Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι δεν αντιλέγω, αλλά έτσι στηρίζετε το εκάστοτε άρμεγμα/καρτέλ/νταβατζιλίκι που δημιουργούν.

Δηλαδή πατάνε πάνω σας και τα κάνουν. Προσωπικά το βρίσκω εντελώς απαράδεκτο και προτιμώ να παίζω για πάντα Age of Empires II και Heroes of Might & Magic 3 (κοκ...), συν καμιά προσφορά του PS4, παρά να τους δώσω έστω και ένα νταβατζοcent.

• Like 4
Δημοσ.

Ναι δεν αντιλέγω, αλλά έτσι στηρίζετε το εκάστοτε άρμεγμα/καρτέλ/νταβατζιλίκι που δημιουργούν.

Δηλαδή πατάνε πάνω σας και τα κάνουν. Προσωπικά το βρίσκω εντελώς απαράδεκτο και προτιμώ να παίζω για πάντα Age of Empires II και Heroes of Might & Magic 3 (κοκ...), συν καμιά προσφορά του PS4, παρά να τους δώσω έστω και ένα νταβατζοcent.

Και εγώ του vfm προσπαθώ να είμαι αλλά τι μπορώ να κάνω? Να παίζω Forza στα 20 fps σε 720p? Γιατί τόσο πιάνει η 840m. Γνωρίζω ότι είναι νταβατζιλικι μεγάλο και προφανώς δεν μου αρέσει αλλά τι πραγματικά μπορώ να κάνω. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι. Το καλό είναι ότι μπορεί να δώσω 200 300 παραπάνω αλλά θα τα κάνω σίγουρα απόσβεση μιας και θα τον κρατήσω σίγουρα 5 6 χρόνια μέχρι τον επόμενο.

Δημοσ.

Νταξ δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς τα πισιά για όσους δεν τα θέλουν για δουλειά,είναι κατα κάποιο τρόπο είδη πολυτελείας και ανήκουν στη κατηγορία 'χόμπι' . Άλλοι τα τρώνε στα μπουζούκια και στα λοιπά χούγια :P

Δεν είναι πρώτη ανάγκη το παιχνίδι.Το ίδιο ισχύει και για το PS . Άσε που κάποιος που αναβαθμίζει κάθε 5-6-7 χρόνια και έχει πλέον παλιό πισι,αναγκαστικά τώρα που ήρθε η ώρα της αναβάθμισης,θα πληρώσει το τίμημα.

Δεν λέω οτι οι τιμές είναι λογικές αλλά μιας που είπες για καρτέλ πχ,καρτέλ υπάρχει και στο γάλα και στα τσιγάρα,και στα αυτοκίνητα και πάει λέγοντας .

όλοι κάπου τα ακουμπάμε εν ολοίγις,όσο πιο λίγα χόμπι κλπ,τόσο 'φθηνότερα' 

• Like 3
Δημοσ.

Νταξ δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς τα πισιά για όσους δεν τα θέλουν για δουλειά,είναι κατα κάποιο τρόπο είδη πολυτελείας και ανήκουν στη κατηγορία 'χόμπι' . Άλλοι τα τρώνε στα μπουζούκια και στα λοιπά χούγια :P

Δεν είναι πρώτη ανάγκη το παιχνίδι.Το ίδιο ισχύει και για το PS . Άσε που κάποιος που αναβαθμίζει κάθε 5-6-7 χρόνια και έχει πλέον παλιό πισι,αναγκαστικά τώρα που ήρθε η ώρα της αναβάθμισης,θα πληρώσει το τίμημα.

Δεν λέω οτι οι τιμές είναι λογικές αλλά μιας που είπες για καρτέλ πχ,καρτέλ υπάρχει και στο γάλα και στα τσιγάρα,και στα αυτοκίνητα και πάει λέγοντας .

όλοι κάπου τα ακουμπάμε εν ολοίγις,όσο πιο λίγα χόμπι κλπ,τόσο 'φθηνότερα'

Μίλησες σωστά. Αν σκεφτούμε ότι το 30% της Ελλάδας καπνίζει και μιλάμε για πανω από 1500 ευρώ το χρόνο σε τσιγάρα που είναι στην κυριολεξία κάτι άχρηστο τότε τα 1800 για υπολογιστή θα μας φανούν πολύ λίγα. Ο καθένας με το χόμπι του σε αυτή τη ζωή αρκεί να μην ενοχλεί τους άλλους.

• Like 1
Δημοσ.

Μίλησες σωστά. Αν σκεφτούμε ότι το 30% της Ελλάδας καπνίζει και μιλάμε για πανω από 1500 ευρώ το χρόνο σε τσιγάρα που είναι στην κυριολεξία κάτι άχρηστο τότε τα 1800 για υπολογιστή θα μας φανούν πολύ λίγα. Ο καθένας με το χόμπι του σε αυτή τη ζωή αρκεί να μην ενοχλεί τους άλλους.

Δεν είναι άχρηστο,βοηθάει να πάθεις καρκίνο για παράδειγμα και να πληρώσεις σε φάρμακα και περίθαλψη,για να τους δώσεις και ότι άλλο σου έχει μείνει από χρήματα πριν πεθάνεις

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Συμφωνώ σε όσα λέτε, αλλά ειδικά τα τεχνολογικά είδη, που ξέρουμε εκ των προτέρων ότι απαξιώνονται κάθε μερικούς μήνες, δεν νοείται να τα παίρνουμε με νταβατζιλίκι 150% τόσα χρόνια μετά. Ούτε καν στην ίδια τιμή χρόνο με το χρόνο δεν έπρεπε να μένουν. 

Κι εγώ έβαλα φρένα 1000€ στο αυτοκίνητο που ξέρω ότι δεν θα πάω φράγκο από αυτά όταν το πουλήσω, αλλά τουλάχιστον δε κόστιζαν 400€ πριν 5 χρόνια... Ούτε θα κοστίζουν 2500€ σε 5. Και δεν είναι και τεχνολογικό είδος...

Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό διαρκείας.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είναι άχρηστο,βοηθάει να πάθεις καρκίνο για παράδειγμα και να πληρώσεις σε φάρμακα και περίθαλψη,για να τους δώσεις και ότι άλλο σου έχει μείνει από χρήματα πριν πεθάνεις

Αν δεν έχεις μυαλό στο κεφάλι έτσι είναι. Αλλά τουλάχιστον μην ενοχλείς τους άλλους που πάνε να πιούνε ένα ποτό και τρώνε στη μάπα τον καπνό σου.

Συμφωνώ σε όσα λέτε, αλλά ειδικά τα τεχνολογικά είδη, που ξέρουμε εκ των προτέρων ότι απαξιώνονται κάθε μερικούς μήνες, δεν νοείται να τα παίρνουμε με νταβατζιλίκι 150% τόσα χρόνια μετά. Ούτε καν στην ίδια τιμή χρόνο με το χρόνο δεν έπρεπε να μένουν.

Κι εγώ έβαλα φρένα 1000€ στο αυτοκίνητο που ξέρω ότι δεν θα πάω φράγκο από αυτά όταν το πουλήσω, αλλά τουλάχιστον δε κόστιζαν 400€ πριν 5 χρόνια... Ούτε θα κοστίζουν 2500€ σε 5. Και δεν είναι και τεχνολογικό είδος...

Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό διαρκείας.

Οτι είναι παράλογο είναι μαζί σου είμαι και εγώ και ο mcrae13 αλλά ούτε μπορώ να μείνω εγώ ή κάποιος άλλος με αρχαίο σύστημα. Και αν πω να περιμένω να πέσουν οι τιμές θα έχω χάσει ένα σωρό παιχνίδια οπότε τα βάζεις κάτω και βλέπεις τι είναι χειρότερο. Το να δώσεις 300 παραπάνω από όσο θα έδινες πριν 1 χρόνο η να μην μπορείς να ευχαριστηθείς ότι καινούργιο βγαίνει.

• Moderators
Δημοσ.

Οτι είναι παράλογο είναι μαζί σου είμαι και εγώ και ο mcrae13 αλλά ούτε μπορώ να μείνω εγώ ή κάποιος άλλος με αρχαίο σύστημα. Και αν πω να περιμένω να πέσουν οι τιμές θα έχω χάσει ένα σωρό παιχνίδια οπότε τα βάζεις κάτω και βλέπεις τι είναι χειρότερο. Το να δώσεις 300 παραπάνω από όσο θα έδινες πριν 1 χρόνο η να μην μπορείς να ευχαριστηθείς ότι καινούργιο βγαίνει.

Προσωπικά ούτως ή άλλως δεν αγοράζω ό,τι καινούριο βγαίνει όταν βγαίνει. Περιμένω να πέσει στο 20ρικο/30ρικο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ούτε έχω παίξει ταπανταολα που έχουν βγει, τη βγάζω και με αυτά άνετα 1 χρόνο...

Δημοσ.

Και εγώ του vfm προσπαθώ να είμαι αλλά τι μπορώ να κάνω? Να παίζω Forza στα 20 fps σε 720p? Γιατί τόσο πιάνει η 840m. Γνωρίζω ότι είναι νταβατζιλικι μεγάλο και προφανώς δεν μου αρέσει αλλά τι πραγματικά μπορώ να κάνω. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι. Το καλό είναι ότι μπορεί να δώσω 200 300 παραπάνω αλλά θα τα κάνω σίγουρα απόσβεση μιας και θα τον κρατήσω σίγουρα 5 6 χρόνια μέχρι τον επόμενο.

Δεν κατακρίνω το σκεπτικό σου ,ούτε θα σχολιάσω αν είναι σωστό ή λάθος ,αλλά επειδή έχω διαβάσει γενικά τι θες να ξοδέψεις ,τον λόγο και τον τρόπο(πως θα γίνει)....Αυτό δεν λέγετε VFM ,αλλά αγοράζω ότι καλύτερο μπορώ/5ετια – χωρίς να το χρειάζομαι καν στην παρούσα φάση.

Δεν είναι κακό, απλά όχι VFM :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κατακρίνω το σκεπτικό σου ,ούτε θα σχολιάσω αν είναι σωστό ή λάθος ,αλλά επειδή έχω διαβάσει γενικά τι θες να ξοδέψεις ,τον λόγο και τον τρόπο(πως θα γίνει)....Αυτό δεν λέγετε VFM ,αλλά αγοράζω ότι καλύτερο μπορώ/5ετια – χωρίς να το χρειάζομαι καν στην παρούσα φάση.

Δεν είναι κακό, απλά όχι VFM :)

Γνωρίζω φίλε μου ότι δεν είναι vfm και όντως πάω σε ότι καλύτερο μπορώ. Δεν υπάρχει θέμα χρημάτων στη συγκεκριμένη περίπτωση μιας και θα πάρω επιστροφή ΦΠΑ και θα μπει και στα έξοδα οπότε θα με βγει αρκετά καλά. Οπότε πάω για το τοπ τη δεδομένη στιγμή σε αυτά τα χρήματα. Σε αντίθετη περίπτωση θα κοιτούσα για vfm προφανώς.

Προσωπικά ούτως ή άλλως δεν αγοράζω ό,τι καινούριο βγαίνει όταν βγαίνει. Περιμένω να πέσει στο 20ρικο/30ρικο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ούτε έχω παίξει ταπανταολα που έχουν βγει, τη βγάζω και με αυτά άνετα 1 χρόνο...

Μαζί σου τα ίδια κάνω και εγώ χρόνια τώρα. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχω θέμα χρημάτων. Αν κατέβω σε χρήματα θα πληρώσω παραπάνω στην εφορία οπότε θα πάνε χαμένα έτσι και αλλιώς. Όταν πληρώνεις 6 7 χιλιάρικα το χρόνο στο κράτος τα 1800 για υπολογιστή δεν είναι τίποτα.

Δημοσ.

Μαλλον οχι λογω της 1070ti. Δεν νομιζω να την δουμε κατω απο 480-500ευρω φετος,ειδικα μιας και υπαρχει ζητηση λογω της vega 56 στα ιδια χρηματα που ειναι χειροτερη.

Δημοσ.

Μαλλον οχι λογω της 1070ti. Δεν νομιζω να την δουμε κατω απο 480-500ευρω φετος,ειδικα μιας και υπαρχει ζητηση λογω της vega 56 στα ιδια χρηματα που ειναι χειροτερη.

Έχεις κάποιο λινκ για αυτό που λες ή είναι γνώμη σου;

Δημοσ.

Έχεις κάποιο λινκ για αυτό που λες ή είναι γνώμη σου;

Σε ποιο απο ολα?

Αν βγει τελικα η 1070ti τοτε πιθανως να εχει τιμη κοντα σε αυτη της τωρινης 1070,αρα πως να πεσει μετα η 1080 κατω απο τα 480-500ευρω?

Οσο για τα περι vega που λεω σε σχεση με 1080 και τιμες τους.

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=most-popular&keyphrase=vega+56

https://geizhals.de/?fs=vega+56&in=

και μη χειροτερα αν βγουν οι custom vega 56 με χειροτερες τιμες.

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+1080

https://geizhals.de/?fs=gtx+1080&in=

Δημοσ.

Αν δεν έχεις μυαλό στο κεφάλι έτσι είναι. Αλλά τουλάχιστον μην ενοχλείς τους άλλους που πάνε να πιούνε ένα ποτό και τρώνε στη μάπα τον καπνό σου.

Τι εννοείς να χάσεις παιχνίδια; τα παιχνίδια εκεί θα είναι απλά θα τα παίξεις λίγο καιρό αργότερα.

Το κακό με την υπερτίμηση έχει παραγίνει αδερφέ και το ακόμα πιο άσχημο είναι οτι περνάει και στα μεταχειρισμένα και το ακόμα πιο άσχημο είναι πως βρίσκουν ευκαιρία οι επιτήδειοι να πιαστούν για να εξαπατήσουν κόσμο η κι αν οχι να τον εξαπατήσουν να τον πατήσουν στο λαιμό λόγω ανάγκης.

Εγω πρίν λίγο καιρό που έψαχνα πούλαγαν μεταχειρισμένες GTX 970 στην τιμή καινούργιας 1060 3GB (όταν είχε στο σκρούτζ 224€).

Τελικά αποδείχτηκα τυχερός και βρήκα την καλύτερη υλοποίηση της στα 220€ (250€ ήταν στην αγγελία) και η κάρτα πρίν ενάμιση χρόνο είχε τιμή αγοράς 450€,και υπόψιν η κάρτα είναι κυριολεκτικά καινούργια,δεν ξέρω τι χρήση έκανε ο φίλος αλλά η κάρτα μετά απο "καλή" χρήση άνω του 12ωρου σε PUBG δεν ανέβασε πάνω απο 58 βαθμούς κελσίου και ότι τέστ κλήθηκε να περάσει το πέρασε με 100% επιτυχία,και απο παρελκόμενα μόνο κουτί έλειπε που το έχασε λόγω μετακόμισης,μέχρι και το περιβραχιόνιο που είχε μέσα κανιούργιο το πήρα και σε όλα αυτά και ενάμιση χρόνο εγγύηση υπόλοιπο,τη στιγμή που άλλοι τις πούλαγαν 250€ με όριο πτώσης 240€ και αν είχαν κέφια 230€ χωρίς εγγύηση και πολλές φορές χωρίς παρελκόμενα η κουτί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...