Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H απορια ειναι γιατι να προτιμησεις Μεταχειρισμένη η  "Ελαφρώς μεταχειρισμένη " οπως στις περισοτερες αγγελιες που τους εχουν βγαλει τα πετρελαια και τις πουλανε και +50% οσο τις πηραν . υπάρχουν και κοκοβιοί που βλεπουν μετα οτι ειναι μισοκαμενες

- πχ προχτες τσεκαρα μια για φιλο που ηθελε να παρει και εχανε λαδια κυριολεκτικα :P απο ραγισμενο πυκνωτη - απλως μακρια .

Ετσι που παει πρεπει να βαλουμε κανα οδηγο - τα 10 σημεια που προσεχεις πριν παρεις το μτχ γουρουνι στο σακι .

• Απαντ. 655
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nvidia με AMD δεν νομίζω ότι έχουν την ίδια χρήση ... ειδικά η 980 που δεν πωλείται + 100% 

Αλλά ναι έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες , ο άλλος ο βλάκας νομίζει ότι μεταχειρισμένο είναι ότι θέλει να πετάξει ... και αντί αυτού το βάζει αγγελία ώστε να φορτώσει αλλού τον μουτζούρη.  

Δημοσ.

H απορια ειναι γιατι να προτιμησεις Μεταχειρισμένη η  "Ελαφρώς μεταχειρισμένη " οπως στις περισοτερες αγγελιες που τους εχουν βγαλει τα πετρελαια και τις πουλανε και +50% οσο τις πηραν . υπάρχουν και κοκοβιοί που βλεπουν μετα οτι ειναι μισοκαμενες

- πχ προχτες τσεκαρα μια για φιλο που ηθελε να παρει και εχανε λαδια κυριολεκτικα :P απο ραγισμενο πυκνωτη - απλως μακρια .

Κοίτα περιμένω να πέσει λίγο ακόμα και θα την παραγγείλω καινούργια,απο το να την πληρώσω 10 και 20€ φθηνότερα να μου λείπει το ρίσκο μην ξυπνήσω με μπλέ οθόνη.

Γιατί μην ξεχνάμε δεν καλύπτονται όλα με εγγύηση ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχουν αρχίσει και πουλάνε οι miners, ή είναι ιδέα μου?

Γιατί βλέπω μια τάση στις αγγελίες με rx ,που πριν λίγο δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα..

Δημοσ.

Γιατί βλέπω μια τάση στις αγγελίες με rx ,που πριν λίγο δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα..

εδώ και καιρό πουλάνε οι ίδιοι και οι ίδιοι, δεν σημαίνει ότι φεύγουν κιόλας.

• Like 2
Δημοσ.

Κοντεύει 100 TH/s το ETH...

• Like 1
Δημοσ.

Κοντεύει 100 TH/s το ETH...

Μιλάμε για χιλιάδες κάρτες να δουλεύουν για mining έτσι?

Γενικά gpu ram ssd έχουν πάει στα ύψη. Επιτρέπεται να έχει 850 ευρώ η 1080ti?

Δημοσ.

Μην τα μπλέκεις, άλλο καπέλο τα προβλήματα με τις RAM. Εκεί δεν φταίει το mining, αλλά τα κινητά, που πλέον έχουν τουλ. 1-2GB ram τα περισσότερα και μιλάμε για >1 δισεκ. τμχ τον χρόνο (με μια γρήγορη ματιά, οι πωλήσεις Q1'17 ήταν 340εκ. τμχ, Q2'17 360εκ. τμχ, οπότε κοντά στα 1,2 δις τμχ αν κάνεις την αναγωγή στο 12μηνο.)

• Like 1
Δημοσ.

παίδες ενημερωτικά δεν προβλέπεται να σταματάει η ιστορία για πολύ καιρό.

Τώρα στα μεταχ. προσοχή:

1. αν αυτός που κάνει mining ξέρει τι κάνει η κάρτα δεν παθαίνει τίποτα.

Αυτό γιατί πρέπει να την δουλεύει στα μισά watt από το TDP

2.  Αν είναι γιούργια στα παλιούρια  ή με δωρεάν ρεύμα τότε η κάρτα θα είναι ζορισμένη...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το mining ήρθε για να μείνει. Θα κάνουν άραγες adjust την παραγωγή κάποια στιγμή ή θα είμαστε σε μόνιμη "αποστράγγιση";

Καλά με τις RAM έχει παραγίνει το κακό. Από τη στιγμή που το 2011 πήρα (έστω και σαν προσφορά απ' έξω) 16GB με 70€ (mid-range 1600 C9 τότε), προσωπικά αρνούμαι να δώσω τουλάχιστον τα διπλά για την ίδια ποσότητα 6 χρόνια μετά...

• Like 1
Δημοσ.

Το mining ήρθε για να μείνει. Θα κάνουν άραγες adjust την παραγωγή κάποια στιγμή ή θα είμαστε σε μόνιμη "αποστράγγιση";

Καλά με τις RAM έχει παραγίνει το κακό. Από τη στιγμή που το 2011 πήρα (έστω και σαν προσφορά απ' έξω) 16GB με 70€ (mid-range 1600 C9 τότε), προσωπικά αρνούμαι να δώσω τουλάχιστον τα διπλά για την ίδια ποσότητα 6 χρόνια μετά...

Και τι να κάνουμε αδερφε? Φτιάχνω νέο σύστημα αυτές τις μέρες να βάλω 4gb ram για να είμαι ευχαριστημένος? 214 έχουν τα 16gb 3200 CL14. Ναι θα χάσω 100 ευρώ γιατί μπορεί σε 3 4 μήνες να έχουν οι ίδιες 120 ευρώ αλλά μέχρι τότε θα έχω χάσει όλα τα νέα παιχνίδια που βγαίνουν. Αν μπεις στο χορό θα χορέψεις μετά δεν γίνεται αλλιώς.

• Moderators
Δημοσ.

Κανένας χορός. Τη βγάζω και 1 χρόνο άμα χρειαστεί με τη GTX960 και το PS4. Η κοροϊδία τελείωσε. :P

• Like 2
Δημοσ.

Κανένας χορός. Τη βγάζω και 1 χρόνο άμα χρειαστεί με τη GTX960 και το PS4. Η κοροϊδία τελείωσε. :P

Θα προσπαθήσω να την βγάλω και εγώ με το ps3 και την 840m. NOT. Προφανώς και εσύ είσαι κομπλέ αλλά κάποιοι δεν την παλεύουμε άλλο. Οπότε θα δώσουμε 200 300 ευρώ παραπάνω θέλουμε δεν θέλουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...