Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μαμά ρούτερ της ΟΤΕ μου κάνει όλο επανεκκινηση και θέλω να το αλλάξω σε κάτι άλλο κοντά στα 100€. Το σταθερό είναι συνδεδεμένο με το ρούτερ και δεν ξέρω άμα χρειάζεται καποιο συγκεκριμένο ρούτερ. Γνώμες;

Δημοσ.

αν και είσαι σε λάθος ενότητα, θες ρουτερ να υποστηρίζει ευρυζωνική σύνδεση, voip ή πως την λεει ο οτες.τα fritzbox είναι κορυφή και σίγουρα τα ακριβά μοντέλα το υποστηρίζουν, λογικά και τα πιο φθηνά.

Δημοσ.

Το μαμά ρούτερ της ΟΤΕ μου κάνει όλο επανεκκινηση και θέλω να το αλλάξω σε κάτι άλλο κοντά στα 100€. Το σταθερό είναι συνδεδεμένο με το ρούτερ και δεν ξέρω άμα χρειάζεται καποιο συγκεκριμένο ρούτερ. Γνώμες;

Ζητα απο τον οτε να στο αλλάξει, δεν μπορεις να βαλεις ρουτερ εμπορείου δεν θα παιξει το τηλέφωνο, εκτος και αν δεν σε ενδιαφέρει το σταθερό

Δημοσ.

Δηλαδή όπως είπε και το παιδί πιο πάνω άμα πάρω ένα Fritz με VoIP δεν θα το αναγνωρίζει;

θα πρέπει να ζητήσεις απο τον οτε να σου δώσει τους κωδικούς για το voip,αν τους δίνει, μπορείς να βάλεις οποιο αλλο μοντεμ θες ΠΟΥ ΝΑ υποστηρίζει VOIP.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το σταθερό τηλέφωνο,μπορείς να βάλεις όποια αλλη συσκευή επιθυμείς.

Δημοσ.

Ζητα απο τον οτε να στο αλλάξει, δεν μπορεις να βαλεις ρουτερ εμπορείου δεν θα παιξει το τηλέφωνο, εκτος και αν δεν σε ενδιαφέρει το σταθερό

Μία χαρά θα παίξει το σταθερό σε οποιαδήποτε VoIP συσκευή, ο ΟΤΕ δίνει από την αρχή του έτους τον κωδικό της τηλεφωνίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...