mcrae13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 50 λεπτά πριν, Heybro είπε Και μονο απο τα ρολογια ποσο πηραν ομως. Την ετρεξα μεχρι 2164 την δικια μου οι maxwell πηγαιναν πολυ παραπακω. Εκει το χανει και η amd αν μπορουσε να ανεβασει συχνοτητα θα επαιζε πολυ ψηλα αλλα δεν τα εχει καταφερει ακομα. Καμία σχέση οι maxwell σε ρολόγια.Καμια 500ρια πιο κάτω ήταν σε mhz .Η gtx 970 ας πούμε ήταν γύρω στα 1200? Και η 980ti στα 1500? Κάτι τέτοιο.
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, james rod είπε καλα αυτο δεν παιζει πουθενα να συγκρινεις με κλειδωμενα ρολογια. εφοσον εχουμε αλλαγη λιθογραφιας και αρχιτεκτονικης συγκρινεις στοκ φυσικα. ουτε στα cpu συμβαινει αυτο και αν συμβαινει ειναι λαθος. Αϊ καλά.... Το efficiency έτσι το βγάζεις εσύ; Διάβασε λίγο σε παρακαλώ.
Heybro Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Καμία σχέση οι maxwell σε ρολόγια.Καμια 500ρια πιο κάτω ήταν σε mhz .Η gtx 970 ας πούμε ήταν γύρω στα 1200? Και η 980ti στα 1500? Κάτι τέτοιο. Ναι ρε συ αυτο λεω. Ανεβηκαν παρα πολυ τα ρολογια. Μονο απο αυτο πηραν πολυ. Συν το πολυ καλο efficiency που εχουν ολες οι 10x καρτες. Περιμενω πως και πως τις καινουργιες ελπιζω να δουμε 40-50% πανω με OC 1180 αλλα δεν περιμενω και πολλα. 1
Heybro Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Βιάζεσαι να σκάψεις ε; Οχι ρε συ για τα παιχνδια περισσοτερο. Δεν ειναι μονο το σκαψιμο εχει νομισματα που βγαινουν καθημερινα που ενα 100αρικο να βαλεις σε κατι μηνες τα εχεις κανει 2 3 χιλιαρικα για πλακα.
james rod Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 29 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Αϊ καλά.... Το efficiency έτσι το βγάζεις εσύ; Διάβασε λίγο σε παρακαλώ. δηλαδη θα παρουμε τις 980 vs 1080 που εχουν διαφορα 500mhz και καπου 3-4 δισ τραν. παραπανω και λιγοτερη καταναλωση ως προς την αποδοση, να την φερω στα ιδια κλοκ με την 980. να μετρησω τι ετσι? σε ποιον κοσμο γινεται αυτο.
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, james rod είπε δηλαδη θα παρουμε τις 980 vs 1080 που εχουν διαφορα 500mhz και καπου 3-4 δισ τραν. παραπανω και λιγοτερη καταναλωση ως προς την αποδοση, να την φερω στα ιδια κλοκ με την 980. να μετρησω τι ετσι? σε ποιον κοσμο γινεται αυτο. Ειπαμε επιστημονες!!!!
Heybro Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, james rod είπε δηλαδη θα παρουμε τις 980 vs 1080 που εχουν διαφορα 500mhz και καπου 3-4 δισ τραν. παραπανω και λιγοτερη καταναλωση ως προς την αποδοση, να την φερω στα ιδια κλοκ με την 980. να μετρησω τι ετσι? σε ποιον κοσμο γινεται αυτο. Γενικα το σωστο ειναι να μετραμε peak με peak. Κανεις δεν θα παρει μια καρτα και θα την τρεχει στη μιση συχνοτητα στα games. Οπως και cpu δεν θα παρεις 8700 για 4.3.
james rod Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ~Palpatin~ είπε Ειπαμε επιστημονες!!!! αμφιβαλω!!!!! 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Γενικα το σωστο ειναι να μετραμε peak με peak. Κανεις δεν θα παρει μια καρτα και θα την τρεχει στη μιση συχνοτητα στα games. Οπως και cpu δεν θα παρεις 8700 για 4.3. καλα αυτες ειναι δικες σας μετρησεις. εγω ανεφερα εργοστασιακες ρυθμισεις, ποια μιση συχνοτητα μου λες?
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, Heybro είπε Γενικα το σωστο ειναι να μετραμε peak με peak. Κανεις δεν θα παρει μια καρτα και θα την τρεχει στη μιση συχνοτητα στα games. Οπως και cpu δεν θα παρεις 8700 για 4.3. Διάβασε κανείς από τους δύο το έγραψα; Μάλλον όχι!!
Heybro Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ~Palpatin~ είπε Διάβασε κανείς από τους δύο το έγραψα; Μάλλον όχι!! Απαντησα στον james rod που εγραψε για την 980 1080 να τις φερει στα ιδια mhz για να συγκρινει. Και λεω πας οσο παει την 980 και οσο παει την 1080 και επειτα συγκρινεις.
james rod Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Απαντησα στον james rod που εγραψε για την 980 1080 να τις φερει στα ιδια mhz για να συγκρινει. Και λεω πας οσο παει την 980 και οσο παει την 1080 και επειτα συγκρινεις. δεν ειπα να τις φερω στα ιδια ρολογια. μιλησα για εργοστασιακα ρολογια. ειτε base, ειτε boost.
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Εάν θέλεις να δεις τι βελτίωση έχεις από γενιά σε γενιά στο efficiency. Εάν ο James αντί να γράφει εδώ διαβάσει πέντε πράγματα για το Pascal δεν θα γράφει άσχετα πράγματα. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλύτερο, πως να μην είναι άλλωστε. Αλλά ουσιαστικά ΔΕΝ είναι η επόμενη γενιά να το πω όσο ποιο απλά μπορώ. Λυπάμαι πάντως που δυσκολεύομαι να κάνω σοβαρή συζήτηση με μερικούς εδώ μέσα
james rod Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Εάν θέλεις να δεις τι βελτίωση έχεις από γενιά σε γενιά στο efficiency. Εάν ο James αντί να γράφει εδώ διαβάσει πέντε πράγματα για το Pascal δεν θα γράφει άσχετα πράγματα. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλύτερο, πως να μην είναι άλλωστε. Αλλά ουσιαστικά ΔΕΝ είναι η επόμενη γενιά να το πω όσο ποιο απλά μπορώ. Λυπάμαι πάντως που δυσκολεύομαι να κάνω σοβαρή συζήτηση με μερικούς εδώ μέσα ποια ειναι η επομενη γενια για σενα? τι πρεπει να εχει δηλαδη?
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, james rod είπε ποια ειναι η επομενη γενια για σενα? τι πρεπει να εχει δηλαδη? Διάβασε σε παρακαλώ πολύ, δεν είμαι εδώ για να κάνω τον δάσκαλο σε κανέναν, αλλά μην γράφεις πριν ενημερωθείς. Αυτό σαν φιλική συμβουλή. Επίσης καλό είναι να σταματήσει αυτό με τις παρωπιδες και το δικό μου είναι καλύτερο. Σύμφωνα με εσένα ο 7700Κ είναι καλύτερος από τον 6700Κ γιατί απλά "τρέχει" περισσότερο. Τέτοια πράγματα λένε τα παιδάκια "του μπαμπά μου το αυτοκίνητο έχει κοντέρ 240 του δικού σου 220, ο μπαμπάς μου είναι γρηγοροτερος", εάν θέλεις να συμπεριφέρεσαι κάπως έτσι δεν είμαι εγώ που θα σε κρίνω. Αλλά ρε φίλε μου δεν φταίνε σε κάτι τα μάτια μου, γιατί μου τα βγάζεις; PS αν και το έχω ξαναπεί, η μεγαλύτερη χαζομάρα που έκανα ποτέ μου ίσως είναι που δεν πήρα δύο 980ti όταν τις έδιναν μέχρι και 250€ εδώ μέσα, ακόμη το μετανιώνω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα