Joshua21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Stam53 είπε Συγνώμη αλλά έχω μια απορία. Χωρίς τηλεκοντρόλ, με το κλειδί μόνο, δεν ανοίγουν- κλειδώνουν τα αυτοκίνητα; Εμένα με σκέτο κλειδί, ανοιγουν ή κλείνουν οι πόρτες και μπαίνει ή βγαίνει και ο συναγερμός. Μιλάω για αυτοκίνητο 20ετίας (corsa C). Όχι βέβαια, έτσι όπως δουλεύει το δικό σου χάνεται το νόημα ύπαρξης του συναγερμού. Αν κάποιος ξεκλειδώσει την πόρτα σου με picking ή σπάζοντας τον αφαλό, τότε ο συναγερμός θα απενεργοποιηθεί αν όντως δουλεύει με τον τρόπο που περιγράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, Stam53 είπε Συγνώμη αλλά έχω μια απορία. Χωρίς τηλεκοντρόλ, με το κλειδί μόνο, δεν ανοίγουν- κλειδώνουν τα αυτοκίνητα; Εμένα με σκέτο κλειδί, ανοιγουν ή κλείνουν οι πόρτες και μπαίνει ή βγαίνει και ο συναγερμός. Μιλάω για αυτοκίνητο 20ετίας (corsa C). Σε ενα αμαξι που ειχα παλιοτερα, ναι, ηταν ετσι, 2 σε 1. Κλειδωνες, κι εμπαινε αυτοματα κι ο συναγερμος. Ενα κλειδι λοιπον. Σε αυτο που εχω τωρα, ειναι ξεχωριστα. Ενα το κανονικο κλειδι που κλειδωνεις, κι ενα ξεχωριστο κοντρολακι για τον συναγερμο. Ειναι αναλογα το συναγερμο/την εγκατασταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 46 λεπτά πριν, mindreader είπε Σε ενα αμαξι που ειχα παλιοτερα, ναι, ηταν ετσι, 2 σε 1. Κλειδωνες, κι εμπαινε αυτοματα κι ο συναγερμος. Ενα κλειδι λοιπον. Σε αυτο που εχω τωρα, ειναι ξεχωριστα. Ενα το κανονικο κλειδι που κλειδωνεις, κι ενα ξεχωριστο κοντρολακι για τον συναγερμο. Ειναι αναλογα το συναγερμο/την εγκατασταση. Ετσι ακριβως .Οι εγκατασταστες δεν ξερω γιατι λενε οτι ειναι προτιμοτερο να ειναι χωριστα Σε Honda CRV 12 χρονια τωρα τα εχω μαζι χωρις προβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Έχασα το 2ο κλειδί από polo 2008 .γνωρίζει κανένας το κόστος για να βγάλω νεο; έχω το αλλο κλειδί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Στις 11/4/2021 στις 7:34 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Ετσι ακριβως .Οι εγκατασταστες δεν ξερω γιατι λενε οτι ειναι προτιμοτερο να ειναι χωριστα Γιατί εάν δώσεις σε παρκινγκ το 2-σε-1 και πέσεις σε κάναν απατεώνα, έχει αντιγράψει συναγερμό και immobilizer μαζί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Γιατί εάν δώσεις σε παρκινγκ το 2-σε-1 και πέσεις σε κάναν απατεώνα, έχει αντιγράψει συναγερμό και immobilizer μαζί; Φυσικα και μπορει αν εχει τον χρονο και καταλληλο κλειδαρα 26 λεπτά πριν, fysikos είπε Έχασα το 2ο κλειδί από polo 2008 .γνωρίζει κανένας το κόστος για να βγάλω νεο; έχω το αλλο κλειδί 50-100 ευρω αναλογα το κλειδι .Για audi TT μου ειχαν ζητησει 80 ευρω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weniko Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Επειδή έχω χάσει τα κλειδιά του αμαξιού και τα δυο θέλω να βγάλω κλειδί μόνο για τις πορτες και όχι για την μίζα γιατί έχω διαφορετικό κλειδί εκεί. Γίνεται να βγάλω κλειδί μόνο για τις πορτες χωρίς να έχω τα κλειδιά ή πρέπει να αλλάξω όλες τις κλειδαριές από όλες τις πορτες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Παρε ενα τηλ σε κλειδαραδες που αναφερονται εδω μεσα και ρωτα , δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Weniko είπε Καλησπέρα. Επειδή έχω χάσει τα κλειδιά του αμαξιού και τα δυο θέλω να βγάλω κλειδί μόνο για τις πορτες και όχι για την μίζα γιατί έχω διαφορετικό κλειδί εκεί. Γίνεται να βγάλω κλειδί μόνο για τις πορτες χωρίς να έχω τα κλειδιά ή πρέπει να αλλάξω όλες τις κλειδαριές από όλες τις πορτες;; Ένας κλειδαράς, αν πράγματι είναι κλειδαράς και όχι κάποιος που απλά κόβει κλειδιά, μπορεί πανεύκολα να σου βγάλει κλειδί χωρίς το πρωτότυπο αν του πας στο χέρι τον αφαλό. Υπόψιν σε μερικές μάρκες/μοντέλα οι αφαλοί είναι πάμφθηνοι, και ίσως δεν αξίζει να μπεις στη διαδικασία να κόψεις κλειδιά για τους δικούς σου αφαλούς που σίγουρα σαν μεταχειρισμένοι έχουν κάποια φθορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ένας κλειδαράς, αν πράγματι είναι κλειδαράς και όχι κάποιος που απλά κόβει κλειδιά, μπορεί πανεύκολα να σου βγάλει κλειδί χωρίς το πρωτότυπο αν του πας στο χέρι τον αφαλό. Υπόψιν σε μερικές μάρκες/μοντέλα οι αφαλοί είναι πάμφθηνοι, και ίσως δεν αξίζει να μπεις στη διαδικασία να κόψεις κλειδιά για τους δικούς σου αφαλούς που σίγουρα σαν μεταχειρισμένοι έχουν κάποια φθορά. Ενας κλειδαράς δεν μπορεί να προσαρμόσει τους αφαλούς στο κλειδί που έχει για την μίζα;Μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί στον τύπο του κλειδιού αλλά αν θέλει να ασχοληθεί πιστέυω ότι θα γίνεται. Τι γνώμη έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Ενας κλειδαράς δεν μπορεί να προσαρμόσει τους αφαλούς στο κλειδί που έχει για την μίζα;Μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί στον τύπο του κλειδιού αλλά αν θέλει να ασχοληθεί πιστέυω ότι θα γίνεται. Τι γνώμη έχεις; Στους περισσότερους φυσικά και μπορεί να γίνει, αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει από θέμα κόστους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το κοστος αντικαταστασης των κλειδαριών μπορεί ομως να είναι ιδιο με το να βγαλει κλειδί, μαζι με την αγορα τους. Αν χρειάζεται ξηλωμα ολη η ταπετσαρία της πορτας. Ισως μια καλη λυση ειναι να βαλει κεντρικο κλείδωμα με τηλεχειρισμό. Υπάρχουν κιτ. Χωρις να πειραξει κατι αλλο. Αλλα θα υπάρχει ο κίνδυνος αν δεν δουλέψει να μην μπορει να το ανοιξει. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Liverpool89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedkald Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οι τιμές διαφέρουν θεαματικά από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και είναι ακριβότερες σε πρόσφατα μοντέλα Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από tedkald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Ερώτηση, ίσως είναι κσι λίγο χαζή, δεν ξέρω Απλό κλειδί αυτοκινήτου, χωρίς τηλεχειρισμό μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο που να έχει τηλεχειρισμό; Και τα δύο κλειδιά του αυτοκινήτου είναι απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Ερώτηση, ίσως είναι κσι λίγο χαζή, δεν ξέρω Απλό κλειδί αυτοκινήτου, χωρίς τηλεχειρισμό μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο που να έχει τηλεχειρισμό; Και τα δύο κλειδιά του αυτοκινήτου είναι απλά. Αν δεν υπάρχει υποδομή στο αμάξι θεωρώ δε γίνεται ή αν γίνεται θα θέλει χρήματα αρκετά αναλογικά με την αξία του αυτοκινήτου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα