Προς το περιεχόμενο

Κλειδιά αυτοκινήτου - Απορίες

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, alexiko είπε

Αν δεν υπάρχει υποδομή στο αμάξι θεωρώ δε γίνεται ή αν γίνεται θα θέλει χρήματα αρκετά αναλογικά με την αξία του αυτοκινήτου.

Καλά κι εμένα το λογικό μου φαίνεται να μη γίνεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καλημέρα σε όλους. επαναφέρω το θέμα επειδή το κύριο κλειδί μου παρουσιάζει πρόβλημα (δεν ανοίγει πόρτες και όταν εισέρχεται στη μίζα αναβοσβήνει το φωτάκι βλάβης. η μίζα δεν παίρνει καν σήμα όταν το γυρνάς). το πρόβλημα συνεχίζει μετά από αλλαγή μπαταρίας και ο κλειδαράς είπε να ξαναπάω από εκεί ΜΕ το αυτοκίνητο για επαναπρογραμματισμό.

η ερώτησή μου είναι: γνωρίζετε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα κλειδιών αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, όπως πχ αυτό που αναφέρθηκε για Χαλάνδρι, να πάω κατευθείαν σε κάποιον εξειδικευμένο;

ευχαριστώ.

40 λεπτά πριν, triple_sec είπε

καλημέρα σε όλους. επαναφέρω το θέμα επειδή το κύριο κλειδί μου παρουσιάζει πρόβλημα (δεν ανοίγει πόρτες και όταν εισέρχεται στη μίζα αναβοσβήνει το φωτάκι βλάβης. η μίζα δεν παίρνει καν σήμα όταν το γυρνάς). το πρόβλημα συνεχίζει μετά από αλλαγή μπαταρίας και ο κλειδαράς είπε να ξαναπάω από εκεί ΜΕ το αυτοκίνητο για επαναπρογραμματισμό.

η ερώτησή μου είναι: γνωρίζετε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα κλειδιών αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, όπως πχ αυτό που αναφέρθηκε για Χαλάνδρι, να πάω κατευθείαν σε κάποιον εξειδικευμένο;

ευχαριστώ.

τι μαρκα ;

3 λεπτά πριν, mclein² είπε

τι μαρκα ;

Opel Astra 2004

δουλεύω μόνιμα το εφεδρικό βασικά επειδή δεν είναι πτυσσόμενο και με βολεύει καλύτερα. ευτυχώς σκέφτηκα να τσεκάρω προληπτικά και το κύριο (δούλευε κανονικότατα μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες)

16 λεπτά πριν, triple_sec είπε

Opel Astra 2004

δουλεύω μόνιμα το εφεδρικό βασικά επειδή δεν είναι πτυσσόμενο και με βολεύει καλύτερα. ευτυχώς σκέφτηκα να τσεκάρω προληπτικά και το κύριο (δούλευε κανονικότατα μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες)

μονο με το 1 κλειδι απο τα 2 εχεις προβλημα ; 

4 λεπτά πριν, triple_sec είπε

ναι, το εφεδρικό δουλεύει κανονικότατα.

στα ΤΟΥΟΤΑ αν σου χαλάσουν και τα 2 κλειδιά, πρέπει να αλλάξεις και τον εγκέφαλο του Imob με τεράστιο κόστος. Οπότε πάντα πρέπει να έχεις 2 λειτουργικά κλειδιά.

Επίσης μπορείς κ μόνος σου να προγραμματίσεις το κλειδι με μια διαδικασία. To ίδιο γίνεται κ στο δικό σου

Οπότε μην το αφήσεις και φτιάξτο να έχεις και ένα 2ο λειτουργικό πάντα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

στα ΤΟΥΟΤΑ αν σου χαλάσουν και τα 2 κλειδιά, πρέπει να αλλάξεις και τον εγκέφαλο του Imob με τεράστιο κόστος. Οπότε πάντα πρέπει να έχεις 2 λειτουργικά κλειδιά.

Επίσης μπορείς κ μόνος σου να προγραμματίσεις το κλειδι με μια διαδικασία. To ίδιο γίνεται κ στο δικό σου

μα δεν το αφήνω, προχθές το ανακάλυψα και πιέζομαι να το λύσω επειδή ακριβώς αισθάνομαι πολύ ανασφαλής μόνο με ένα κλειδί. εξ ου και ρωτάω για εξειδικευμένο κατάστημα Θεσσαλονίκη, οι απλοί κλειδαράδες δε μου φαίνονται ιδιαίτερα καταρτισμένοι με μια έρευνα που έκανα.

θα δοκιμάσω το κολπάκι με τον DIY επαναπρογραμματισμό, ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από triple_sec

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, triple_sec είπε

οι απλοί κλειδαράδες δε μου φαίνονται ιδιαίτερα καταρτισμένοι με μια έρευνα που έκανα.

Ζητάς έκδοση νέου κλειδιού και προγραμματισμό και ποσο σε χρεωνουν. Σε 5 λεπτά έχει τελειώσει. Δεν ειναι κάτι τρομερό. 

Επίσης 10 δευτερόλεπτα έψαξα κ βρήκα αυτόν https://www.doorservice.gr/κλειδιά-αυτοκινήτου-immobilizer/

Πόσο λάθος να έχουν κάνει οι 370 θετικές αξιολογήσεις?

image.png.9fad943039c07c240a76ed24d8c4ad39.png

Αν δεν θες κλειδαρά, πήγαινε σε εξειδικευμένο συνεργείο Opel. 

Επεξ/σία από sphinxgr

23 λεπτά πριν, triple_sec είπε

ναι, το εφεδρικό δουλεύει κανονικότατα.

αν το 2ο κλειδι εχει τσιπακι μεσα κ οχι πηνιο ειναι κοστος 30 ~ 40 ευρω.

αν εχει πηνιο αναγκαια θα πληρωσεις κανα 70 ~ 80 ευρω.

16 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

δεν ισχυει αυτο για τα τογιοτα. ενα μαστερ κλειδι αρκει.

επισης, η αυτο-διαδικασια που του παρεθεσες ειναι μονο για τηλεχειρισμο και οχι για ιμο.

τελος, στα τογιοτα υπαρχει αυτο-διαδικασια χωρις διαγνωστικο αλλα οποιος την εκανε εμπλεξε...γιατι δεν ηξερε ποιο ειναι το μαστερ του ;) 

14 λεπτά πριν, triple_sec είπε

μα δεν το αφήνω, προχθές το ανακάλυψα και πιέζομαι να το λύσω επειδή ακριβώς αισθάνομαι πολύ ανασφαλής μόνο με ένα κλειδί. εξ ου και ρωτάω για εξειδικευμένο κατάστημα Θεσσαλονίκη, οι απλοί κλειδαράδες δε μου φαίνονται ιδιαίτερα καταρτισμένοι με μια έρευνα που έκανα.

αν θες περνα απο το Γιακαμοζη 

https://www.xo.gr/profile/profile-907429698/el/

12 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Ζητάς έκδοση νέου κλειδιού και προγραμματισμό και ποσο σε χρεωνουν. Σε 5 λεπτά έχει τελειώσει. Δεν ειναι κάτι τρομερό. 

Επίσης 10 δευτερόλεπτα έψαξα κ βρήκα αυτόν https://www.doorservice.gr/κλειδιά-αυτοκινήτου-immobilizer/

Πόσο λάθος να έχουν κάνει οι 370 θετικές αξιολογήσεις?

image.png.9fad943039c07c240a76ed24d8c4ad39.png

Αν δεν θες κλειδαρά, πήγαινε σε εξειδικευμένο συνεργείο Opel. 

αν παει σε αυτον που δεν ξερει να μετραει για νεα τοποθετηση θωρακισμενης δεν ξερω μηπως φυγει χωρις αυτοκινητο...

47 λεπτά πριν, mclein² είπε

δεν ισχυει αυτο για τα τογιοτα. ενα μαστερ κλειδι αρκει.

Αν δεν έχεις κανένα λειτουργικό κλειδί, δεν μπορείς να προγραμματίσεις και να έχεις λειτουργικό κλειδί. 

13 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Αν δεν έχεις κανένα λειτουργικό κλειδί, δεν μπορείς να προγραμματίσεις και να έχεις λειτουργικό κλειδί. 

εσυ εγραψες οτι πρεπει να εχεις 2 λειτουργικα κλειδια που δεν ισχυει.

οπως επισης οτι θελει αλλαγη το ιμο μποξ, παλι δεν ισχυει, υπαρχουν καλλιτεχνες εκει εξω που το φτιαχνουν.

1 ώρα πριν, mclein² είπε

εσυ εγραψες οτι πρεπει να εχεις 2 λειτουργικα κλειδια που δεν ισχυει.

οπως επισης οτι θελει αλλαγη το ιμο μποξ, παλι δεν ισχυει, υπαρχουν καλλιτεχνες εκει εξω που το φτιαχνουν.

Έγραψα ότι πρέπει πάντα να έχεις 2 λειτουργικά κλειδιά. Γιατί αν έχεις 1 και χαλάσει, δεν έχεις λύση.

Δεν έγραψα ότι πρέπει να έχεις 2 λειτουργικά κλειδιά, για να προγραμματίσεις το Imob. 

Επίσης οι καλλιτέχνες τι ακριβώς φτιάχνουν? Καταργούν το Imob, για να παίρνει το αμάξι χωρίς τη χρήση του?!

Γιατί για να αλλάξουν την κωδικοποίηση χωρίς να έχουν λειτουργικό κλειδί, δεν γίνεται. 

• Like 1

4 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Δεν έγραψα ότι πρέπει να έχεις 2 λειτουργικά κλειδιά, για να προγραμματίσεις το Imob. 

Επίσης οι καλλιτέχνες τι ακριβώς φτιάχνουν? Καταργούν το Imob, για να παίρνει το αμάξι χωρίς τη χρήση του?!

Γιατί για να αλλάξουν την κωδικοποίηση χωρίς να έχουν λειτουργικό κλειδί, δεν γίνεται. 

ετσι φανηκε εκει που εγραψες οτι πρεπει να εχεις παντα 2 κλειδια.

οχι, δεν μιλαω για imo off. ειναι 2-3 στην αττικη που προγραμματιζουν νεα κλειδια.

το πως δεν το γνωριζω και δεν το εχω ψαξει πολυ γιατι δεν μπαινω καν στη διαδικασια να λυσω ταπετσαριες κλπ για να φτασω στο box 

3 ώρες πριν, triple_sec είπε

12€ το κλειδί + 12€ το opcom + 5€ ο κλειδαράς να μου κόψει το καινουργιο κλειδί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...