Virus200 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Γιατι μονο αυτοι που ηθελαν να στησουν σχετικα αμεσα pc ειναι που τους παιρνει πραγματικα τοσο ασχημα η μπαλα απο την ανοδο τιμων. Για την μαζα του Insomnia και οχι μονο που παιζουν σε 1080p 60hz monitor μια 1050ti ή μια 1060 3gb ειναι υπερ αρκετες. Στην τελικη ακομα και τωρα οποιος εχει αναγκη αγοραζει την φθηνοτερη 1060 3gb απο Ελλαδα ή εξωτερικο με ενα μικρο καπελο(εν μερη δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα σε σχεση με τις πιο πανω κατηγοριες) και ειναι αρχοντας μεχρι να βγουν οι επομενες καρτες https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+1060+3gb&order_by=pricevat&order_dir=asc Οι μονοι που οντως δικαιολογημενα ειναι να κανουν παραπονα ειναι οι high end χρηστες που βλεπουν πχ τις 1070 απο τα 400-420ευρω να εχουν φτασει στα 600-700ευρω(και μια απο τα ιδια και οι 1080 και 1080ti),αλλα ουτως ή αλλως οι αγοραστες τοσο ακριβων καρτων ηταν παντα η μειοψηφια. Αλλοι παλι συμβιβαζονται για τωρα με μια φθηνοτερη καρτα ή στην τελικη και κονσολα και ειναι μια χαρα. Η μηπως νομιζετε ορισμενοι οτι αν ανοιξετε 50διαφορετικα θεματα για να εκφρασετε το παραπονο σας για τις καρτες γραφικων,θα γινει κατι και θα πεσουν οι τιμες..... Αρα απο ενα σημειο και μετα ναι απο παραπονο κατανταει κλαψα. Να θυμισω για ποιο λογο ανοιχτηκε το εν λογω θεμα που απαντατε αρκετοι αλλα μαλλον δεν γνωριζετει τον λογο. Αυτα τον Αυγουστο που μας περασε. 7 μηνες μετα και η τιμη της εν λογω καρτας εχει παραμεινει ιδια. Αν δηλαδη σας φαινεται λογικο να ανοιγονται θεματα παραπονων για τις τιμες των καρτων γραφικων επειδη ξεφευγει ο αλλος απο το budget του κατα 10ευρω τοτε πασο. Εγώ απορώ γιατί συνεχίζουν αυτά τα threads να έχουν τόσο μεγάλη κίνηση λέγοντας κάθε μέρα ακριβώς τα ίδια πράγματα οι τιμές είναι χάλια όλων τα σχέδια για νέα builds και αναβαθμίσεις έχουν έχουν πάει πίσω μαζί και τα δικά μου αλλά να λέμε κάθε μέρα τα ίδια μ φαίνεται λίγο ανούσιο. Fulgore έκανα quote το δικό σου σχόλιο γιατί από το 2014 αφιερώνω κάθε μέρα σίγουρα σίγουρα 3 ώρες συνολικά διαβάζοντας στο φόρουμ και είσαι από τα πολύ λίγα μέλη που κάθε τους απάντηση είναι αντικειμενική και με επιχειρήματα 1
Dr_73 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Στην τελικη ακομα και τωρα οποιος εχει αναγκη αγοραζει την φθηνοτερη 1060 3gb απο Ελλαδα ή εξωτερικο με ενα μικρο καπελο(εν μερη δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα σε σχεση με τις πιο πανω κατηγοριες) και ειναι αρχοντας μεχρι να βγουν οι επομενες καρτες https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+1060+3gb&order_by=pricevat&order_dir=asc Θα το επαναλαμβάνω συνέχεια , όσο βλέπω κάτι τέτοια ! Τούτη μου την αγόρασε κολλητός από το εξωτερικό τον Ιούνιο του 2017 , 180 ευρώ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Και τούτη , την αγόρασα 430 ευρώ. ΜΕ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ, δεν συζητώ για αγορά. Δεν τους δίνω φράγκο . 1
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Dr_73 είπε Θα το επαναλαμβάνω συνέχεια , όσο βλέπω κάτι τέτοια ! Τούτη μου την αγόρασε κολλητός από το εξωτερικό τον Ιούνιο του 2017 , 180 ευρώ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Και τούτη , την αγόρασα 430 ευρώ. ΜΕ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ, δεν συζητώ για αγορά. Δεν τους δίνω φράγκο . Στο μνμ που απαντας τονιζω μια φραση που κλασσικα την προσπερνας. ''Οποιος εχει αναγκη'' δηλαδη οποιος θελει να παιξει παιχνιδια τωρα και να μην χρειαζεται να περιμενει μηνες σε περιπτωση που οι νεες καρτες βγουν μετα το καλοκαιρι ή και του χρονου. Δεν γυριζει ολος ο κοσμος γυρω απο τις δικες σου αναγκες λυπαμαι αν νομιζεις αυτο το πραγμα(γιατι συνεχεια γραφεις για σενα,λες και εκφραζεις καποια ομαδα αγοραστων). Τελος αφου αγορασες gtx 1070 οπως λες σε λογικη τιμη,για ποιο λογο σε καθε θεμα μας εχεις ζαλιζει λεγοντας οτι δεν αγοραζεις και δεν αγοραζεις? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Fulgore 2
masteripper Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Η μέρα ξεκίνησε πάντως καλά...τα Crypto στον πάτο και οι μνήμες συνεχίζουν την αργή πορεία προς το κάτω... Με Miner Που συζητάω αυτή την στιγμή βγάζουν τα έξοδα ...ούτε λόγος για σοβαρό κέρδος οπότε μπορεί....
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, masteripper είπε Η μέρα ξεκίνησε πάντως καλά...τα Crypto στον πάτο και οι μνήμες συνεχίζουν την αργή πορεία προς το κάτω... Με Miner Που συζητάω αυτή την στιγμή βγάζουν τα έξοδα ...ούτε λόγος για σοβαρό κέρδος οπότε μπορεί.... Εμείς που είμαστε και miners και gamers έχοντας τούμπανο κάρτα δεν μας συμφέρει να πέσουν τα crypto. Πριν 2 μήνες είχαν 1300 στο πορτοφόλι τώρα με την πτώση πήγαν 300. Το καλό ότι πρόλαβα στο τσακ πήρα καλή κάρτα και χαίρομαι και gaming. Αλλά όχι δεν ξεκίνησε καλά η μέρα.
masteripper Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Εμείς που είμαστε και miners και gamers έχοντας τούμπανο κάρτα δεν μας συμφέρει να πέσουν τα crypto. Πριν 2 μήνες είχαν 1300 στο πορτοφόλι τώρα με την πτώση πήγαν 300. Το καλό ότι πρόλαβα στο τσακ πήρα καλή κάρτα και χαίρομαι και gaming. Αλλά όχι δεν ξεκίνησε καλά η μέρα. Οταν θα χρειαστείς επόμενη τούμπανο κάρτα...τότε ?...και άλλωστε στην αγορά του crypto το μυστικό δεν είναι η αποταμίευση...
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, masteripper είπε Οταν θα χρειαστείς επόμενη τούμπανο κάρτα...τότε ?...και άλλωστε στην αγορά του crypto το μυστικό δεν είναι η αποταμίευση... Όταν ξανά χρειαστώ βλέπουμε ας πάνε καλά τα Crypto και δεν είναι τίποτα τα 700 800 που θα κοστίζει μια καλή κάρτα. Εγώ holdarw κυρίως. Αν κοιτάς για μικρό κέρδος οκ αν πας για το big thing βλέπεις μακρυά προτιμώ να κάνω hold και ας πάνε μηδέν παρά να πουλήσω με χασούρα και σε 1 χρόνο να έχουν πάει x100 πχ.
masteripper Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Εγώ holdarw κυρίως. Αν κοιτάς για μικρό κέρδος οκ αν πας για το big thing βλέπεις μακρυά προτιμώ να κάνω hold και ας πάνε μηδέν παρά να πουλήσω με χασούρα και σε 1 χρόνο να έχουν πάει x100 πχ. Σωστός...οτι και να γίνει σύνταξη θα βγάλεις...
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, masteripper είπε Σωστός...οτι και να γίνει σύνταξη θα βγάλεις... Χόμπι είναι κυρίως απλά προφανώς κανέναν δεν χαλάει αν βγάλει κάτι παραπάνω. Πολλοί έχουν βγει στη σύνταξη μην το γελάς απλά δεν μας έκοβε να το κάνουμε και εμείς και να πιάσουμε την μόδα όταν έπρεπε και ήταν στον πάτο όλα.
masteripper Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Χόμπι είναι κυρίως απλά προφανώς κανέναν δεν χαλάει αν βγάλει κάτι παραπάνω. Πολλοί έχουν βγει στη σύνταξη μην το γελάς απλά δεν μας έκοβε να το κάνουμε και εμείς και να πιάσουμε την μόδα όταν έπρεπε και ήταν στον πάτο όλα. Πόσο δίκο έχεις...τις προάλλες μου είπαν μια ιστορία για 1 άσχετο άτομο που σχεδόν κατα λάθος έκανε μια αγορα στα όρια της πλάκας πριν απο χρόνια και τώρα έχει λεφτά για 3 σπίτια....
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, masteripper είπε Πόσο δίκο έχεις...τις προάλλες μου είπαν μια ιστορία για 1 άσχετο άτομο που σχεδόν κατα λάθος έκανε μια αγορα στα όρια της πλάκας πριν απο χρόνια και τώρα έχει λεφτά για 3 σπίτια.... Δίκιο έχω αλλά μυαλό δεν είχα όταν έπρεπε. 2010 με 2011 πολλοι διαγωνισμοί pro evolution fifa έδιναν bitcoin. Έδιναν πχ 50 bitcoin στους νικητές είχαν 2 ευρώ το ένα 100 ευρώ σύνολο δηλαδή. Πολλοί ούτε ήξεραν τι ήταν. Τώρα αξίζουν 500 χιλιάδες αλλά δεν θυμούνται τους κωδικούς των wallet. Και το αστείο είναι ότι το 2015 είχα δει το dope ταινία που έχει μέσα bitcoin και δεν ξέρω γιατί αλλά το είχα περάσει στο ντούκου. Από τότε έκανε την τρελή άνοδο.
masteripper Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε . Τώρα αξίζουν 500 χιλιάδες αλλά δεν θυμούνται τους κωδικούς των wallet. ....φανταζομαι οι υπνωτιστες θα χουν βγαλει τρελλά λεφτα.....
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, masteripper είπε ....φανταζομαι οι υπνωτιστες θα χουν βγαλει τρελλά λεφτα..... Κυρίως αυτοί ναι. Υπάρχει παιδί εδώ μέσα που πούλησε 800 dash για 9000 ενώ πριν κάνα μήνα άξιζαν 1.200.000. Εγώ κάνω mining τώρα έχω 25 νομίσματα αν κάτσει σε 3 4 χρόνια καλώς αλλιώς δεν πειράζει χόμπι είναι. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Heybro
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε πως κανεις mining 25 νομισματα? Τα 18 τα έχω από πέρσι τον Αύγουστο είχα βάλει 100 ευρώ έγιναν 1300 πήρα 150 και τα άλλα τα κράτησα και 7 νομίσματα έχω κάνει mining 2 μήνες τώρα. Λίγες μέρες το ένα λίγες το άλλο και με cpu και με gpu. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα