kleo1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 έχω μια παλιά μητρική asus, δε θυμάμαι μοντέλο (δεν έχει και τόση σημασία). όσο υπάρχει παροχή ρεύματος δουλεύει μια χαρά. αν σταματήσω το ρεύμα και το ξανα ανοίξω, 2 πράγματα θα συμβούν. ή θα ξεκινήσει αλλά θα μου ζητάει να ρυθμίσω το bios ή θα ξεκινήσει αλλά δε θα δίνει σήμα. (με τα χίλια ζόρια ξεκινάει αν κάνω clear cmos) όσο η μητρική παίρνει ρεύμα δουλεύει καλά είτε κάνω restart ή shutdown υποψιάστηκα με τη μια μπαταρια cmos, την άλλαξα με μια άλλη (μεταχειρισμένη) και πάλι τα ίδια. θα πάω τώρα να αγοράσω μια καινούργια να σιγουρευτώ. τροφοδοτικό δε νομίζω να είναι, λογικά θέμα μητρικής. τι λέτε;
johnyboy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Παίζει να είναι και η μπαταρία, βάλε μια καινούρια να σιγουρευτείς, αλλά πιο πιθανό να είναι η mobo. 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ή φταιει μπαταρια της μητρικης ή σ'αφηνει η μητρικη ή το τροφοδοτικο!
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μπαταριούλα που δεν κοστίζει τίποτα. Και εγώ τα ίδια τράβαγα για κάποια περίοδο. 2
life is music Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 έχω μια παλιά μητρική asus, δε θυμάμαι μοντέλο (δεν έχει και τόση σημασία). όσο υπάρχει παροχή ρεύματος δουλεύει μια χαρά. αν σταματήσω το ρεύμα και το ξανα ανοίξω, 2 πράγματα θα συμβούν. ή θα ξεκινήσει αλλά θα μου ζητάει να ρυθμίσω το bios ή θα ξεκινήσει αλλά δε θα δίνει σήμα. (με τα χίλια ζόρια ξεκινάει αν κάνω clear cmos) όσο η μητρική παίρνει ρεύμα δουλεύει καλά είτε κάνω restart ή shutdown υποψιάστηκα με τη μια μπαταρια cmos, την άλλαξα με μια άλλη (μεταχειρισμένη) και πάλι τα ίδια. θα πάω τώρα να αγοράσω μια καινούργια να σιγουρευτώ. τροφοδοτικό δε νομίζω να είναι, λογικά θέμα μητρικής. τι λέτε; μπαταρια ειναι 1000% 50 λεπτα με 1 ευρω εχει .Μια μπαταρια 2032 θα πας να ζητισεις και θα κοιταξεις να ειναι καλη εταιρεια , οπως varta ,sony , panasonic
web_assasin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μπαταρια.Το γραψαν ολοι,αλλα το γραφω και εγω για να εισαι πιο σιγουρος. 100% μπαταρια. 2
kleo1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 κι εγώ θα έβαζα στοίχημα για μπαταρία αλλά τελικά δεν είναι αυτό. έβαλα καινούργια, δοκίμασα και μια που ξήλωσα από ένα αλλο pc αλλά δεν άλλαξε τίποτα. αν κλείσω το τροφοδοτικό και το ανοίξω οι ρυθμίσεις δεν κρατιούνται. μερικές φορές πάλι ανοίγει κανονικά αλλά δε δίνει σήμα. το κλείνω, το ανοίγω, δίνει σήμα αλλά οι ρυθμίσεις χαμένες. βρήκα και άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσω. τα ίδια πάλι. άρα θέμα μητρικής και δε νομίζω να διορθώνεται. τα παρατάω
boombastik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αν ειναι παλια σειρας asus p5q και υπαρχει υγρασια βγαλε καθαρισε με οινοπνευμα ta slot που δεν εχουν μεσα καρτα και ξαναδοκιμασε.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ρίξε μια ματιά στην κατάσταση των capacitors (swelling), μπορεί να παραδίδουν πνεύμα.
BringMe2Life Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ρίξε μια ματιά στην κατάσταση των capacitors (swelling), μπορεί να παραδίδουν πνεύμα. Και δες αν έχει πιάσει σκουριά κάτω από την βάση της μπαταρίας να την καθαρίσεις, γτ μπορεί να άλλαξες μπαταρία αλλά αν έχει σκουριά δεν κάνει επαφή.. Λέμε τώρα.. 2
life is music Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Και δες αν έχει πιάσει σκουριά κάτω από την βάση της μπαταρίας να την καθαρίσεις, γτ μπορεί να άλλαξες μπαταρία αλλά αν έχει σκουριά δεν κάνει επαφή.. Λέμε τώρα.. συμφωνο με το φιλο ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα