Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει έχει παραγίνει το πράγμα με τις τιμές,γνωστό πλέον οτι βλέπεις gpu μόνο με το κυάλι,αισχροκαίδια από πολλά μαγαζιά και όλα αυτά τα χιλιοειπωμένα αλλά ορισμένοι στις αγγελίες το φτάσαν σε άλλο επίπεδο...RX580 λέει ο άλλος 750 ευρώ !!!! Τι λες ρε μεγάλε?? Τόσα σου λείπουνε? 

• Like 1
  • Απαντ. 655
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, spy94 είπε

Γιατι τις 1080 και 1080ti αλλος τις πουλησε;

Οπως και αν εχει καποιοι θα συνεχισουν το mining και καποιοι θα συνεχιζουν να παιρνουν καινουργιες καρτες ειτε απλα γτ θελουν ειτε γιατι ειναι μεγαλο το ρισκο.

Στις μεταπωλησεις δεν θα βγαζουν φραγκο ομως και κανεις δεν θα ψωνιζει τις καινουριες τους με τοσες φτηνες μεταχειρισμενες που θα υπαρχουν αν (οταν) σκασει η φουσκα. Γινεται πανικος σε τετοιες εταιριες οταν υπαρχουν μεγαλες πτωσεις εσοδων απο ετος σε ετος.

Και ποσοι λες να συνεχισουν το mining αν φτασει σε σημειο να θες 40 καρτες για να βγει μεροκαματο? Οι περισσοτεροι εχουν λιγες καρτες και θα τις δωσουν αμεσως.

Επεξ/σία από AliasAndrew
Δημοσ.

Απο τις οποιες μεταπωλησεις εχουν βγαλει ηδη το κερδος που περιμεναν ομως.Εχουν αυξησει κατα πολυ το κερδος απλα γιατι εχουν τρελαθει να πουλανε.Το οτι δεν θα σταματησουν να πουλανε στο αιτιολογησα και πριν.Αν ετσι και αλλιως ηταν δυσκολη η αγορα μεταχειρισμενης καρτας φαντασου μετα το πιθανο mining.Τα 200€ που λες αλλο ασχολιαστο..Οσο για το οτι καποτε μπορει να εχουν θεμα οι εταιριες αστο...Ακομη ειμαστε σε σταδιο που δεν υπαρχουν καρτες ουτε καινουργιες ουτε μεταχειρισμενες.Να σαι σιγουρος οτι μεχρι τοτε θα βρουν τροπο αντιμετωπισης.Εδω 3πλασιαστηκαν τιμες σε μνημες και απλα αγοραζουμε.

Δημοσ.

μαγκες ο κοσμος δεν ειναι καλα ο αλλος ζηταει για vega 56 2000Ε!!!!!!! μονο αυτο και για rx 480 720 ειναι παλαβοι?ακομα και αλλοι ζητανε κατι 400Ε για ρχ 480 σε αυτη την κατασταση ας πουμε οκ εστω..αλλα 720 ?χαχαχαχ

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AliasAndrew είπε

Δεν ξερω ποσο πιο λιανα να στο κανω φιλε μου. Εδω θα μαστε παντως να τα σχολιαζουμε οταν γινει οτι ειναι να γινει

Δεν νομιζω οτι ειπες κατι που δεν καταλαβα,απλα εχω αντιθετη αποψη.Ξεχνας βεβαια οτι υπαρχει το ενδεχομενο καποιοι να θελουν να μαζεψουν αρκετες καρτες οταν αρχισουν να πεφτουν και απλα το mining να μην συμφερει για εμενα για σενα αλλα να συμφερει για καποιον που εχει αρκετες καρτες.Τα ιδια λεμε τον τελευταιο χρονο αλλα καρτα δεν υπαρχει για δειγμα.Στα λεω γιατι σε βλεπω οτι οντως το πιστευεις οτι θα βλεπουμε 1080/1080ti στα 200€ και δεν θα φευγουν κιολας.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spy94 είπε

Δεν νομιζω οτι ειπες κατι που δεν καταλαβα,απλα εχω αντιθετη αποψη.Ξεχνας βεβαια οτι υπαρχει το ενδεχομενο καποιοι να θελουν να μαζεψουν αρκετες καρτες οταν αρχισουν να πεφτουν και απλα το mining να μην συμφερει για εμενα για σενα αλλα να συμφερει για καποιον που εχει αρκετες καρτες.Τα ιδια λεμε τον τελευταιο χρονο αλλα καρτα δεν υπαρχει για δειγμα.Στα λεω γιατι σε βλεπω οτι οντως το πιστευεις οτι θα βλεπουμε 1080/1080ti στα 200€ και δεν θα φευγουν κιολας

Koιταξε υπαρχουν χιλιαδες miners εκει εξω. Ακριβως ποσοι ειναι αμφιλεγομενο. Εχω διαβασει ειναι λεει απο 5000-100000. Ακριβως κανεις δεν ξερει. Οι περισσοτεροι εχουν μικρα εως μεσαια setup τα οποια στοιχιζουν πολυ, ειδικα με αυτες τις τιμες. Αν σκασει η φουσκα οι περισσοτεροι απο αυτους θα μπουν μεσα. Και επειδη δεν θα προλαβει να γινει αποσβεση της επενδυσης για πολλους και λογω του οτι θα πεσουν πολυ σε αξια τα κρυπτονομισματα. Και θα κοιταξουν να κοψουν τις απωλειες με οποιον τροπο μπορουν, δηλαδη θα πουλησουν τις καρτες. Θα τις σκοτωσουν για να πουληθουν γρηγορα. Θα δεις 10δες χιλιαδες καρτες να πωλουνται σε εξευτελιστικες τιμες. Θα υπαρχει υπερπροσφορα ανευ προηγουμενου. Δεν εχει γινει ποτε κατι αναλογο. Για αυτο λεω για 200 ευρω. Και περα της υπερπροσφορας η αξια αυτων των μεταχειρισμενων θα πεσει εξτρα επειδη εχουν χρησιμοποιηθει για mining που τις λιωνουν στο oc.

Oπως και να χει, για ενα πιθανο σεναριο μιλαμε. Σεναριο. Δεν παει να πει οτι θα γινει. Μπορει και να μην σκασει ποτε η φουσκα και ας το λενε ενα σωρο 'ειδικοι'.

Δημοσ.

Σου εξηγω οτι ακομη και αν σκασει η φουσκα δεν θα δεις τοσο μεγαλη πτωση τιμων.

Τεσπα πολυ το κουρασαμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με αυτό που γίνεται στις τιμές, προβλέπω οι λεζάντες πάνω στα κουτιά των καρτών να αλλάζουν, και εκεί που δείχνουν παιχνίδια και τις υπερεπιδόσεις στα γραφικά , μία ωραία στάμπα να γράφει, ''suitable for mining'' ή ''superb mining ability''. 

Να δείτε που θα αρχίσει το mining να συμπεριλαμβάνεται στα διάφορα τεστ των διάφορων site, ως δείκτης ισχύος, πέρα από τα γραφικά στα παιχνίδια.

Επεξ/σία από gdriver
Δημοσ.
8 ώρες πριν, gdriver είπε

Να δείτε που θα αρχίσει το mining να συμπεριλαμβάνεται στα διάφορα τεστ των διάφορων site, ως δείκτης ισχύος, πέρα από τα γραφικά στα παιχνίδια.

ήδη γίνεται αυτό έχουν καταλόγους με επιδόσεις διάφορων μοντέλων και καταναλώσεις κτλ :P 

Δημοσ.

Παιδιά ξέρω ότι θα γίνω κουραστικός αλλά θέλω να πάρω μια αξιοπρεπή κάρτα σε σύντομο σχετικά διάστημα γύρω στα 300-350 Ευρώ (έλεγα για 1060 6GB). Υπάρχει περίπτωση σύντομα κατά την άποψή σας ή να κοιτάξω εξωτερικό?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gorath είπε

Παιδιά ξέρω ότι θα γίνω κουραστικός αλλά θέλω να πάρω μια αξιοπρεπή κάρτα σε σύντομο σχετικά διάστημα γύρω στα 300-350 Ευρώ (έλεγα για 1060 6GB). Υπάρχει περίπτωση σύντομα κατά την άποψή σας ή να κοιτάξω εξωτερικό?

Έτσι κι αλλιώς για καλύτερα πρέπει να κοιτάς εξωτερικό.Σίγουρα θα βρεις φτηνότερα και πιθανως γρηγορότερα.Το βασικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η διαθεσιμότητα που είναι σχεδόν ανύπαρκτη παγκοσμίως. 

Για να βρείς καλό deal πρέπει να κοιτάς καθημερινά και σε όσα περισσότερα site γίνεται.

Α και κάνεις και το σταυρό σου και ένα τάμα σε καναν άγιο :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...