Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, στο πληρωτέο που σου βγάζει ημ/νια άλλαξε το φορματ του κελιού σε αριθμό.

Τώρα σε αυτό το τμήμα του κώδικα:

worksheets("antigrafo").cells(l+j-7,1)=worksheets("original").cells(4,3) 'eponymia
   worksheets("antigrafo").cells(l+j-7,2)=worksheets("original").cells(j,3) 'eidos
   worksheets("antigrafo").cells(l+j-7,3)=worksheets("original").cells(j,1) 'posotita
   worksheets("antigrafo").cells(l+j-7,4)=worksheets("original").cells(41,6) 'a3ia
   worksheets("antigrafo").cells(l+j-7,5)=worksheets("original").cells(43,6) 'pliroteo

μπορείς να αλλάξεις τους αριθμούς στα "cells(x,y)", όπου χ ο αριθμός της γραμμής και y ο αριθμός της στήλης, ώστε να σου αντιγράφει αυτό που θες.

Στο λέω αυτό γιατί δεν κατάλαβα αν θες την αξία του κάθε προϊόντος ξεχωριστά ή την τελική. Κι αν θες και τις 2 δε βλέπω που θες να στις αντιγράψει.

Εδιτ: Επίσης, με το F8 μπορείς να τρέξεις την μακροεντολή γραμμή-γραμμή ώστε να δεις τι γίνεται λάθος και να το διορθώσεις.

Δεν είναι οτι μου εμφανίζει καποιο λάθος ο κώδικας κατά την εκτέλεση αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένω.

Και το λέω αυτό γιατί την ΕΠΩΝΥΜΙΑ για κάποιο λόγο δεν μου την εμφανίζει και τα ΕΙΔΗ των προϊόντων θέλω κάθε φορά που πατάω ΕΚΤΥΠΩΣΗ να μου τα βγάζει το ένα κάτω απο το άλλο κρατώντας ένα αρχείο κατά κάποιο τρόπο, κάτι το οποίο όμως δεν γίνεται γιατί άμα πατήσω ΕΚΤΠΩΣΗ τα παλαιά αρχεία που είχανε περαστεί θα σβηστούν και στις αντίστοιχες σειρές θα μπούνε τα καινούργια. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...