giorgosxristou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ξερει κανεις??ισχύει απο το ενα λετπτο του ευρω εως τα 150 ή απο 22 ευρω που λεει ο φιλος παραπανω?
nighthawk6969 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Το θέμα με τα Σκρουτζομάγαζα είναι τα υπέρογκα μεταφορικά που χρεώνουν.Δεν γίνεται δέμα που εγώ σαν ιδιώτης πληρώνω 1.5 ΕΥΡΩ, οι επαγγελματίες να εχουν 3πλάσια τιμή.Κίνα μέχρι να σβήσει ο ήλιος! 12
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Εγω στην φωτογραφια εχω την ιδεα οτι βλεπω Κινεζους και οχι υπαλληλους των Ελτα. Παντως σημερα που παρακολουθουσα ενα δεμα για να δω ποτε θα ειναι εδω μου ηρθε και μηνυμα στο κινητο οτι εχει ερθει για να παω να το παραλαβω. 2
pier88 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Έχω παραλάβει 10 πακέτα συστημένα αξίας 2-40€ από Κίνα μόνο το τελευταίο μήνα,δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω σε κανένα. 2
@topos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Εμενα μου κανει εντυπωση οι χαμηλες σχετικα τιμες εκτελωνισμου στα προιοντα+150 ευρω. Μηπως μπαινει κ επιπλεων φπα σε αυτα? Και εαν συνεχιζει να μην περνανε τα δεματα με αξια εως 22 ευρω?(το δικο μου bulk των παραγγελιων ειναι μεχρι 10ευρω->καλωδιακια/ανταπτορακια/κοκοψιψινια).
MessatsuRoku Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλά το κάνουν να αγοράζετε από ελληνικά μαγαζιά που μου μάθατε όλοι τους κινέζους και δεν αφήνετε ένα ευρώ στα ελληνικά καταστήματα . Να μπουν και λογικες τιμες και να αγορασουμε, οταν ο κινεζος σου δινει το κινητο 200 ευρω φθηνοτερα απο ποιον θα παρεις ? 4
Δημοφιλής ανάρτηση dterzakis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλά το κάνουν να αγοράζετε από ελληνικά μαγαζιά που μου μάθατε όλοι τους κινέζους και δεν αφήνετε ένα ευρώ στα ελληνικά καταστήματα . Δηλαδή αν αγοράσουμε από Κίνα είναι κακό αλλά αν αγοράσει ο έμπορος από Κίνα και μας το πουλήσει είναι καλό; 37
vaggos88 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 υσχιει το ιδιο και για αξιας 15ε πχ? ΤΑ παντα θα σταματάνε και θα εχουν έξοδα τελωνίου?
anonik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 για όσους ρωτάνε για τι χρεώνονται τελικά: Αυτά που βλέπετε στο άρθρο αφορούν τα τελωνιακά τέλη τα οποία προσαρμόζονται στο συνολικό κόστος του προιόντος που πήρατε (αυτό που θεωρουν οι τελωνιακοί οτι πληρώσατε να εξηγούμαστε όχι αυτό που γράφουν οι κινέζοι στο δέμα). Πάνω σε αυτή την τιμή θα κάτσει και ο ΦΠΑ 24% στην αξία του προιόντος. Αρα: Τελική πληρωμή = (Αξία αγοράς με μεταφορικά) + (Αξία αγοράς με μεταφορικά)*0,24φπα + τελωνιακά τέλη 2
Δημοφιλής ανάρτηση Ntinaras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλά το κάνουν να αγοράζετε από ελληνικά μαγαζιά που μου μάθατε όλοι τους κινέζους και δεν αφήνετε ένα ευρώ στα ελληνικά καταστήματα . Χεστηκαμε για τα ελληνικα μαγαζια που δεν παραγουν τιποτα και θελουν να ζουν απλα υπερχρεωνοντας τον τελικο καταναλωτη. Ποσο μαλλον οταν προκειται για σαπιομαγαζα που ουτε τους ορους της εγγυησης δεν τηρουν οι εβραιοι. 45
chris_g92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ας πάει το κράτος να βάλει μυαλό και να βγάλει το 25% ΦΠΑ και ένα κάρο αλλά τέλη και να δείτε τι καλά θα πάρει ο κόσμος από Ελλάδα. Αλλά βέβαια φταίει ο μεροκαματιάρης που δεν έχει να πάρει μήλο δαγκωμενο και θέλει κάνα xiaomi μπας και μείνει κάνα ψηλό να πάρει και κάνα απαραίτητο. Αν γίνονταν και ντομάτες από Κίνα θα έπαιρνα για να μην δώσω ΦΠΑ σε αυτό το κράτος 16
giorgosxristou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Το θέμα με τα Σκρουτζομάγαζα είναι τα υπέρογκα μεταφορικά που χρεώνουν.Δεν γίνεται δέμα που εγώ σαν ιδιώτης πληρώνω 1.5 ΕΥΡΩ, οι επαγγελματίες να εχουν 3πλάσια τιμή. Κίνα μέχρι να σβήσει ο ήλιος! Δεν σχολιάζω γιατι σε παρόμοιο ερώτημα στο φόρουμ κόντεψαν να με λιντσάρουν! (Και εγω μαζι σου ειμαι) 3
Nos20VT Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλα καποιοι που θελουν να πουλανε 15 ευρω αυτο που βρισκω 3 και χαιρονται απλα θα πω..ειστε τοσο κακοι επιχειρηματιες που καποτε θα κλεισετε..αναρωτηθειτε μετα γιατι με τη νοοτροπια που εχετε. Απο κει και περα για αντικειμενα μικρης αξια πχ 3ευρω η ΕΕ βαζει καπελο 15??? Η παιζει χωρις τελος μεχρι ενα ποσο;
KnightRider Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αφου στην Ελλαδα δεν έχει καν ποικιλία,, πχ δεν εχουν ακουστικά bone conduction ούτε ανταλλακτικά μικρά για διάφορα ηλεκτρονικά. Ο κινέζος ναι μεν δεν εχει τόσο καλη ποιότητα προϊόντων αλλά τουλάχιστον καλύπτει τις ανάγκες σου χωρις να σου κοστίσει πολλά. 1
zio10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Από Κίνα βάζουν πάντα gift οποτε συνήθως ΔΕΝ χρεώνεται τίποτα επιπλέον... Τώρα, αν ξεχαστεί ή δεν ψαρωσει ο εκτελωνιστης, γύρευε. Τα ίδια γίνονται και από Αμερική τόσα χρόνια και με μεγαλύτερο κόστος. Φανάρια από Αμερική 90 ευρώ με τα μεταφορικά, 120 επιπλεον μου ζήτησαν από ελ.βεν... Το «κόλπο» με το gift είναι τόσο παλιό και γνωστό που αμφιβάλω αν το πιστεύει κανείς πλέον, απλά δεν ασχολούνταν, όχι ότι μας έσωζε το gift... θεωρητικα τα εκτελωνίζουν όπως και να εχει για να τα πουλανε νομιμα... εγω δε καταλαβαινω γιατι να βαλουν χερι στα τελωνειακώς ελευθερα... Μάλλον είδαν ότι είναι πάρα πολλά τα πακέτα και είναι ένας τρόπος να πάρουν εύκολα λεφτά... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα