web_assasin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 ναι αλλά είναι και μια απόσταση 20 πόντων. δεν είπα ότι το έχω και πάνω του. ποια είναι η ασφαλής απόσταση Ρε μαν,20 ποντους και το λες πολυ? Σε αλλη περιπτωση ναι,θα ελεγα οτι 20 ποντοι ειναι αρκετοι,εδω ομως οχι 3
Xristaraas2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ρε μαν,20 ποντους και το λες πολυ? Σε αλλη περιπτωση ναι,θα ελεγα οτι 20 ποντοι ειναι αρκετοι,εδω ομως οχι Έλα άκυρο. το γραφείο είναι 15-20 και άλλα 30cm μέσα που είναι ο υπολογιστής. Τώρα είμαι κοντά 50.
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μια χαρα ειναι Απλα οσο πιο ζεστος ο χωρος που ειναι τα ηλ.ειδη τοσο πιο μικρος χρονος ζωης Δροσια και παλι δροσια θελουν ολα,οσο μπορειτε μακρια απο θερμοτητες.
BringMe2Life Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 ναι αλλά είναι και μια απόσταση 20 πόντων. δεν είπα ότι το έχω και πάνω του. ποια είναι η ασφαλής απόσταση Ναι βρε παιδιά! μακριά! το γνωρίζω αυτό αλλά πόσο μακριά? 1 μέτρο? αν αλλάξω διάταξη άντε να έχω απόσταση 40 πόντους... αλλιώς πρέπει να αλλάξω εντελώς μέρος/δωμάτιο. Ασφαλής απόσταση από σημείο θερμότητας δεν υπάρχει.. Βγάλτο από εκεί γιατί το χειμώνα θα ζορίζεται.. Μπορείς για παράδειγμα να μην αλλάξεις δωμάτιο και να τον βάλεις πάνω στο γραφείο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα