benign Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην αγοραζετε,απλα.Αφηστε τους να πανε να πνιγουν.Εγω αγορασα αυτο το coμβο , cpu/mobo/ram της υπογραφης μου προσωρινα,γιατι ο πρωτος ryzen 1600 που ειχα παρει ηταν απο τους πρωτους κατασκευαστικα που ειχαν ενα θεμα με linux και μετα σκεφτηκα να περιμενω τις εξελιξεις.Και τελικα δεν σκοπευω να αγορασω καινουργιο υλικο. Η συντριπτικη πλειοψηφια των games παιζει ανετα σε high settings με την συμπαθεστατη καρτουλα της υπογραφης. Δεν χρειαζομαι παραπανω για να διασκεδασω. Ακομη και πριν αυτη την χυδαια κερδοσκοπικη περιοδο που περναμε,οταν οι τιμες ηταν νορμαλ ,παλι δεν εβγαιναν τοσο καλα games, με ιδιαιτερη ποιοτητα, που να δικαιολογουν να δωσουμε πολλα χρηματα για μια καρτα γραφικων. Ειδικα τωρα σε αυτες τις τιμες? Απλα γελαω. και απαξιω. Αν καποιος ειναι πλουσιος, αφελης,που δεν μπορει να ελεγξει τον εαυτο του και θελει να του πιανουν τον ποπακο,καλα να παθει και καλα του κανουν.Ο μαζοχισμος πληρωνεται. Απο οτι διαβαζω παντως,ελαχιστοι απλοι χρηστες αγοραζουν εδω και μερικους μηνες σε αυτες τις τραγικες τιμες,ακομη και σε χωρες με υψηλο βιωτικο επιπεδο. Και ελαχιστοι αγοραζαν και πριν που ειχαν i5 και i7 των τελευταιων ετων.Ο πολυς κοσμος αγοραζε mid range καρτες και πριν το ''pricegate'' και ηταν ευχαριστημενος με ταυς παλιοτερους επεξεργαστες και τα 8gigs ram και μπορουμε να δουμε και τα Steam stats για επιβεβαιωση. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από benign 3
Damachi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αμα θες νεο prebuild από εξωτερικό . έχουμε δει αρκετά deals που τρώγονται . θέλω να δω και το raven ridge , άμα φτάνει μια 1050 με καλύπτει Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Damachi
babisvag Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω αυτο που θα προτεινα ειναι μεχρι να τελειωσει αυτη η παρανοια με το bitcoin(γιατι απο αυτο εξαρτωνται ολα ,ειναι η κορυφη της πυραμιδας),να φτιαξει επενδυοντας(futureproof-πχ ryzen 2 που κυκλοφορουν σε ενα μηνα) σε ολα τα υπολοιπα κομματια του pc και βαζοντας μια πολυ μετρια κάρτα γραφικών(150 πανω κατω) ,και στο μέλλον η μόνη προσθήκη που θα χρειαστούν να είναι μόνο η gpu . Εγω δεν μπόρεσα να περιμένω γιατι έχω σύστημα 9 ετών . Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από babisvag
Manjaro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Στις 4/2/2018 στις 4:43 ΜΜ, Manjaro είπε 8 ώρες πριν, Damachi είπε Αμα θες νεο prebuild από εξωτερικό . έχουμε δει αρκετά deals που τρώγονται . θέλω να δω και το raven ridge , άμα φτάνει μια 1050 με καλύπτει
Damachi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, babisvag είπε εγω αυτο που θα προτεινα ειναι μεχρι να τελειωσει αυτη η παρανοια με το bitcoin(γιατι απο αυτο εξαρτωνται ολα ,ειναι η κορυφη της πυραμιδας),να φτιαξει επενδυοντας(futureproof-πχ ryzen 2 που κυκλοφορουν σε ενα μηνα) σε ολα τα υπολοιπα κομματια του pc και βαζοντας μια πολυ μετρια κάρτα γραφικών(150 πανω κατω) ,και στο μέλλον η μόνη προσθήκη που θα χρειαστούν να είναι μόνο η gpu . Εγω δεν μπόρεσα να περιμένω γιατι έχω σύστημα 9 ετών . Έχω βάλει σε 2 φίλους με FX απο μια 1030 των 75 ευρο και μια χαρά βολεύονται . Απο ότι κατάλαβα ο rysen 5 2400 G με vega 11 τόσο περίπου αποδίδει
CorsiN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι και εγω για αγορα καρτας.. Περιμενω ποσους μηνες μπας κ ξεφουσκωσει η φουσκα με τους miners αλλα προφανως δεν προκειται κ εχω μεινει ξεκρεμαστος.. Το θεμα εχει καταντησει γελοιο. Τι λετε για αυτην; Αξιζει τα λεφτα ή ξεφευγει;; Επομενη τιμη σκρουτζ 229 χωρις μεταφορικα.. http://www.e-shop.gr/vga-asus-geforce-gtx1050-ti-strix-gtx1050ti-o4g-gaming-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513785 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από CorsiN
benign Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, CorsiN είπε Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι και εγω για αγορα καρτας.. Περιμενω ποσους μηνες μπας κ ξεφουσκωσει η φουσκα με τους miners αλλα προφανως δεν προκειται κ εχω μεινει ξεκρεμαστος.. Το θεμα εχει καταντησει γελοιο. Τι λετε για αυτην; Αξιζει τα λεφτα ή ξεφευγει;; Επομενη τιμη σκρουτζ 229 χωρις μεταφορικα.. http://www.e-shop.gr/vga-asus-geforce-gtx1050-ti-strix-gtx1050ti-o4g-gaming-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513785 Η τιμη επρεπε να ειναι κοντα στα 170 ευρω ισως και λιγοτερο αλλα εφοσον εχεις ξεμεινει παρτην γιατι το πιο πιθανο οταν ληξει το αποθεμα η επομενη τιμη να ειναι στα 280.Εγω στην θεση σου μπορει να εψαχνα για μια μεταχειρισμενη με εγγυηση απο ατομο με θετικες αξιολογησεις που θα μου επετρεπε να την τεσταρω κιολας 15 λεπτα σπιτι του,εννοειται σε φτηνη τιμη. Γιατι δεν την αγοραζεις απο Skroutz 229 ? 1
CorsiN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Συγνώμη λάθος λινκ επειδή είναι από newsletter.. Ναι επειδή έχω ξεμείνει εδώ κ καιρό σκέφτομαι να την πάρω γιατί δεν βλέπω φως στο τούνελ για τους miners.. Για όποιον ενδιαφέρεται http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-180202_26852.html?&utm_campaign=newsletter180202&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other 1
benign Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, CorsiN είπε Συγνώμη λάθος λινκ επειδή είναι από newsletter.. Ναι επειδή έχω ξεμείνει εδώ κ καιρό σκέφτομαι να την πάρω γιατί δεν βλέπω φως στο τούνελ για τους miners.. Για όποιον ενδιαφέρεται http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-180202_26852.html?&utm_campaign=newsletter180202&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other Αρα 220 ,τοτε,οποτε τσιμπα την οσο προλαβαινεις. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από benign 1
Damachi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Να πω την κακία μου , την είχα πετύχει 169 και δε την πήρα
panospeter Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Απο το κακό στο χειρότερο πάμε Αυτήν http://www.cosmodata.gr/product/283108/ πριν 1-2 ημέρες την έδινε το συγκεκριμένο κατάστημα με 30 € λιγότερο (σε απόθεμα και τότε). 1
Natm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 mail τέλη Νοεμβρίου προς κατ/μα στην Αθήνα, για χρόνο παράδοσης Gigabyte aorus gtx 1080, με τιμή τότε 580. απάντηση την ίδια μέρα το βράδυ: 4-5 εργάσιμες και ταυτόχρονα αλλαγή τιμής σε 640... καπάκι Mail όπου ρώτησα γιατί μετά από 10 τουλάχιστον μέρες ακούνητη, ανέβηκε 60 ευρώ, η γραπτή απάντηση ήταν ''οι τιμές των καρτών αλλάζουν συνεχώς'' το θεώρησα μεγάλη κοροιδία και δεν την παρήγγειλα. αν ήξερα τι θα συνέβαινε βέβαια τώρα, θα αντιδρούσα αλλιώς.
panagiotis54 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 lol μεγαλη κοροιδια ηταν ετσι και αλλιως!
rudigarcia222 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 μου εβγαλε στις youtube προτασεις,ενα νεο βιντεο που συγκρινει το ονε χ με μια 1060 6γβ στα γραφικα,το παλικαρι εβαλε διπλα το χ με ενα ddr3 ι5/8 ραμ/1060 6γβ των 460 δολλαριων νοεμβριο 16.....αντε πανε κανε εσυ build Τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα