Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 ρε παιδια και τι να κανει; Να μεγαλωσει την παραγωγη ; Παλι οι miners θα αδειασουν το στοκ αφου οπως λετε το mining θα συνεχιστει μεχρι το 2050 . οποτε αυτη συνεχιζει με σταθερη παραγωγη και ειναι sold out απευθειας. εταιρια ειναι που θελει κερδος Η AMD προσπαθεί στην παρούσα φάση να βελτιστοποιησει την παραγωγή ώστε να μειώσει το κόστος. Αυτό θα σημάνει αύξηση του gross margin (περίπου 30%), που είναι περίπου μισό απο Nvidia/Intel. Οι εταιρείες μεγιστοποιουν το κέρδος με το να συγκρατούν/βελτιστοποιουν εναρμονισμενα την υπάρχουσα παραγωγή χωρίς να διαταραξουν το μερίδιο αγοράς εισάγοντας νέα (αναβολή Nvidia Volta). Λόγω mining η ζήτηση δεν πέφτει με αύξηση της τιμής, είναι σχετικα ανελαστικη.
tazmaaaz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 imho κάθε συναλλαγή έχει τα υπέρ και τα κατά της. Εάν δεν είχα καθόλου κάρτα δεν θα το σκεφτόμουν καν. Εάν όμως είχα, και μου περίσσευαν 170€ όπως λες, και μάλιστα με υπόλοιπο εγγύησης, θα έκανα την κίνηση. Όταν η ίδια η CEO της amd μιλά δημόσια για τα mining αποτέλεσματα των εξευτελιστικά υπερεκτιμημένων καρτών της, και διαφημίζει τις ακόμη καλύτερες επιδόσεις των custom minining "bios-es", τότε ας λουστούν και έναν χείμαρο rma από όσους έχουν στην άκρη μερικά λεφτάκια και είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για 20-30 ημέρες μέχρι να πάρουν στα χέρια τους μια ολοκαίνουργια 480-580 στη μισή τιμή. μιλώ καθαρά από δική μου προσωπική εμπειρία: ό,τι μεταχειρισμένο hardware έχω αγοράσει ήταν και παραμένει 100% λειτουργικό. αυτή τη στιγμή στο σύστημά μου έχω μεταχειρισμένα CPU/moba και μέχρι πρότινος και μεταχειρισμένη GPU και όλα λειτουργούν τέλεια. πριν λίγους μήνες είχα φτιάξει ένα άλλο σύστημα βασισμένο σε έναν FX8350, το οποίο τώρα το χαίρεται ένα μέλος του insomnia. επιπλέον έφτιαξα ένα πλήρως μεταχειρισμένο σύστημα για την αδερφή μου μέσω αγγελιών από το insomnia, και τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια (όλα αυτά μέσα στο 2017). επίσης έχω πουλήσει και δικά μου μεταχειρισμένα hardware τα οποία παραμένουν σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. τα πάντα είναι θέμα εμπιστοσύνης και όσον αφορά τον εαυτό μου, πάντα λέω στους αγοραστές μου ότι είμαι διαθέσιμος για οποιοδήποτε άμεσο πρόβλημα προκύψει για να βοηθήσω. Σε μένα το λες? Δες τις αξιολογήσεις μου και μετά μίλησέ μου για μεταχειρισμένα. mining κάρτες έχω πάρει 280Χ και δεν μου χάλασε καμία παλιότερα και έχω ακόμα μια που παίζει τέλεια!όλα είναι σχετικά.Ένας miner μπορεί να την προσέχει περισσότερο από μένα και σένα! Δεν δουλεύουν οι φάρμες στο εξωτερικό στος 80 βαθμούς.Έχουν κάνει επαγγελματικές δουλειές! 3
dimos15 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 το mining δεν εχει πολυ ζωη ακομα, γιατι ολα τα coins θα γινουν proof of stake κλπ... το προβλημα βεβαια με τις καρτες γραφικων δεν θα λυθει γιατι θα χρησιμοποιουνται για artificial intelligence... 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μιλάς για το επόμενο 6μηνο ή για το 2030?
billsamoy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Σε μένα το λες? Δες τις αξιολογήσεις μου και μετά μίλησέ μου για μεταχειρισμένα. mining κάρτες έχω πάρει 280Χ και δεν μου χάλασε καμία παλιότερα και έχω ακόμα μια που παίζει τέλεια!όλα είναι σχετικά.Ένας miner μπορεί να την προσέχει περισσότερο από μένα και σένα! Δεν δουλεύουν οι φάρμες στο εξωτερικό στος 80 βαθμούς.Έχουν κάνει επαγγελματικές δουλειές! Ποιες φάρμες στο εξωτερικό μου λες μωρέ; Για αγγελίες σε insomnia ή κάνα ebay μιλάμε από τύπους που ξεζούμισαν για 6-12 μήνες καμιά 10ριά 480 και τώρα ψάχνουν κορόιδα. Μην τα παίρνετε όλα τόσο προσωπικά πχια.
calico Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εγώ αναβάθμισα από 9400gt σε hd7700 με 30 ευρώ και παίζω τα πάντα έως το 2010 . 1
cpc464 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εγώ όλη αυτή την ιστορία με τις κάρτες για mining την βλέπω σάν μούσι για να ανεβάζουν τις τιμές, ένας Site: avalon miner βγαζει 7,3 TH !!!!!, ο Site: τύπος έχει χαλάσει 8πλάσια χρήματα για 5750 sol=5,75 kh!!!!!, ή εγώ κάτι δέν καταλαβαίνω η ο κόσμος έχει χρήματα για πέταμα.
GLA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Βγάζουν πολλά χρήματα από αυτό. Βάζοντας 100 ευρώ πριν 3 μήνες σήμερα έχω τα διπλάσια. Χωρίς mining προφανώς απλά αγόρασα κάποια νομίσματα. Αν έβαζα 1000 θα είχα 2000 τώρα. Το mining έχει κάνει αρκετά άτομα πλούσια όσο και αν φαίνεται παράξενο. Αν κάναμε mining btc το 2011 τώρα θα είμασταν εκατομμυριουχοι γιατί τότε και με το πιο απλό pc έφτιαχνες πολλά bitcoins κάθε βδομάδα. Οι έξυπνοι το εκμεταλλευτηκαν. Τότε ένα btc ειχε 10 λεπτά του ευρου τώρα έχει 6000 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή 10 ευρώ τότε σήμερα αξίζουν 600000 ευρώ. Ας μας έκοβε να ασχοληθούμε όταν έπρεπε. Το σημερινό mining γίνεται στα alt coins. Και εκεί υπάρχει πολύ χρήμα εφόσον πετύχεις το σωστό. Σε ένα νόμισμα που αγορασα 20 στα 40 λεπτά τώρα έχει 5 ευρώ το 1. 12 φορές πάνω δηλαδή. Βέβαια έβαλα 5 ευρώ οπότε τώρα η αξία τους είναι 60. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα για πέταμα και αν είσαι λίγο έξυπνος και τυχερός σίγουρα θα βγάλεις ένα πολύ σεβαστό ποσο αν επενδύσεις σε σωστά alt coins.
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα, θελω να παρω αυτήν την κάρτα https://www.skroutz.gr/s/10297571/Palit-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-StormX-NE5105T018G1F.html#reviews και παρατηρησα οτι πριν 2 μήνες ήταν στα 135ευρώ. αξίζει να την παρω τωρα στα 180? ξέρουμε πότε θα επανέλθουν οι τιμές στα κανονικά τους? Το θεμα ανοιχτηκε συγκεκριμενα για καρτα γραφικων 1050ti 4gb,οχι για την κατασταση που επικρατει στις amd καρτες. Κοινως μιλαμε για καρτες κατω των 200ευρω...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 https://www.techpowerup.com/238366/samsung-electronics-to-increase-its-dram-output https://www.techpowerup.com/238347/amd-stock-plunges-due-to-forecast-of-slowing-cryptocurrency-console-markets Φως στο τουνελ
cpc464 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ο κόσμος δεν έχει χρήματα για πέταμα και αν είσαι λίγο έξυπνος και τυχερός σίγουρα θα βγάλεις ένα πολύ σεβαστό ποσο αν επενδύσεις σε σωστά alt coins. Ναι μονο που εδώ δέν μιλάμε για trading, ο τύπος έχει βάλει 8 1080ti με waterblock-αντλίες-ψυγεία, μιλάμε για 10,000 χαλαρά,σε ένα χρόνο θα βγάλει 9000 χωρίς να έχω υπολογίσει λειτουργικά έξοδα όπως ρεύμα , ούτε αύξηση βαθμού δυσκολίας mining, άσε που με asic miner και λιγότερα θα έδινε, και απόσβεση θα έκανε γρηγορότερα,και θα άφηνε και καμια gpu για εμάς
GLA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ναι μονο που εδώ δέν μιλάμε για trading, ο τύπος έχει βάλει 8 1080ti με waterblock-αντλίες-ψυγεία, μιλάμε για 10,000 χαλαρά,σε ένα χρόνο θα βγάλει 9000 χωρίς να έχω υπολογίσει λειτουργικά έξοδα όπως ρεύμα , ούτε αύξηση βαθμού δυσκολίας mining, άσε που με asic miner και λιγότερα θα έδινε, και απόσβεση θα έκανε γρηγορότερα,και θα άφηνε και καμια gpu για εμάς Εφόσον κάνει mining σε νομίσματα που ανεβαίνουν μπορεί να βγάλει αρκετές χιλιάδες ευρώ μέσα σε 1 χρόνο. Τύχη θέλει και διάβασμα σε πια νομίσματα να γίνει το mining τα οποία έχουν προοπτική.
cpc464 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εφόσον κάνει mining σε νομίσματα που ανεβαίνουν μπορεί να βγάλει αρκετές χιλιάδες ευρώ μέσα σε 1 χρόνο. Τύχη θέλει και διάβασμα σε πια νομίσματα να γίνει το mining τα οποία έχουν προοπτική. όπως είπα προηγουμένως, δέν βγαίνουν οι αριθμοί με ένα mining profitability Site: calculator βγάζω 200 ευρώ απώλεια, με τους ποιό αισιόδοξους υπολογισμούς. Και δέν μιλάω για trading αλλά για mining.
Thulogur Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα, εχουμε κανενα νεοτερο για τις τιμες ?
Inler Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ναι διαρκως ανεβαινουν...Οσο ανεβαινουν τα βασικα νομισματα μην περιμενετε πτωση τιμων....Απο το καλοκαιρι το λεμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα