Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την αίσθηση οτι η 1080 κάτω απο 500€ δεν θα πέσει τουλάχιστον για φέτος.

Τώρα αν περιμένουμε black friday δεν θυμάμαι το amazon να έβαζε τις top κάρτες γραφικών σε χαμηλές τιμές. Τουλάχιστον πέρισυ. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Οσο για τα χριστούγεννα λόγο περιόδου οι τιμές τσιμπάνε πάντα προς τα πάνω ή παραμένουν σε κάποια είδη οι ίδιες.

Επίσης προσφορές βλέπουμε σε playstation και Xbox αλλά όχι κάρτες γραφικών.

Μάλιστα βλέπω στο ιστορικό του camel που "τρακάρει" το amazon οτι οι τιμές σε 1080 κάτω απο 520-530 δεν έχουν παίξει.

Δημοσ.

εχω την αίσθηση οτι η 1080 κάτω απο 500€ δεν θα πέσει τουλάχιστον για φέτος.

Τώρα αν περιμένουμε black friday δεν θυμάμαι το amazon να έβαζε τις top κάρτες γραφικών σε χαμηλές τιμές. Τουλάχιστον πέρισυ. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Οσο για τα χριστούγεννα λόγο περιόδου οι τιμές τσιμπάνε πάντα προς τα πάνω ή παραμένουν σε κάποια είδη οι ίδιες.

Επίσης προσφορές βλέπουμε σε playstation και Xbox αλλά όχι κάρτες γραφικών.

Μάλιστα βλέπω στο ιστορικό του camel που "τρακάρει" το amazon οτι οι τιμές σε 1080 κάτω απο 520-530 δεν έχουν παίξει.

Βρήκα απο φίλο που δουλέυει εξωτερικό 1080Ti 11Gb 400€ κι όταν τον ρώτησα γιατί τόσο φθηνά; μου λέει οτι σαν υπάλληλος στην συγκεκριμένη εταιρεία που δουλέυει τόσο μπορεί να την πάρει.

Θα ψηνόμουν να μου στείλει μια αν είχα λεφτά αλλά λόγω αλλαγής δουλειάς δεν παίζουν τόσα έξοδα,και πάλι φαντάσου τι κλεψιά παίζει να την παίρνει εκείνος με 400€ κι εδω η φθηνότερη να έχει 1200€.

Δημοσ.

Σιγά μην έχει 2000η φθηνότερη 1080ti εδώ..

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=1080+ti

Ναι ρε όντως,δεν είχα ασχοληθεί και ενα λίνκ που μου έστειλαν ήταν η MSI αλλα η Lightning Z.

Και πάλι αν ήθελα να την πάρω πάντως τόσο θα μου πήγαινε αν αναλογιστείς και το 4k Μοnitor που θα χρειαζόμουν.

Δημοσ.

Βρήκα απο φίλο που δουλέυει εξωτερικό 1080Ti 11Gb 400€ κι όταν τον ρώτησα γιατί τόσο φθηνά; μου λέει οτι σαν υπάλληλος στην συγκεκριμένη εταιρεία που δουλέυει τόσο μπορεί να την πάρει.

Θα ψηνόμουν να μου στείλει μια αν είχα λεφτά αλλά λόγω αλλαγής δουλειάς δεν παίζουν τόσα έξοδα,και πάλι φαντάσου τι κλεψιά παίζει να την παίρνει εκείνος με 400€ κι εδω η φθηνότερη να έχει 1200€.

Φιλε πραγματικα αν μπορεις, να σου δωσω 400€ να την αγορασεις
Δημοσ.

Μάγκες πολύ ευχαρίστως αν μπορέσω να βοηθήσω όσους μπορώ αλλα επειδή δεν ξέρω μέχρι πόσες μπορεί να στείλει,γιατί αυτός θα πάρει 2 για να τις στήσει σε Sli,θέλω να περιμένω μέχρι Φλεβάρη να δώ αν μπορέσουμε να βρούμε καμιά 2080Ti σε λογική τιμή τότε αν βγούνε.

• Moderators
Δημοσ.

Μάγκες πολύ ευχαρίστως αν μπορέσω να βοηθήσω όσους μπορώ αλλα επειδή δεν ξέρω μέχρι πόσες μπορεί να στείλει,γιατί αυτός θα πάρει 2 για να τις στήσει σε Sli,θέλω να περιμένω μέχρι Φλεβάρη να δώ αν μπορέσουμε να βρούμε καμιά 2080Ti σε λογική τιμή τότε αν βγούνε.

Δεν υπάρχει περίπτωση, πρώτον γιατί μέχρι Φλεβάρη δεν θα έχει βγει τίποτα από volta consumer, δεύτερον γιατί η ti έτσι κι αλλιώς θα αργήσει τουλάχιστον μισό χρόνο. Η 1080ti είναι του 2017 άλλωστε...

Τσαμπα θα περιμένεις δηλαδή μέχρι τότε, 100%.

Δημοσ.

Τοτε καμια 1080 με κανα 250€, δεν υπαρχει προβλημα. Καλο ειναι να γινει μια παραγγελια ωστε να μοιραστούμε τα μεταφορικα

Δημοσ.

Ρε παιδια φανταζομαι ο φιλος του εχει ενα περιθωριο περιορισμενο μεχρι 1-2 καρτες αντε το πολυ 3.Σιγα μην τον βοηθησουν να κανει παρεμποριο στην εταιρια που δουλευει.Και εγω εχω φιλους που δουλευουν  στο εξωτερικο,αλλοδαπους.Εχουνε μπονους να αγορασουν μεχρι 2 κομματια πολυ φτηνοτερα επειδη ειναι εργαζομενοι της εταιριας,οχι οσα θελουν.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση, πρώτον γιατί μέχρι Φλεβάρη δεν θα έχει βγει τίποτα από volta consumer, δεύτερον γιατί η ti έτσι κι αλλιώς θα αργήσει τουλάχιστον μισό χρόνο. Η 1080ti είναι του 2017 άλλωστε...

Τσαμπα θα περιμένεις δηλαδή μέχρι τότε, 100%.

Το σκέφτηκα αργότερα αυτό και ψήνομαι για μια 1080Ti αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσω με τα επαγγελματικά ένα θέμα που προέκυψε και ύστερα θα ψαχτω πιο έντονα.

Ρε παιδια φανταζομαι ο φιλος του εχει ενα περιθωριο περιορισμενο μεχρι 1-2 καρτες αντε το πολυ 3.Σιγα μην τον βοηθησουν να κανει παρεμποριο στην εταιρια που δουλευει.Και εγω εχω φιλους που δουλευουν  στο εξωτερικο,αλλοδαπους.Εχουνε μπονους να αγορασουν μεχρι 2 κομματια πολυ φτηνοτερα επειδη ειναι εργαζομενοι της εταιριας,οχι οσα θελουν.

Ισχύει,γι'αυτο και ανέφερα οτι θέλει να πάρει δύο και να τις βάλει σε διάταξη Sli,υπολογίζω το πολύ να μπορεί άλλες δύο αν υποστηρίξει οτι τις θέλει για δέυτερο υπολογιστή για Sli επίσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...