Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά πάμε...πόσο θα ανέχομαι το σαπάκι την 750ti μου; Βέβαια στο Divinity Original Sin 2 που ασχολούμαι τώρα παλικάρι πάει με λίγο OC. :-)

• Moderators
Δημοσ.

Έγινε κάτι στα έγκατα του mining?

Τις τελευταίες μέρες βλέπω πολλούς να πουλάν σε πιο ανθρώπινες τιμές (200-230 οι μικρες 470/570 ή οι 4GB εκδόσεις, 250-280 οι 8GB).

Αρκετά καλύτερα από τα 330-400 που τις έβλεπα μέχρι πριν λίγο καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Έγινε κάτι στα έγκατα του mining?

Τις τελευταίες μέρες βλέπω πολλούς να πουλάν σε πιο ανθρώπινες τιμές (200-230 οι μικρες 470/570 ή οι 4GB εκδόσεις, 250-280 οι 8GB).

Αρκετά καλύτερα από τα 330-400 που τις έβλεπα μέχρι πριν λίγο καιρό.

Ίσα ίσα που ανέβηκαν όλα τα alt coins τελευταία το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει.

Δημοσ.

Αυτο με το mining εχει κουρασει οσον αφορα τη διαθεσιμοτητα κ την τιμη των καρτων γραφικων. Προσωπικα εμενα δε με πειραζει να την κανει ο καθενας ο, τι θελει την καρτα του αρκει αυτο να μην επηρεαζει τα ανωτερω. Δλδ ολοκληρη amd δε μπορεξ να παραγει αρκετα κομματια? Δε μπορει να βαλει ενα φρενο στην τιμη? Στο κατω κατω οσοι gamer δε βρουν πχ 580 θα πανε σε 1060 κοκ

• Like 1
Δημοσ.

Λογικα παράγουν τον ιδιο σταθερο αριθμο καρτων αν και υπαρχει τρελη ζητηση. Ο λογος ειναι οτι αν κανει αυριο μπαμ το mining θα γεμισει ο κοσμος με rx 470 480 και λοιπα σε ξεφτίλα τιμες και αυτης θα μεινουν τα τσιπακια στο ραφι. Τωρα απο οτι ακούγεται θα 'ανανεωσει την σειρα' με vega. Εγω πειρα μια 1050τι και με βλεπω να αναβαθμιζω κατα το 19. Γιατι και η nvidia χωρις καθολου ανταγωνισμό θα σειρει το πραγμα οσο παει. Θα ξεπουλησουν και το τελευταιο κομματι Πασκάλ και μετα θα δουμε βολτα. Έτσι πιστεύω

Δημοσ.

Όποιος αποφασίσει να πάρει μια amd 1-2 ετών από mining που της έχει αλλάξει τα φώτα είναι άξιος της μοίρας του. Εκτός κι αν είναι διατεθειμένος να μπει στη διαδικασία rma.

• Like 1
Δημοσ.

Καποιοι που γνωρίζουν δεν θα παρουν. Ποσοι ομως αν βλεπανε μια 580 στα 170 ευρω στις αγγελίες, θα την τσιμπαγαν ακαριαία;

Δημοσ.

Λογικα παράγουν τον ιδιο σταθερο αριθμο καρτων αν και υπαρχει τρελη ζητηση. Ο λογος ειναι οτι αν κανει αυριο μπαμ το mining θα γεμισει ο κοσμος με rx 470 480 και λοιπα σε ξεφτίλα τιμες και αυτης θα μεινουν τα τσιπακια στο ραφι. Τωρα απο οτι ακούγεται θα 'ανανεωσει την σειρα' με vega. Εγω πειρα μια 1050τι και με βλεπω να αναβαθμιζω κατα το 19. Γιατι και η nvidia χωρις καθολου ανταγωνισμό θα σειρει το πραγμα οσο παει. Θα ξεπουλησουν και το τελευταιο κομματι Πασκάλ και μετα θα δουμε βολτα. Έτσι πιστεύω

Μέχρι το 2050 το mining θα ανεβαίνει! Είμαστε στην αρχή ακόμα..κουράστηκα να διαβάζω εικασίες για το πότε θα κάνει το μπαμ και θα πέσουν οι τιμές..οπισθοδρομικές σκέψεις είναι αυτές!

Όποιος αποφασίσει να πάρει μια amd 1-2 ετών από mining που της έχει αλλάξει τα φώτα είναι άξιος της μοίρας του. Εκτός κι αν είναι διατεθειμένος να μπει στη διαδικασία rma.

ότι μεταχειρισμένο και να πάρεις θα γνωρίζεις την χρήση του? Η μόνη λύση είναι αγορά σφραγισμένου προϊόντος!

Καποιοι που γνωρίζουν δεν θα παρουν. Ποσοι ομως αν βλεπανε μια 580 στα 170 ευρω στις αγγελίες, θα την τσιμπαγαν ακαριαία;

Για πλάκα θα την έπαιρνα εγώ!

Δημοσ.

imho κάθε συναλλαγή έχει τα υπέρ και τα κατά της. Εάν δεν είχα καθόλου κάρτα δεν θα το σκεφτόμουν καν. Εάν όμως είχα, και μου περίσσευαν 170€ όπως λες, και μάλιστα με υπόλοιπο εγγύησης, θα έκανα την κίνηση. Όταν η ίδια η CEO της amd μιλά δημόσια για τα mining αποτέλεσματα των εξευτελιστικά υπερεκτιμημένων καρτών της, και διαφημίζει τις ακόμη καλύτερες επιδόσεις των custom minining "bios-es", τότε ας λουστούν και έναν χείμαρο rma από όσους έχουν στην άκρη μερικά λεφτάκια και είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για 20-30 ημέρες μέχρι να πάρουν στα χέρια τους μια ολοκαίνουργια 480-580 στη μισή τιμή.

ότι μεταχειρισμένο και να πάρεις θα γνωρίζεις την χρήση του? Η μόνη λύση είναι αγορά σφραγισμένου προϊόντος!

μιλώ καθαρά από δική μου προσωπική εμπειρία: ό,τι μεταχειρισμένο hardware έχω αγοράσει ήταν και παραμένει 100% λειτουργικό. αυτή τη στιγμή στο σύστημά μου έχω μεταχειρισμένα CPU/moba και μέχρι πρότινος και μεταχειρισμένη GPU και όλα λειτουργούν τέλεια. πριν λίγους μήνες είχα φτιάξει ένα άλλο σύστημα βασισμένο σε έναν FX8350, το οποίο τώρα το χαίρεται ένα μέλος του insomnia. επιπλέον έφτιαξα ένα πλήρως μεταχειρισμένο σύστημα για την αδερφή μου μέσω αγγελιών από το insomnia, και τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια (όλα αυτά μέσα στο 2017). επίσης έχω πουλήσει και δικά μου μεταχειρισμένα hardware τα οποία παραμένουν σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. τα πάντα είναι θέμα εμπιστοσύνης και όσον αφορά τον εαυτό μου, πάντα λέω στους αγοραστές μου ότι είμαι διαθέσιμος για οποιοδήποτε άμεσο πρόβλημα προκύψει για να βοηθήσω.

Δημοσ.

ρε παιδια και τι να κανει; Να μεγαλωσει την παραγωγη ; Παλι οι miners θα αδειασουν το στοκ αφου οπως λετε το mining θα συνεχιστει μεχρι το 2050 . οποτε αυτη συνεχιζει με σταθερη παραγωγη και ειναι sold out απευθειας. εταιρια ειναι που θελει κερδος 

Δημοσ.

Τί πρόβλημα θα έχει ο αγοραστής μιας μτχ κάρτας λιωμένης από το mining?

Αν υπάρχει εγγύηση, από κατάστημα της προκοπής, εξασφαλισμένος είναι.

Αν μιλάμε για τα αγαπημένα μας γτπ Σκρουτζομάγαζα, όλοι πρόβλημα έχουν, και με καινούριες.

Επίσης, τί δουλειά έχει η ίδια η AMD με το RMA σε κάρτες τρίτων κατασκευαστών? Θα τα έχουν παίξει οι πυκνωτές ή το VRM ή οτιδήποτε, και θα το λουστεί η AMD?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...