Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , θα ηθελα τη γνωμη οποιου γνωριζει να με βοηθησει για το ισχυει με την αλλαγη παροχου.

το φλεβαρη του 2017 εκανα 4 συνδεσεις στη cyta ( 2 κινητα + 2 σταθερα ) .

αρχικα το λαθος εγινε απο την επιλογη της προσφορας δια  τηλεφωνου (promotion telemarketing..) τα τελη ενεργοποιησης ειχαν πει θα ειναι δωρεαν για το ενα σταθερο αφου θα ηταν νεα γραμμη - νουμερο . οπως περνουσαν οι μηνες ποτε δεν αφαιρουνταν τα χρηματα ( 60-70 ε ) εως απριλιο ( κατ οπιν και τηλεφωνηματων τπτ δεν γινοταν ) . το αλλο σταθερο που ηταν παλιοτερα ΗοΙ για 20 μερες ηταν μονιμα στη βλαβη και στην ουσια δεν ειχα 2ο σταθερο . ερχοταν τεχνικος τπτ δεν γινοταν ( 2 -3 φορες ειχε ερθει τουλαχιστον ) . και το ενα απο τα 2 κινητα ειχε χαλια σημα σε σχεση με το παλιο δικτυο της vodafone που ηταν (μεσα στο σπιτι δεν επιανε καν.. ) 

Να διευκρινησω οτι το 1 σταθερο + το 1 κινητο ηταν επαρχια και το αλλο σετ ηταν θεσσαλονικη.

Νομιζω δεν ηταν και λιγα ολα αυτα για να σκεφτω να αλλαξω παροχο απο Μαιο και επειτα .

Πηγα λοιπον στη κοσμοτε και ολα καλα μεχρι στιγμης , το μονο μικρο αρνητικο ( παραδοξο) στο ιντερνετ του σταθερου στη Θεσσαλονικη ειχα γρηγοροτερο ιντερνετ με τη cyta αν και 24 αρες και η παλια και η καινουρια ...?

Με βαση φεκ  μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχουν τελη αποδεσμευσης ( προς τον παλιο παροχο ) για αμεση αλλαγη παροχου  , τι ισχυει τελικα ? ηρθαν τον τελευταιο διαστημα λογαριασμοι cyta με ''καπελο ''

οποιος γνωριζει ας πει  καμια γνωμη 

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

αυτο με το φεκ πρωτη φορα το ακουω...αλλα απο την στιγμη που δεν θες ν ξαναγυρισεις στην cyta μην το πληρωσεις.Οσο για τα τελη ενεργοποιησης που λες στην αρχη η συνομιλια λογικα ειναι καταγεγραμμενη και μπορεις να το αποδειξεις!

Δημοσ.

με μπερδεψατε , τωρα ...  αν ειναι να τα πληρωσω να πληρωσουν και αυτοι τη ζημια που μου προκαλεσαν στη δουλεια μου που δεν μπορουσα να μιλησω και να με βρουν πελτες εγκαιρα.. ειναι και αυτο ενα θεμα.. που ξεχασα να το αναφερω 

Δημοσ.

Τα είχες αναφέρει όλα αυτά γραπτώς και επίσημα πιο πριν στον πάροχο σου; Εαν ναι, τότε έχεις και γραπτά την απάντηση τους εντός 20 ημερών. Κάτι μου λέει πως δεν έχει γίνει όμως αυτό που -ακριβώς- αναφέρω. Και από την στιγμή που -στο τέλος- δεν έχεις κάτι γραπτό από μεριάς τους ότι μπορείς να αποχωρήσεις ατελώς, τότε πληρώνεις.
Καλό είναι επίσης να το θυμάσαι αυτό μελλοντικά. Επίσης διάβασε και μάθε τις διαδικασίες από την εεττ. Τώρα δυστυχώς πληρώνεις (το τέλος αποδέσμευσης) γιατί έπραξες αυτοβούλως και αυθόρμητα.

(επίσης, αυτό που σου είπαν από την cosmote, και δυστυχώς το λένε όλοι, είναι παπατζηλίκια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...