Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως απο την στιγμή που η 1030 έφτασε 100€ δέν περιμένω να πέσουν σύντομα οι τιμές,  άσε που είδα άτομα στο εσυσωλήν να δοκιμάζουν r5 2400g για mining!!!.

Επεξ/σία από cpc464
  • Sad 1
  • Απαντ. 655
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

caseking που που κοιταγα πριν η 1070 απο 469 και η 1080 απο 569,custoμιες με διαθεσιμοτητα,αρα σε λιγες μερες θα ερθουν οι τιμες και απο δω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

469 τα δίνεις πιο άνετα για 1070.

Είναι μεγάλη η διαφορά στα fps από 1070 στη 1080. Οπότε το 100αρικο δικαιολογείτε νομίζω. 

Δημοσ.

Βασικά εννοούσα ότι τα 469 θεωρούνται πιο φυσιολογική τιμή από αυτές που έχουμε τόσο καιρό, δεν ήταν σύγκριση με την τιμή της 1080.

Για 1080p δεν ξέρω μήπως είναι overkill η 1080. Για εμένα που είμαι σε 1440p προφανώς και παίζει να κάνει διαφορά.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, phanispal είπε

Βασικά εννοούσα ότι τα 469 θεωρούνται πιο φυσιολογική τιμή από αυτές που έχουμε τόσο καιρό, δεν ήταν σύγκριση με την τιμή της 1080.

Για 1080p δεν ξέρω μήπως είναι overkill η 1080. Για εμένα που είμαι σε 1440p προφανώς και παίζει να κάνει διαφορά.

Σε 2560x1080 πάντως με το ζόρι κρατάει μια 1080 oc 75αρι σταθερό στα καινούρια aaa παιχνίδια. Σε 2k και το 60αρι δύσκολο είναι. Μιλάω πάντα για ultra ρυθμίσεις έτσι παίζω με την 1070ti και έχουν 2 3fps με την 1080 σε τέτοιες αναλύσεις. 

3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Τα eth/btc τα βλέπω ανοδικά πάντως......... (χρηματιστήριο κατάντησαν οι κάρτες)

Καλά πάνε εγώ συνεχίζω σταθερα το mining τώρα που είναι φθηνά να φτιάξω κάνα νόμισμα και βλέπουμε αργότερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εννοείς και 8άρι AA;

Όχι msaa δεν βάζουμε. Smaa fxaa μόνο. Η 1070 είναι οριακή για 60αρι σε 1080 στα νέα παιχνίδια. Το msaa 8x ρίχνει 30fps δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. 

Κοίτα εδώ πχ

Οριακά 50 fps

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε αρα ολοι θα τρεξουν να αγορασουν τωρα που επεσαν οι τιμες ε?Τσαμπα η κλαψα σε τοσα θεματα στο forum(και αλλα του εξωτερικου)?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Εγώ θα αγοράσω αν βρω σε τιμή κοντά στα 400κάτι, παραπάνω θα δώσω μόνο για επέκταση εγγύησης (αν πάω σε EVGA).

Τώρα για 1070 ή 1080 ή 2060 ή 3050 δεν ξέρω πόσο έχει νόημα να συζητάμε, ο καθένας παίρνει αυτό που μπορεί. Και 1080Ti να πάρεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κάνει μόνο για εσπρεσιέρα.

Δημοσ.

Δεν καταλαβες το point μου.

Ειχε πεσει μεγαλη κλαψα στο forum(και στο θεμα αυτο) για την ανοδο των τιμων στις καρτες γραφικων απο 1070 και πανω. Και αρα λεω εγω οτι τωρα που οι τιμες ειναι σε ψιλο λογικα πλαισια θα τ ρεξουν ολοι αυτοι που εκαναν παραπονα πιο πισω να αγορασουν ετσι δεν ειναι?

Το λεω αυτο γιατι βλεπω τωρα που εχουν ψιλο πεσει οι τιμες και δεν γραφεται τιποτα στο παρον θεμα.

Δημοσ.

Ας έρθουν και εδώ οι χαμηλές τιμές, ας αυξηθεί η διαθεσιμότητα, και όποιος είναι να αγοράσει θα αγοράσει.

Τώρα σχετικά με το αν θα αυξηθεί η συζήτηση εδώ, αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά και τι ακριβώς να πούμε; Να χαιρόμαστε που θα έχουν πέσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...