SayMyNameBaby Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Εδωσα ενα Samsung Galaxy S7 με σπασμενη οθονη στο Public για επισκευη στις 18/7/2017 .Ο τεχνικος μου ειχε πει οτι ΤΟ ΠΟΛΥ σε 6 εργασιμες ημερες θα το ειχα πισω επισκευασμενο.Λοιπον εχουν περασει πανω απο 15 ημερες και ακομα τιποτα.Πηγε ρωτησε εχθες ο πατερας μου και του εχουν πει οτι ο υπαλληλος που στελνει τα ανταλλακτικα ειναι σε αδεια. Το προβλημα ειναι οτι φευγω εξωτερικο σε λιγες ημερες και ειμαι χωρις κινητο.Ξερει κανεις εαν μπορω να το παρω πισω; Θα με χρεωσουν για τεχνικο ελεγχο ; ή για καποιον αλλο λογο ; Αν αρχισουν τα μα και τα μου μπορω να απευθυνθω στν Συνηγορο του Καταναλωτη ;
corsair04 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Εδωσα ενα Samsung Galaxy S7 με σπασμενη οθονη στο Public για επισκευη στις 18/7/2017 .Ο τεχνικος μου ειχε πει οτι ΤΟ ΠΟΛΥ σε 6 εργασιμες ημερες θα το ειχα πισω επισκευασμενο.Λοιπον εχουν περασει πανω απο 15 ημερες και ακομα τιποτα.Πηγε ρωτησε εχθες ο πατερας μου και του εχουν πει οτι ο υπαλληλος που στελνει τα ανταλλακτικα ειναι σε αδεια. Το προβλημα ειναι οτι φευγω εξωτερικο σε λιγες ημερες και ειμαι χωρις κινητο.Ξερει κανεις εαν μπορω να το παρω πισω; Θα με χρεωσουν για τεχνικο ελεγχο ; ή για καποιον αλλο λογο ; Αν αρχισουν τα μα και τα μου μπορω να απευθυνθω στν Συνηγορο του Καταναλωτη ; Πήγαινε στον υπεύθυνο του καταστήματος και ζήτα εξηγήσεις επίσης στην απόδειξη που σου έδωσαν έχει κάποιους αριθμούς για να δεις την πορεία της επισκευής στο site του public το κοίταξες εδώ ;
Kostasspil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αν αρχισουν τα μα και τα μου μπορω να απευθυνθω στν Συνηγορο του Καταναλωτη ; Προφανώς.. Μην το αφήσεις έτσι.
SayMyNameBaby Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Πήγαινε στον υπεύθυνο του καταστήματος και ζήτα εξηγήσεις επίσης στην απόδειξη που σου έδωσαν έχει κάποιους αριθμούς για να δεις την πορεία της επισκευής στο site του public το κοίταξες εδώ ; Καθε μερα ελεγχω την πορεια αλλα εδω και 2 βδομαδες μου βγαζει το εξεις : Προσοχή: Έχει ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου της συσκευής σου. Θα σε ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό για την πορεία της μέσω SMS ή και email.
corsair04 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καθε μερα ελεγχω την πορεια αλλα εδω και 2 βδομαδες μου βγαζει το εξεις : Προσοχή: Έχει ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου της συσκευής σου. Θα σε ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό για την πορεία της μέσω SMS ή και email. πριν κάνει το οτιδήποτε στον υπεύθυνο του καταστήματος
SayMyNameBaby Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 πριν κάνει το οτιδήποτε στον υπεύθυνο του καταστήματος Μαλιστα θα περασω αυριο πρωι να δω τι γινεται και αν ειναι να καθυστερησει και αλλο θα το ζητησω πισω.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Έπαιζε κι παλιότερα πρόβλημα με ανταλλακτικά στα s7 ελπίζω μην έπεσες σε Τέτοια περίπτωση (τότε Είχα πάνω από 40 μέρες αναμονή για οθόνη)
SayMyNameBaby Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Έπαιζε κι παλιότερα πρόβλημα με ανταλλακτικά στα s7 ελπίζω μην έπεσες σε Τέτοια περίπτωση (τότε Είχα πάνω από 40 μέρες αναμονή για οθόνη) Μα θα μπορουσαν να μου το πουν απο την αρχη αν ισχυει κατι τετοιο.Την εδωσα εκει μονο και μονο για τον λογο οτι θα την ειχα ετοιμη σε λιγες μερες και δεν θα ασχολουμουν με μεταφορικες κτλπ. ενω οπου αλλου ειχα ρωτησει μου ελεγαν για 15 μερες.Οχι να μου λεει "εχχ το πολυ σε 6 εργασιμες θα ειναι ετοιμο" .. Δυστηχως σημερα δεν προλαβα να περασω απο το καταστημα.Μιλησα και με ενα σερβις (απο Λαρισα το μαγαζακι) και μου ειπαν οτι υπαρχει ανταλλακτικο και σε 2 εργασιμες θα το εχω πισω το κινητο.
yimmiyimmi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Είναι Αύγουστος,πράγμα το οποίο σημαίνει άδειες,άρα το ανταλλακτικό δε μπορεί να το γεννήσει.Τεχνικό έλεγχο πάντοτε χρεώνουν όλοι και ορθά το κάνουν είναι εργάσιμη ώρα.Εννοείται ότι θα πληρώσεις ανταλλακτικό βέβαια άσχετα με την εγγύηση Επίσης από τη μία λάθος του που δεν το συνυπολόγισε ότι μπορεί να έχει θέμα με προμηθευτή τον Αύγουστο.
Fulgore Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες αλυσιδες. Αν λόγω καλοκαιριού δεν έχει το προσωπικό ή τα ανταλλακτικά να μην δίνει ψεύτικες υποσχέσεις. 1
corsair04 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Είναι Αύγουστος,πράγμα το οποίο σημαίνει άδειες,άρα το ανταλλακτικό δε μπορεί να το γεννήσει.Τεχνικό έλεγχο πάντοτε χρεώνουν όλοι και ορθά το κάνουν είναι εργάσιμη ώρα.Εννοείται ότι θα πληρώσεις ανταλλακτικό βέβαια άσχετα με την εγγύηση Επίσης από τη μία λάθος του που δεν το συνυπολόγισε ότι μπορεί να έχει θέμα με προμηθευτή τον Αύγουστο. Το ότι είναι περίοδο διακοπών δεν σημαίνει ότι θα καθυστερήσει και η επισκευή να φροντίσει να έχει τεχνικούς καταρτισμένους που να μπορούν να επιλύουν προβλήματα ακόμα και όταν κάποιος συνάδελφος τους απουσιάζει λόγο διακοπών η άλλης αιτίας. Δυστυχώς η συγκεκριμένη αλυσίδα τα συνηθίζει αυτά να μην τηρεί τα χρονοδιαγράμματα επισκευής ..... και να μην ενημερώνει για τυχόν καθυστέρηση… Μα θα μπορουσαν να μου το πουν απο την αρχη αν ισχυει κατι τετοιο.Την εδωσα εκει μονο και μονο για τον λογο οτι θα την ειχα ετοιμη σε λιγες μερες και δεν θα ασχολουμουν με μεταφορικες κτλπ. ενω οπου αλλου ειχα ρωτησει μου ελεγαν για 15 μερες.Οχι να μου λεει "εχχ το πολυ σε 6 εργασιμες θα ειναι ετοιμο" .. Δυστηχως σημερα δεν προλαβα να περασω απο το καταστημα.Μιλησα και με ενα σερβις (απο Λαρισα το μαγαζακι) και μου ειπαν οτι υπαρχει ανταλλακτικο και σε 2 εργασιμες θα το εχω πισω το κινητο. Προτείνω να πας στην υπεύθυνη του καταστήματος σε περίπτωση που έχεις κάποια χρέωση για τεχνικό έλεγχο και να αναφέρεις ότι λόγο δική τους υπαιτιότητας δεν προτίθεσαι να καλύψεις το κόστος του τεχνικού ελέγχου . καλό θα είναι να ρωτάμε ποια μαγαζιά είναι αξιόπιστα σε θέμα επισκευής και να προχωρούμε το κατάστημα στην Λάρισα που πρότεινες δεν το γνωρίζω αν και είναι από Λάρισα προφανώς είναι κάποιο συνοικιακό μαγαζί που πάρα της δεσμεύσεις ότι θα επιλύσουν άμεσα το πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσουν κάποιο μεγαλύτερο λόγο της απειρία τους ….
SayMyNameBaby Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Το ότι είναι περίοδο διακοπών δεν σημαίνει ότι θα καθυστερήσει και η επισκευή να φροντίσει να έχει τεχνικούς καταρτισμένους που να μπορούν να επιλύουν προβλήματα ακόμα και όταν κάποιος συνάδελφος τους απουσιάζει λόγο διακοπών η άλλης αιτίας. Δυστυχώς η συγκεκριμένη αλυσίδα τα συνηθίζει αυτά να μην τηρεί τα χρονοδιαγράμματα επισκευής ..... και να μην ενημερώνει για τυχόν καθυστέρηση… Προτείνω να πας στην υπεύθυνη του καταστήματος σε περίπτωση που έχεις κάποια χρέωση για τεχνικό έλεγχο και να αναφέρεις ότι λόγο δική τους υπαιτιότητας δεν προτίθεσαι να καλύψεις το κόστος του τεχνικού ελέγχου . καλό θα είναι να ρωτάμε ποια μαγαζιά είναι αξιόπιστα σε θέμα επισκευής και να προχωρούμε το κατάστημα στην Λάρισα που πρότεινες δεν το γνωρίζω αν και είναι από Λάρισα προφανώς είναι κάποιο συνοικιακό μαγαζί που πάρα της δεσμεύσεις ότι θα επιλύσουν άμεσα το πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσουν κάποιο μεγαλύτερο λόγο της απειρία τους …. Μπορω να σου στειλω το ονομα μεσω πμ.Ισως γνωριζεις αν ειναι αξιοπιστο μαγαζι. Σημερα πρωι πηγα ρωτησα και ο υπευθυνος μου ειπε οτι ο τεχνικος ειναι σε αδεια.Μου ειπε οτι μπορει το ανταλλακτικο να εχει ερθει απλα δεν ειναι εδω ο τεχνικος.Μου ειπε να περασω την Δευτερα.Τωρα αν εχει ερθει το ανταλλακτικο δεν θα κανω τιποτα.Αν οχι θα τους ζητησω πισω την συσκευη.Τωρα για 5-10 ευρω αν μου ζητησουν θα τα δωσω.Δεν θελω να μπλεξω για 10 ευρω.
SayMyNameBaby Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Update : 08/08/2017 Πηγα σημερα στο καταστημα να δω τι γινεται.Λοιπον,η οθονη εχει ερθει και εχει επισκευαστει μου λεει ο τεχνικος.Μετα απο λιγο μου λεει "με το που ανοιξα το κινητο η θυρα ακουστικου μου εμεινε στο χερι,εχω παραγγειλει το ανταλλακτικο και περιμενω'' (δεν με εχει ενημερωση καν για το παρον προβλημα) . Μου εκαναν καλητερη τιμη λογο του οτι καθυστερησαν και μου υποσχεθηκαν δωρο τζαμακι οθονης. 250ε τελικη τιμη μαζι με την πλακετα φορτισης,οθονη,τζαμακι προστασιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα