Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε το καλοκαίρι.

Η εκτίμησή μου είναι ότι όλα τα μεγάλα μοντέλα GPU δεν θα είναι διαθέσιμα για τους Gamer και πλέον θα μιλάμε μόνο για 560/1050ti class και κάτω.

Προσέξτε ότι δεν μιλάω μόνο για τιμές, δεν θα μπορείς καν να τα βρεις διαθέσιμα.

Επεξ/σία από The__Blade
  • Like 1
Δημοσ.

η μονη λυση ειναι να φτιαξουν ξεχωριστες καρτες για gamers και miners π.χ οι gaming καρτες να μην μπορουν να κανουν mining να το κοψουν απο τους drivers

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikos5800 είπε

η μονη λυση ειναι να φτιαξουν ξεχωριστες καρτες για gamers και miners π.χ οι gaming καρτες να μην μπορουν να κανουν mining να το κοψουν απο τους drivers

Και οι mining κάρτες να μην μπορούν να κάνουν gaming για να τις βάλουνε στον π..πο τους μόλις (και άμα) τελειώσει το πανηγύρι :angry::angry::angry::angry:

Επεξ/σία από panospeter
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikos5800 είπε

οι gaming καρτες να μην μπορουν να κανουν mining να το κοψουν απο τους drivers

Γιατι οι drivers δεν μπορουν να γινουν moded για να δουλευουν... lol ρε

3 ώρες πριν, panospeter είπε

Και οι mining κάρτες να μην μπορούν να κάνουν gaming για να τις βάλουνε στον π..πο τους μόλις (και άμα) τελειώσει το πανηγύρι :angry::angry::angry::angry:

το πανυγυρι ειναι ακομα στα ξεκινηματα.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-02-13/western-union-says-it-s-testing-transactions-with-ripple

Δημοσ.

δεν με ενδειαφερει που θα τις βαλουνε και ποτε θα τελειωσει το πανηγυρι.

οταν ανοιγης δουλιες με το mining δεν σε ενδειαφερει ποσα fps εχει ο gamer και με ποιο τροπο του πιανουνε τον ποπο οι εταιρεις καρτων

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα ένα Xbox One S με τα χρήματα που θα έδινα για την τεχνητή διαφορά τιμής μόνο της κάρτας γραφικών λόγω εποχής ... και βρήκα την υγειά μου σε τηλεόραση 55".

Καλό 2019-2020 για gaming pc και βλέπουμε. Ο καταναλωτής πάντα έχει την τελική επιλογή.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
12 hours ago, kostasgr78 said:

Πήρα ένα Xbox One S με τα χρήματα που θα έδινα για την τεχνητή διαφορά τιμής μόνο της κάρτας γραφικών λόγω εποχής ... και βρήκα την υγειά μου σε τηλεόραση 55".

Καλό 2019-2020 για gaming pc και βλέπουμε. Ο καταναλωτής πάντα έχει την τελική επιλογή.

Οπ, κι άλλος με κονσόλα. Έλα να μαζευόμαστε! (κατάντια... :( )

• Like 1
Δημοσ.

απρίλιο βγαίνει η σειρά 2000 με την 2050 να κοστίζει 130 ντολλαρς και λίγο καλύτερη στις επιδόσεις απο την 1050 και την 2060 με 6 γίγα να ξεκινά απο τα 180 ντολλαριάκια .οπότε υπομονή και την σειρά 1000 θα παρακαλάνε να την δώσουν τζάμπα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, makis269 είπε

απρίλιο βγαίνει η σειρά 2000 με την 2050 να κοστίζει 130 ντολλαρς και λίγο καλύτερη στις επιδόσεις απο την 1050 και την 2060 με 6 γίγα να ξεκινά απο τα 180 ντολλαριάκια .οπότε υπομονή και την σειρά 1000 θα παρακαλάνε να την δώσουν τζάμπα.

Να σου δώσω τη δικιά μου ένα κατοσταρικάκι από τώρα? 

Να το κρατήσω να συμπληρώσω και μερικά ντόλλαρς ακόμα για την 2050..

• Like 2
Δημοσ.

εγω προς το παρον πηρα μια 1050 (ουτε καν ti) με 100 ευρω και περιμενω να δω τι θα φανει στο μελλον...Ελπιζω να μην κατσω με το πτηνο στο χερι...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/2/2018 στις 9:41 ΜΜ, makis269 είπε

και την σειρά 1000 θα παρακαλάνε να την δώσουν τζάμπα.

Έχεις δει ποτέ να βγαίνει νέα σειρά nvidia και να πωλούνται κοψοχρονιά οι προηγούμενες ; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. Απλά αποσύρονται από την αγορά, αφού αρχικά μένουν για λίγο σε τιμές ίδιες με αυτές που είχαν πριν βγει η νέα σειρά , που τις καθιστούν τελείως ασύμφορες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...