Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ας έρθουν και εδώ οι χαμηλές τιμές, ας αυξηθεί η διαθεσιμότητα, και όποιος είναι να αγοράσει θα αγοράσει.

Τώρα σχετικά με το αν θα αυξηθεί η συζήτηση εδώ, αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά και τι ακριβώς να πούμε; Να χαιρόμαστε που θα έχουν πέσει;

Προφανως και το σχολιο μου ηταν ειρωνικο,γιατι σιγα τους πολλους hardcore gamers που εχουμε στην Ελλαδα που θα τρεξουν να αγορασουν gtx 1080 που κοστιζει οσο ενας μισθος.

Απλα ειναι συνηθες φαινομενο να πεφτει στα παντα κλαψα ακομα και απο ατομα που εξ αρχης δεν θα τα αγοραζαν αυτα στις αρχικες τιμες(οπως στα κινητα που κλαιγονται πολλοι για τα ακριβα κινητα και πανω απο 150-200ευρω δεν εχουν δωσει ποτε τους).

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Fulgore said:

Δεν καταλαβες το point μου.

Ειχε πεσει μεγαλη κλαψα στο forum(και στο θεμα αυτο) για την ανοδο των τιμων στις καρτες γραφικων απο 1070 και πανω. Και αρα λεω εγω οτι τωρα που οι τιμες ειναι σε ψιλο λογικα πλαισια θα τ ρεξουν ολοι αυτοι που εκαναν παραπονα πιο πισω να αγορασουν ετσι δεν ειναι?

Το λεω αυτο γιατι βλεπω τωρα που εχουν ψιλο πεσει οι τιμες και δεν γραφεται τιποτα στο παρον θεμα.

Ούτε καν πλησιάζουν τις φυσιολογικές ακόμα. Πάει αυτή η γενιά, πάλιωσε και συνάμα ακρίβυνε... Και ναι πιθανότατα θα πάρω κάτι καλό από την επόμενη, οπότε δεν είναι τσάμπα κλάψα. :-)

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Πάει αυτή η γενιά, πάλιωσε και συνάμα ακρίβυνε...

Ισχύει, σ' ένα μήνα κλείνουν δύο (2) χρόνια κι εμείς συζητάμε να πέσουν σε μερικούς μήνες να αγοράσουμε.

• Like 4
Δημοσ.

Ε ναι, εδώ ακόμα και κάτι εκπτώσεις που έκαναν λίγο πριν κυκλοφορήσει η νέα γενιά δεν άξιζαν και μιλάμε για κάτω από msrp. Θα αξίζει τώρα που έχει κλείσει 2 χρόνια η γενιά και ονομάζουμε καλές τιμές το 1.2-1.5x msrp; Σιγά μην τρέξουμε κιόλας. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Ούτε καν πλησιάζουν τις φυσιολογικές ακόμα. Πάει αυτή η γενιά, πάλιωσε και συνάμα ακρίβυνε... Και ναι πιθανότατα θα πάρω κάτι καλό από την επόμενη, οπότε δεν είναι τσάμπα κλάψα. :-)

Συμφωνώ, άντε γεια με αυτή τη γενιά, είτε καινούριες είτε μεταχειρισμένες, η amd θα βγάλει τις νέες κάρτες που μάλλον θα είναι facelift αυτής της γενιάς, οπότε όσοι έχουν ίσως να μην αξίζει να αναβαθμίσουν (όπως έγινε και με τις 7970 -> 280x και αντίστοιχα η nvidia να βγάλει τις δικές της.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Havik είπε

Συμφωνώ, άντε γεια με αυτή τη γενιά, είτε καινούριες είτε μεταχειρισμένες, η amd θα βγάλει τις νέες κάρτες που μάλλον θα είναι facelift αυτής της γενιάς, οπότε όσοι έχουν ίσως να μην αξίζει να αναβαθμίσουν (όπως έγινε και με τις 7970 -> 280x και αντίστοιχα η nvidia να βγάλει τις δικές της.

H 7970 μπορει να εγινε 280Χ αλλα συνάμα βγήκε και 290-Χ στην μεγάλη κατηγορία  ,δεν ειναι το ιδιο με αυτο που συμβαίνει σημερα που επανακυκλοφορουν οι ίδιες κάρτες στην ιδια κατηγορία και ειναι και ακριβότερες .

Παντως και καινουρια σειρα να βγει εγω δεν ειμαι και πολυ αιαισιόδοξος οτι θα ειναι καλύτερα στις τιμες ,και σήμερα δεν νομιζω οτι ειναι ψιλά οι τιμες λογο "σκαψίματος" ,απλα καθιερώθηκε η μεσαια κατηγορία να ειναι στα 300Ε+ απο 200Ε+ που ηταν πριν .

Επεξ/σία από Votritis
  • Like 1
Δημοσ.

Για 1080 πόσο είναι μια νορμαλ τιμή?Γιατί βλέπω σχεδόν κάθε μέρα πεφτουν αρκετά

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/694691/toulachiston-8gb.html?keyphrase=1080&order_by=pricevat&order_dir=asc

Σε μια 1080 που κοιτάω,σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση από skroutz πως έπεσε 20%

https://www.skroutz.gr/s/9183094/MSI-GeForce-GTX1080-8GB-Gaming-X-GTX-1080-GAMING-X-8G.html?from=account_notifications_price_drop

Δημοσ.

να δωσεις χρημα τωρα για 1070/1080 και τον ιουνιο να εχουμε 2070/2080 στα ιδι λεφτα...δεν εχει πλακα,τωρα δεν αγοραζουμε περιμενουμε για νεες καρτες απο πρασινη γιατι η amd...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsakman21 είπε

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/694691/toulachiston-8gb.html?keyphrase=1080&order_by=pricevat&order_dir=asc

https://www.skroutz.gr/s/9183094/MSI-GeForce-GTX1080-8GB-Gaming-X-GTX-1080-GAMING-X-8G.html?from=account_notifications_price_drop

Ενδιαφέρομαι και γω,εχουν πέσει 200 ευρω κατω(απ τον ουρανό που ήταν πρίν εννοώ)

Αλλά θα περιμένω,πιστευω οτι μπορούν και καλύτερα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείται οτί αξίζει να περιμένετε τις new gpus μέχρι το καλοκαίρι......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 3DJIN είπε

να δωσεις χρημα τωρα για 1070/1080 και τον ιουνιο να εχουμε 2070/2080 στα ιδι λεφτα...δεν εχει πλακα,τωρα δεν αγοραζουμε περιμενουμε για νεες καρτες απο πρασινη γιατι η amd...

Ποιος σου ειπε οτι τον Ιουνιο θα βγουν οι οποιες νεες καρτες απο nvidia ακομα κα παρουσιαση να εχουμε Ιουλιο μεχρι το launch και την διαθεσιμοτητα καποιας custom στην καλυτεργ Σεπτεμβρη δηλαδη εγω θελω να παιξω τωρα και εσυ λες περιμενε 4 5 μηνες..........μου θυμιζει καποιους που εχουν 100δες ποσταρισματα σε θεματα για καρτες γραφικων, για επεξεργαστες και γραφουν συνεχεια περιμενω το χ περιμενω το ψ απο κοκκινους πρασινους μπλε κλπ και δεν αγοραζουν ποτε παεα ποσταρουν περιμενε και περιμενε κλπ, δε βρισκω κατι λογικο σε αυτο ναι αν θελω να παιξω παιχνιδια η να επεξεργαστω video και θελω υπολογιστη τωρα θα φτιαξω με οτι ειναι διαθεσιμο τι θα κανω θα περιμενω οταν και οποτε και αν, να θυμισω οτι και πριν ενα χρονο να εγραφες οτι ηθελες να πας σε pascal οι ιδιοι εγραφαν εδω περιμενε το volta Σεπτεμβρη Οκτωβρη του 2017........nough said

• Like 1
Δημοσ.

Και αν δεν βγουν το καλοκαιρι θα δουμε σχολια του τυπου''αξιζει να περιμενεις νεες gpu μεχρι τις γιορτες''...

Δεν αξιζουν λεει ο αλλος οι τωρινες καρτες λες και οι vega ειναι φθηνοτερες.....

3 ώρες πριν, Tsakman21 είπε

H κανονικη τιμη για 1080 (αναλογα την εταιρεια παντα)ειναι γυρω στα 530-580ευρω(η τελευταια τιμη κυριως για πιο καλες υλοποιησεις).

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Qless είπε

Ποιος σου ειπε οτι τον Ιουνιο θα βγουν οι οποιες νεες καρτες απο nvidia ακομα κα παρουσιαση να εχουμε Ιουλιο μεχρι το launch και την διαθεσιμοτητα καποιας custom στην καλυτεργ Σεπτεμβρη δηλαδη εγω θελω να παιξω τωρα και εσυ λες περιμενε 4 5 μηνες..........μου θυμιζει καποιους που εχουν 100δες ποσταρισματα σε θεματα για καρτες γραφικων, για επεξεργαστες και γραφουν συνεχεια περιμενω το χ περιμενω το ψ απο κοκκινους πρασινους μπλε κλπ και δεν αγοραζουν ποτε παεα ποσταρουν περιμενε και περιμενε κλπ, δε βρισκω κατι λογικο σε αυτο ναι αν θελω να παιξω παιχνιδια η να επεξεργαστω video και θελω υπολογιστη τωρα θα φτιαξω με οτι ειναι διαθεσιμο τι θα κανω θα περιμενω οταν και οποτε και αν, να θυμισω οτι και πριν ενα χρονο να εγραφες οτι ηθελες να πας σε pascal οι ιδιοι εγραφαν εδω περιμενε το volta Σεπτεμβρη Οκτωβρη του 2017........nough said

δεν το σκεφτεσαι ορθολογικα το ζητημα.

Οι 1080/1070/1060 ειναι 2 χρονια στην αγορα,σχεδον φτασανε στο τερμα της "ζωης" τους

οποιος τα σκασει θα πρεπει να ξερει οτι θα αγορασει επιδοσεις 2 ετων-πισω σε τιμες 2018 με νεες καρτες να ερχονται, το ποτε αδιαφορο ας ερθουν και νοεμβριο,το σημαντικο ειναι να μπορεις να διαβασεις την αγορα ωστε να ξερεις ποτε δεν πρεπει να αγορασεις,τι να παρεις 1080 και να βγει η 2060 στα 300 και να σου κανει πλακα..πως θα νοιωσεις?

κι εγω στη φαση αναβαθμιση ειμαι αλλα δε μπορω να αγορασω με αυτες τις προοπτικες και θα περιμενω και ενα χρονο αν γινει κανα "ατυχημα"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το pc hardware επένδυση δεν είναι έτσι και αλλιώς, εγω σου έγραψα την οπτική μου, εαν είναι να παίξω ενα παιχνίδι θα παίξω τώρα δεν θα κάτσω να περιμένω 6 μήνες για να πάρω την χ κάρτα όταν βγεί, όταν βγεί η παλιά πάει στα μτχ και με την όποια διαφορά πάω στην επόμενη, πάντα πρώτααγοράζω την επόμενη και μετά πωλώ την προηγούμενη, γιατι εγω δεν κάθομαι ούτε μισή μέρα χωρίς κάρτα γραφικών παρά μόνο αν είμαι διακοπές, από την άλλη άν περιμένεις να σπρώξεις πρώτα την παλαιά και μετά με τα όποια χρήματα πάρεις να συμπληρώσεις για να πάρεις την επόμενη και με την προοπτική να την κρατήσεις 3 χρόνια οκ εκεί αλλάζει κάτσε και περίμενε και 8 μήνες, αλλά και όταν φτάσει η στιγμή να πάρεις την επόμενη δεν σου εξασφαλίζει κανείς ότι η μεθεπόμενη θα βγεί μετά από 2 χρόνια......, ούτε η διαφορά σε επιδόσεις θα είναι τόσο όσο όπως γράφουν πολλοί με ποσοστά η αγόρά πάντα είναι ρευστή...."δεν λέω ότι θα γίνει τώρα" αλλά το έχει κάνει στο παρελθόν και η nvidia και η amd, πρόσφατά π.χ. ge force 8800 2006-2008 βγήκε η geforce 9800GTX 8 μήνες σκάρτους και έσκασε η gtx 200 series που το 2009 σκάει refresh me gtx 265 285 κλπ, και η  amd rx 480, 580 σε 10 μήνες.....

Να κάνει πλάκα στην 1080 ή όποια μελλοντική **60, πότε ακριβώς έγινε αυτό, η gtx 980 είναι πιό γρήγορη κάρτα από την 1060 6gb με μόνο μειονέκτημα την ποσότητα της μνήμης καθώς επίσης και η αντίστοιχη 980Τi είναι πιο γρήγορη από την gtx 1070.......

Και επειδή τό όποιο speculation καλά κρατεί το ΜΟΝΟ χειροπιαστό παράδειγμα που έχουμε για τις επιδόσεις του volta είναι η titan v, σε ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ σε σχέση με την GTX 1080Ti είναι ένα βαριά 20% γρηγορότερη 

Πώς περιμένεις το next gen performance π.χ. να έχει επιδόσεις ίδιες με το enthusiast, δηλαδή σαν να λέγαμε ότι GTX 1080 ίδιες επιδόσεις με Τitan XP, κοκ πώς περιμένεις το μελλοντικό **60 να βρέι επιδόσεις ανάλογες της 1080, το πίο ασφαλές είνα να λέγαμε ότι η όποια μελλοντική **80Τi θα έχει ένα 25-30% παραπάνω από την τωρινή 1080Τi

Επεξ/σία από Qless
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...