Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 655
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέτοιο πράγμα με τις τιμές δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει. Ευτυχώς που δεν είμαι πια μανιακός με αυτά, αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο πριν από 10-15 χρόνια, θα δάγκωνα τις λαμαρίνες από το κουτί μου.

Έβαλα να παίξω το Prey πριν κανένα οκτάμηνο, είδα προβλήματα στην απόδοση και τότε συνειδητοποίησα ότι την προηγούμενη κάρτα μου την είχα 4 χρόνια!..Μετά κόπων και βασάνων βρήκα μία μεταχειρισμένη RX480 4GB σε "λογική"-για τα δεδομένα-εποχή (= €20 πάνω από την τιμή αγοράς της...) και την πήρα με σκοπό να την αλλάξω γύρω στα Χριστούγεννα που μας πέρασαν. Τελικά ίσως να μείνω με αυτήν άλλα 4 χρόνια...

Δημοσ.

Δεν νομιζω οι τιμες των καρτών γραφικών να πέσουν στις αρχικές τους τιμες ,το bitcoin ήρθε για να  μείνει ,πολύ δύσκολα να αλλάξει κάτι 

Δημοσ.

Αν δεν πέσουν οι μνήμες μην περιμένετε καλές τιμές γενικά σε ότι σχετίζετε...μνήμες/κάρτες γραφικών/ssd.....και συμπαρασύρουν εμμέσως και τα υπόλοιπα...

Δημοσ.

Γενικά, η εποχή είναι παντελώς ακατάλληλη για αγορά/αναβάθμιση p.c..

Με 200 ευρώ που κοστίζουν πλέον οι ram (δεν πιάνω κάρτες γραφικών και ssd, αν και σ' αυτούς υπάρχουν κάποιες φορές καλές τιμές), παίρνεις αξιοπρεπέστατη μητρική. Αναμονή και περισυλλογή λοιπόν. Μικρόβιο αγοράς/αναβάθμισης είναι (και σε έξαρση μάλιστα), θα περάσει:P.

Δημοσ.

Τι να λέμε, εγώ που είμαι "ορκισμένος" στο pc και το προτιμώ να παίζω εκεί, "αναγκάστηκα" να πάρω xbox για να παίζω απλά κάποια παιχνίδια.

Θα μου πείς μπορούσα να πάω σε 1050ti αλλά κι αυτό ημίμετρο είναι, γιατί θέλω να κρατήσω την κάρτα για αρκετά χρόνια.

Μέγα λάθος το οτι δεν πήρα την 480 8gb όταν έπαιζε στα 250.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω ρε φιλε τι γινεται, κοιταω καρτες γραφικων για ενα φιλο στο skroutz και η φτηνοτερη gtx 1060 windforce 6 gb κοστιζει οσο ειχα παρει εγω την αντιστοιχη 1070 τον Μαιο. Την παλευουνε?

Επεξ/σία από AliasAndrew
Δημοσ.

Δε συμφέρει να αλλάξεις αυτή τη στιγμή. Μπορεί να πάρεις 1050 ti 200 ευρώ ( όσο πήρα πέρυσι την rx470 ευτυχώς πρόλαβα) και μετά από ένα μήνα να δεις τη 1050ti στα 150 ,κρίμα ειναι. Μην αγοράζετε υπερκοστολογημενα κάντε υπομονή να βγουν mining εκδόσεις μπας και στραφούν εκεί οι miners και μας αφήσουν ήσυχους κ εμάς τους gamers .

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kominio13 είπε

Δε συμφέρει να αλλάξεις αυτή τη στιγμή. Μπορεί να πάρεις 1050 ti 200 ευρώ ( όσο πήρα πέρυσι την rx470 ευτυχώς πρόλαβα) και μετά από ένα μήνα να δεις τη 1050ti στα 150 ,κρίμα ειναι. Μην αγοράζετε υπερκοστολογημενα κάντε υπομονή να βγουν mining εκδόσεις μπας και στραφούν εκεί οι miners και μας αφήσουν ήσυχους κ εμάς τους gamers .

Αμφιβάλλω αν οι εταιρείες θα σκεφτούν τόσο σπλαχνικά....σιγά μην σκοτώσουν την χήνα με τα χρυσα αυγά....όσο τραβάει η ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση....μόνη ελπίδα να ανέβει η παραγωγή στις μνήμες και παράλληλα να κατέβει στο Bitcoin σε λογικά επίπεδα...

• Like 1
Δημοσ.

Αν (ή οταν) σκασει η φουσκα με τα κρυπτονομισματα θα τους γυρισει μπουμερανγκ και στις εταιριες, θα τις πουλανε με το κιλο τις καρτες στο ebay οι miners. Kαι ποιος θα παρει την 1170 (αν την πουνε ετσι) με 500-600 ευρω οταν θα βρισκει ατελειωτο στοκ 1080 και 1080Τi μεταχειρισμενες στα 200? Πολυ θα το χαρω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 3DJIN είπε

ψαξτε για μεταχειρισμενες 390/290 8GB vram.gtx980

θα ελεγα και για 970 αλλα με τα 3,5GB vram δεν...

Λες και τις βρισκεις ευκολα...

21 λεπτά πριν, AliasAndrew είπε

Αν (ή οταν) σκασει η φουσκα με τα κρυπτονομισματα θα τους γυρισει μπουμερανγκ και στις εταιριες, θα τις πουλανε με το κιλο τις καρτες στο ebay οι miners. Kαι ποιος θα παρει την 1170 (αν την πουνε ετσι) με 500-600 ευρω οταν θα βρισκει ατελειωτο στοκ 1080 και 1080Τi μεταχειρισμενες στα 200? Πολυ θα το χαρω

Γιατι τις 1080 και 1080ti αλλος τις πουλησε;

Οπως και αν εχει καποιοι θα συνεχισουν το mining και καποιοι θα συνεχιζουν να παιρνουν καινουργιες καρτες ειτε απλα γτ θελουν ειτε γιατι ειναι μεγαλο το ρισκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...