Heybro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Δεν θα γίνει τίποτα ξαφνικά και απότομα. Όσο πέφτουν τα νομίσματα θα υπάρχει μια τάση από μεμονωμένους miners να πουλάνε. Αυτοί που έχουν επενδύσει πολλά δεν θα το παρατήσουν έτσι ξαφνικά το άθλημα. Και άποψή μου είναι πως δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ το mining,απλά θα αλλάζουν τα νούμερα. Δεν πρόκειται να πλημμυρίσει ποτέ η αγορά με κάρτες ξαφνικά. Οι τιμές απλά μπορεί να φτάσουν σε φυσιολογικά επίπεδα. Κοίτα τα περισσότερα νομίσματα φτιάχνουν max supply μέχρι 2021 μετά το κέρδος από mining θα είναι τίποτα ελάχιστα coins ανά block που δεν θα συμφέρει ούτε για πλάκα. Αρκετοί έχουν 400 500 κάρτες αυτοί ναι βγάζουν πολλά χρήματα έχουν επενδύσει. Το ίδιο εύκολα όμως μπορεί να μπουν και μέσα γιατί το ρεύμα είναι τεράστιο.
black66.gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ΠΕΣΑΝΕ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΤΙΜΕΣ!!!!!!!! Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από black66.gr
Havik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δεν αγοράζεις κάρτα γραφικών high end σήμερα, απλά είναι μεγάλο ρίσκο, πρώτων είτε καινούρια είτε μεταχειρισμένη πληρώνεις καπέλο και δεύτερον δεν φτάνει που θα την πληρώσεις ακριβά θα είναι και στα τελευταία της…. Περιμένεις την νέα γενιά και παίρνεις μια καινούρια έστω και πιο μικρό μοντέλο. 2
Qless Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Αρα ας πούμε αν θέλεις να παίξεις games p.x. στο προηγούμενο launch καρτών γραφικών θα ήταν καλύτερο κατα την γνώμη σου να έπαιρνες μια rx 480 από μια gtx 980 παρ' όλη την διαφορά τους σε ταχύτητα.....και ο λόγος το efficiency Για να παίξεις το καλύτερο είναι η γρηγορότερη vga που σηκώνεις στα χρήματα που διαθέτεις, πές μου 1 επειχήρημα π.χ. της 1070 σε σχέση με την 980Τι εκτός της κατανάλωσης????
karaLRS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, Heybro είπε Βρε όλοι εργαζομαστε αλλά θα κόψουμε από κάπου για να παίξουμε. Έτσι είναι ο gamer. Ο άνεργος δεν θα έχει χρήματα να πάρει καλό υπολογιστή θα τη βγάλει με καμία κονσόλα με τα χίλια ζόρια. Εγώ σήμερα σηκώθηκα 7.30 8 στη δουλειά κλάδεμα ήρθαμε 4.30 σπίτι φαΐ μπάνιο και έπαιξα 5 ώρες payback. Είχα μέρες να παίξω οπότε το ευχαριστήθηκα. Τώρα αν είσαι με παιδιά γυναίκα ναι είναι πιο δύσκολα. Οι κοπέλες είναι πιο επιεικής με το χόμπι μας και αρκετές τις αρέσουν τα παιχνίδια. Εγώ γιατί πουλησα την 1060. Την είχα πάει πριν 1 χρόνο που είχα αναρρωτική λόγω εγχείρισης. Ε έπαιξα 1-2 βδομάδες αλλά μετά την επιστροφή στην καθημερινότητα no more gaming.
Heybro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, karaLRS είπε Εγώ γιατί πουλησα την 1060. Την είχα πάει πριν 1 χρόνο που είχα αναρρωτική λόγω εγχείρισης. Ε έπαιξα 1-2 βδομάδες αλλά μετά την επιστροφή στην καθημερινότητα no more gaming. Αν δεν έχεις καθόλου χρόνο ναι καλύτερα πάρε μια κονσόλα αλλιώς είναι τσάμπα χρήματα. 6 ώρες ύπνο 9 δουλειά μένουν 9 ώρες να μοιραστούν. Προσωπικά προλαβαίνω και να βγω βολτα με την κοπέλα και να πάω γυμναστήριο και να παίξω και να δω κάνα επεισόδιο σειράς η ταινία. Παλιότερα έτρεχα κιόλας αλλά δεν έβγαιναν οι ώρες.
Dr_73 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/15/2018 στις 4:31 ΠΜ, Fulgore είπε Στο μνμ που απαντας τονιζω μια φραση που κλασσικα την προσπερνας. ''Οποιος εχει αναγκη'' δηλαδη οποιος θελει να παιξει παιχνιδια τωρα και να μην χρειαζεται να περιμενει μηνες σε περιπτωση που οι νεες καρτες βγουν μετα το καλοκαιρι ή και του χρονου. Δεν γυριζει ολος ο κοσμος γυρω απο τις δικες σου αναγκες λυπαμαι αν νομιζεις αυτο το πραγμα(γιατι συνεχεια γραφεις για σενα,λες και εκφραζεις καποια ομαδα αγοραστων). Τελος αφου αγορασες gtx 1070 οπως λες σε λογικη τιμη,για ποιο λογο σε καθε θεμα μας εχεις ζαλιζει λεγοντας οτι δεν αγοραζεις και δεν αγοραζεις? Ο καθένας εκφράζει τον ευατό του. Κι εσύ δεν είσαι κάτι σαν χωροφύλακας, για να κρίνεις τους άλλους και να τους χαρακτηρίζεις (ευτυχώς).Ακόμη περισσότερο δεν αποφασίζεις ποιός θα γράφει και τι . Αν δούμε πόσα posts έχει καθένας , σε πόσα χρόνια, είναι σαφές ποιός μας έχει ζαλίσει ..... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από Dr_73
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Dr_73 είπε Ο καθένας εκφράζει τον ευατό του. Κι εσύ δεν είσαι κάτι σαν χωροφύλακας, για να κρίνεις τους άλλους και να τους; χαρακτηρίζεις (ευτυχώς). Αν δούμε πόσα posts έχει καθένας , σε πόσα χρόνια, είναι σαφές ποιός μας έχει ζαλίσει ..... Ο καθενας εκφραζει τον εαυτο του μια φορα για το τι κανει με τις δικες του αγορες,δεν ζαλιζει τους υπολοιπους καθε 3 και λιγο με το αν και ποτε θα αγορασει καρτα γραφικων. Εσυ μπορει να μην παιζεις γενικα παιχνιδια στον υπολογιστη,τον ρωτας τον αλλο που διαβαζει τα θεματα αυτα αν εχει υπομονη να περιμενει αγνωστο χρονικο διαστημα μεχρι να φτιαξει η κατασταση?Το θεμα αυτο ανοιχτηκε τον Αυγουστο που μας περασε,για να σε δω να ελεγες στον αλλο να μεινει 1+χρονο χωρις καρτα γραφικων να δω ποσοι θα σε ακουγαν...Ουτε βοηθας κανενα με το να λες οτι 'Εγω δεν αγοραζω τιποτα''. Τελος το ξαναλεω για αλλη μια φορα,στα οσα χρονια συμμετεχω σε Ελληνικα forum αλλα και σε forum του εξωτερικου,μονο στο Insomnia εχω δει να υπαρχει κομπλεξ για τον αριθμο των σχολιων που εχει καποιος αν ειναι περισσοτερα απο τον μεσο ορο. Εγω φταιω που οι περισσοτεροι στο forum γραφονται για τις αγγελιες,τις προσφορες και για να σχολιαζουν μονο στις ειδησεις? Τα περισσοτερα θεματα στο forum παραμενουν ενεργα(ειδικα στα παιχνιδια)ακριβως επειδη υπαρχουν λιγα ατομα που ασχολουνται παραπανω απο τους περισσοτερους αλλους. Για να σοβαρευτειτε λιγακι ορισμενοι με αυτα που γραφετε. 1 ώρα πριν, Qless είπε πές μου 1 επειχήρημα π.χ. της 1070 σε σχέση με την 980Τι εκτός της κατανάλωσης???? Η διαφορα στην εγγυηση μιας και η 1070 ειναι καρτα του 2016 ενω η 980ti ειναι καρτα του 2015.Αναλογα την υλοποιηση δηλαδη ορισμενες 980ti πωλουνται και εκτος εγγυησης(παλιες palit πχ). Επισης η 1070 εχει 8gb vram ενω η 980ti 6. Και τελος οταν μου πουλαει ο αλλος την 980ti used σε τιμη σχεδον οσο βρισκεις με λιγα παραπανω την 1070 ε προφανως και ο αλλος θα παει στην νεωτερη καρτα. 2
Dr_73 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ο καθενας εκφραζει τον εαυτο του μια φορα για το τι κανει με τις δικες του αγορες,δεν ζαλιζει τους υπολοιπους καθε 3 και λιγο με το αν και ποτε θα αγορασει καρτα γραφικων. Ο φανατικός που παίζει συνέχεια, μάλλον θα αγοράσει το καλύτερο που μπορεί και δεν επηρεάζεται από κανέναν . Πιθανότατα δεν χάνει και χρόνο να διαβάσει οποιοδήποτε φόρουμ, για να παίζει όσο γίνεται περισσότερο . Το ίδιο και αυτός που έχει ανάγκη την κάρτα γραφικών , γιατί του χρειάζεται για την επιστημονική του καριέρα, την επαγγελματική, για ακαδημαϊκή χρήση , για να σώσει ανθρώπινες ζωές, τον πλανήτη , την ανθρωπότητα κοκ , φανταζομαι επίσης θα αγοράσει σε οποιαδήποτε τιμή και δεν τον επηρεάζει κανείς. Ο περιστασιακός gamer όμως , που πιθανόν έχει και κατά διαστήματα αποχή , καλό είναι να μάθει ότι σήμερα , καλείται να πληρώσει κάρτες γραφικών σε τιμή Χ2 την τιμή που είχαν πριν 9 μήνες. Ειδικά αν δεν έχει οικονομική άνεση (κάτι όχι τόσο απίθανο , γιατί αν είχε άνεση πιθανόν θα διάβαζε φόρουμ για γιώτ ή άλογα). Εσύ βέβαια , μπορεί να έχεις επιχειρήματα , με τα οποία θα μας πείσεις, ότι είναι εκπληκτική αγορά να αγοράσει κάποιος σήμερα, μια gtx 1050ti στα 270 ευρώ ή μια gtx 1060 3gb στα 390 ευρώ. Αν υπάρχουν αυτά (τα επιχειρήματα) , περιμένουν φαντάζομαι όλοι με αγωνία ! Και έτσι θα έκανες σκόνη κάθε άλλη άποψη , που λέει ότι είναι ηλιθιομάρα η αγορά της κάρτας που έκανε 190 ευρώ τον ιούνιο του 2017 , στα 370 ευρώ σήμερα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από Dr_73
karaLRS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Αν δεν έχεις καθόλου χρόνο ναι καλύτερα πάρε μια κονσόλα αλλιώς είναι τσάμπα χρήματα. 6 ώρες ύπνο 9 δουλειά μένουν 9 ώρες να μοιραστούν. Προσωπικά προλαβαίνω και να βγω βολτα με την κοπέλα και να πάω γυμναστήριο και να παίξω και να δω κάνα επεισόδιο σειράς η ταινία. Παλιότερα έτρεχα κιόλας αλλά δεν έβγαιναν οι ώρες. Έχω και κονσόλα που και αυτή κάθεται. Η λέξη που λείπει από την εξίσωση σου είναι παιδί χαχα 2
Heybro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, karaLRS είπε Έχω και κονσόλα που και αυτή κάθεται. Η λέξη που λείπει από την εξίσωση σου είναι παιδί χαχα Άλλη χαρά είναι αυτή και δεν πειράζει ας τρώει όσο χρόνο θέλει τα αξίζουν. 1
Ghost007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 εχω την εντυπωση οτι ολα αυτα ηταν μια μεγαλη συνομοσια για να πουλησουν της μινι καρτες που ειχαν σε στοκ ...λολ ...:P
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Dr_73 είπε Εσύ βέβαια , μπορεί να έχεις επιχειρήματα , με τα οποία θα μας πείσεις, ότι είναι εκπληκτική αγορά να αγοράσει κάποιος σήμερα, μια gtx 1050ti στα 270 ευρώ ή μια gtx 1060 3gb στα 390 ευρώ. Αν υπάρχουν αυτά (τα επιχειρήματα) , περιμένουν φαντάζομαι όλοι με αγωνία ! Και έτσι θα έκανες σκόνη κάθε άλλη άποψη , που λέει ότι είναι ηλιθιομάρα η αγορά της κάρτας που έκανε 190 ευρώ τον ιούνιο του 2017 , στα 370 ευρώ σήμερα. Με κατι τετοια παραδειγματα οπως ειπα ειναι εμφανες οτι κυριολεκτικα δεν εχεις τι καλυτερο να κανεις και γραφεις οτι να ναι . H gtx 1050ti ξεκιναει απο τα 185ευρω ,αλλα ας αναφερουμε την ακριβοτερη υλοποιηση της αγορας γιατι....ετσι. https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+1050ti&order_by=pricevat&order_dir=asc Το ιδιο και η gtx 1060 3gb στα 265ευρω https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+1060&order_by=pricevat&order_dir=asc και αναφερεις παλι την ακριβοτερη. Τι ακριβως προσπαθεις δηλαδη να πετυχεις με τα παραπανω στο εν λογω θεμα? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Fulgore 1
Πέτρος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Θεούληδες! εδιτ: Δεν πήρα χαμπάρι ότι υπήρξε σε δικό του θέμα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από Πέτρος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα