shredder Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 SONY DRU500A 2.0g Εδω και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ τα Sentinel 4x DVD+R (από ΠΛΑΙΣΙΟ) χωρίς κανένα πρόβλημα. Νέα αγορά απο ΠΛΑΙΣΙΟ (προχθές) και τα νεα διασκάκια πλέον δεν γράφονται με τίποτα (το NERO ξεκινάει αλλά δεν γράφει τίποτα). Τα παλιά δισκάκια ήταν RICHOJPN001 ενώ τα νέα είναι MPOMEDIA040 σύμφωνα με το DVDINFΟ. Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα, έχετε καταφέρει να τα γράψετε με SONY DRU500A?
Icecut Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 ti error sou bgazei sto nero kai poio firmware exeis???
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Και φιλος μου με το απαιχτο Pioneer 106D (το οποιο εχω κι εγω βεβαιως βεβαιως...) τη πατησε σα κι εσενα. Μολις εβαλε το πρωτο πηρε "power calibration error" απο το Nero. Αρα το τι φταιει ειναι προφανες
Sam235 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Den ftaiei se tipota to DVDRW. Apla ta diskakia einai gia petama. To idio problima eixa kai ego me ta sygkekrimana diskakia, mexri pou ta peta3a..... Sam.
shredder Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Ευχαριστώ παιδιά, Για την ιστορία, το firmware του DRU500A είναι to 2.0h και η Nero version 6.3.0.2. Το κόλλημα είναι ότι το Nero μένει μονίμως σε status: lead in και δεν προχωράει με τίποτε.
androu Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Εγώ με cdr intenso την πάτησα έτσι από το Πλαίσιο δεν τα αναγνώριζε καθόλου (PLextro px 708a) Όμως δεν άρχιζε καθόλου να γράφει. Τα sentinel όσεσ φορές τα είχα πάρει δεν είχαν πρόβλημα... Τα intenso όμως δέν έχουν πρόβλημα σε άλλα cd recorders. Έκανα firmware upgrade αλλά τίποτα,..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.