έναντι μιας 1080). Το 64ρι σίγουρα έναντι της 1080 (γιατί η Ti είναι μακριά...όχι τόσο όσο θέλουν κάποιοι να φαντάζονται, αλλά είναι). Δυστυχώς, τράβηξε πολύ η αβεβαιότητα για τις νέες γενιές (κι ακόμα μόνο υποθέσεις και διαρροές της πλάκας), και μαζί με την ζήτηση από σκαφτιάδες, έχει δημιουργηθεί μια άρρωστη κατάσταση, για εμάς τους "αγνούς gamers" 3
~Palpatin~ Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Αγνε μου εσύ Ναι στην περίπτωση σου κάπως έτσι έχουν τα πράγματα πάντως. Καθαρά λόγο οθόνης, εάν δεν υπήρχε όμως αλλάζει δραματικά το τοπίο. Δυστυχώς μέχρι να δούμε νορμάλ τιμές θα έχουμε και την νέα γενιά ή θα είμαστε σε απόσταση αναπνοής. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Βελτιώθηκαν λίγο οι τιμές, αλλά τα ETH/BTC τον τελευταίο μήνα έχουν τραβήξει πολύ καλή ανηφόρα. Σχετίζονται πλέον αυτά ή άρχισε να παίζει μπαλίτσα η bitmain?
Heybro Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε Βελτιώθηκαν λίγο οι τιμές, αλλά τα ETH/BTC τον τελευταίο μήνα έχουν τραβήξει πολύ καλή ανηφόρα. Σχετίζονται πλέον αυτά ή άρχισε να παίζει μπαλίτσα η bitmain? Ισως να βελτιωθηκε η διαθεσιμοτητα. Επισης οσοι πηραν gpu για mining πηραν δεν νομιζω να παρουν και αλλες οι ιδιοι. Το μπαμ εγινε δηλαδη. Οι τιμες ειναι κομπλε αυτη τη στιγμη και τα νομισματα ανεβαινουν και οι gpu κατεβαινουν. Ολοι ευχαριστημενοι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Το σίγουρο είναι ότι δεν αυξήθηκε η παραγωγή, άρα η (όντως) βελτιωμένη διαθεσιμότητα μπορεί να προέκυψε μόνο από χαμηλότερη ζήτηση, το θέμα είναι αυτή πώς προέκυψε αφού ανεβαίνουν τα νομίσματα
Heybro Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε Το σίγουρο είναι ότι δεν αυξήθηκε η παραγωγή, άρα η (όντως) βελτιωμένη διαθεσιμότητα μπορεί να προέκυψε μόνο από χαμηλότερη ζήτηση, το θέμα είναι αυτή πώς προέκυψε αφού ανεβαίνουν τα νομίσματα Η ο κοσμος βαρεθηκε το mining Η οτι ηταν να αγορασει αγορασε δεν θα ξανα παρει και αλλες Η απλα καταλαβαν οτι με τετοιες τιμες θα χασουν τους gamers που αυτοματα σημαινει χαμηλοτερες πωλησεις παιχνιδιων που και εκει παιζονται πολλα χρηματα Και οι μνημες επεσαν αρκετα και οι ssd περνεις nvme με 170 οταν ηθελες 230 πριν κανα μηνα
jgeorgiou Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν αξίζει η αγορά καινούριων vga ακόμη και με τσάμπα ηλεκτρισμό , όσο το bitcoin είναι κάτω από 10Κ και το etherium κάτω από 700ευρω Βέβαια δεν είμαστε μακρυά από το ανέβουν και τα 2 σταθερά πάνω από 10% και να ξαναγίνουν ελκυστικά αν οι τιμές δεν ανεβαίνουν συνεχώς , τότε δεν αντισταθμίζεται η αύξηση της πολυπλοκότητας των υπολογισμών. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από jgeorgiou
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Αν δεν υπαρχει παντως ανακοινωση αυτο τον μηνα για νεες καρτες και διατηρηθουν αυτες οι τιμες,μια 1080 στα 575-580δεν την λες και ασχημη αγορα παντως. Ουτε και μια 1080ti στα 760ευρω.
Heybro Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν δεν υπαρχει παντως ανακοινωση αυτο τον μηνα για νεες καρτες και διατηρηθουν αυτες οι τιμες,μια 1080 στα 575-580δεν την λες και ασχημη αγορα παντως. Ουτε και μια 1080ti στα 760ευρω. Η συγκεκριμενη zotac ποσο καλα θα μπορει ομως να κρατησει καλες θερμοκρασιες μιας 1080ti? https://www.skroutz.gr/s/12465897/Zotac-GeForce-GTX-1080-Ti-11GB-Mini-ZT-P10810G-10P.html
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Heybro είπε Η συγκεκριμενη zotac ποσο καλα θα μπορει ομως να κρατησει καλες θερμοκρασιες μιας 1080ti? https://www.skroutz.gr/s/12465897/Zotac-GeForce-GTX-1080-Ti-11GB-Mini-ZT-P10810G-10P.html Προφανως δεν θα εχει το ιδιο καλο συστημα ψυξης σε σχεση με τις ακριβοτερες ψυξεις με 3 φανακια,αλλα η χρηματικη τους διαφορα ειναι τεραστια για δεδομενα Ελλαδας. Στο κομματι αυτο καθαρα ισχυει το γνωστο''οτι πληρωνεις,παιρνεις''. Εδω λεει για 82-83βαθμους https://us.hardware.info/reviews/7492/12/zotac-geforce-gtx-1080-ti-mini-review-mini-itx-performance-breakthrough-noise-levelsnand-temperature Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Fulgore
Heybro Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Προφανως δεν θα εχει το ιδιο καλο συστημα ψυξης σε σχεση με τις ακριβοτερες ψυξεις με 3 φανακια,αλλα η χρηματικη τους διαφορα ειναι τεραστια για δεδομενα Ελλαδας. Στο κομματι αυτο καθαρα ισχυει το γνωστο''οτι πληρωνεις,παιρνεις''. Εδω λεει για 82-83βαθμους https://us.hardware.info/reviews/7492/12/zotac-geforce-gtx-1080-ti-mini-review-mini-itx-performance-breakthrough-noise-levelsnand-temperature Όντως είναι τεράστια οι καλές πάνε 900 και πάνω και αυτή έχει 760.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα